Atenție, PSD se reformează! Aseară, Fifor era cu Dăncilă. Dimineață fuge la Ciolacu. La prânz, înapoi la Dăncilă

0
2092
Mihai Fifor
Mihai Fifor

Mihai Fifor este secretar general al PSD, a treia funcție din partid. Acesta a anunțat, astăzi, că demisionează din această poziție pentru ca după numai câteva ore să șteargă postarea de pe Facebook.

Senatorul Fifor este un apropiat al Vioricăi Dăncilă, dar acesta a decis, în această dimineață, să treacă în tabăra lui Ciolacu-Stănescu, liderii rebelilor din PSD care vor s-o dea jos pe Dăncilă.

Și-a dat demisia ca să nu fie prins pe picior greșit și să rămână în conducerea partidului. Conform unor surse din PSD, după ce a primit semnale de la Dăncilă că aceasta nu va renunța la șefia partidului, mai mult, că are și susținerea unor șefi de organizații locale, Fifor renunță la demisie și se întoarce în tabăra Vioricăi Dăncilă.

Postarea în care Fifor își anunță trecerea în tabăra lui Ciolacu
Mihai Fifor are o poziție cheie în partid. Din postura de secretar general poate invalida votul din CEX, ambele tabere care se confruntă au nevoie de susținerea lui pentru a-și atinge obiectivul.

Marți de la ora 18.30 urmează să aibă loc ședința CEX a PSD, primul moment după alegeri în care cele două tabere se vor confrunta. Până la această oră nu se știe dacă Viorica Dăncilă va veni la ședință. Ea nu mai răspunde la telefon și nu poate fi găsită.

Fifor, foste premier interimar, după demiterea lui Grindeanu de către Liviu Dragnea, este recunoscut ca un „liber-schimbist” de profesie.

La prima revoltă din partid împotriva lui Dragnea, acesta a semnat scrisoarea de protest alături de alți câțiva lideri ai partidului, dar înainte de a începe ședința și-a retras-o.

Mihai Fifor are o relație amoroasă cu Anca Alexandrescu, fost consilier al Vioricăi Dăncilă, la un moment dat vorbindu-se de posibilitatea unei căsătorii.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Afară şi cu şeful Casei de Pensii! Orban taie în carne vie printre baronii funcţiilor publice. „Şi-a luat concediu medical, parcă special ca să creeze probleme în plata pensiilor”

* VIDEO. Dan Barna i-o „întoarce” lui Cioloş după ce acesta l-a întrerupt într-o conferinţă de presă!

* Orban: „Până la sfârşitul lunii, vrem să dăm hotărârea de guvern privind salariul minim”

* „Popularul” Daea – un mare profitor! Agățați de Ministerul Agriculturii: tata + mama + fiica 1 + fiica 2 + ginerele

* Orban o „rade” și pe Anca Alexandrescu! Fiica lui Horia Alexandrescu se ascunsese într-o instituție-sinecură

* România, sub stare de şoc după morţii prin deratizare de la Timişoara

* Cumpănașu înființează Fundația „Alexandra Măceșanu”, ca să stoarcă bani de la naivi. Cu ONG-ul a sifonat milioane de la stat

* VIDEO. Dialogul aspru al lui Mălin Bot cu deputatul „Mitralieră”. PSD-istul a devenit agresiv. Ziaristul a refuzat să dea mâna „cu hoții și cu mafioții”

* VIDEO. Mesajul superb al Sorinei, de la New York. Fetița scoasă cu greu din captivitatea familiei Șărămăt vorbește deja engleza

* În timp ce românii erau gazați în Piața Victoriei, Dragnea chefuia la Scroviștea. Ți-a plăcut, Bușcule? S-au asortat icrele negre cu șampania franțuzească?

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.