Pavelescu-PNȚCD, aliatul PSD, compară alegerea lui Iohannis în 2019 cu mineriada lui Iliescu din 1990. E de balamuc!

2
1510
Pavelescu, tovarăș cu Dragnea înainte de împușcărierea unuia dintre ei

Avocatul Aurelian Pavelescu, impostorul care a capturat PNȚCD și l-a pus în brațele PSD, trece printr-o cumplită suferință. Mare susținător al Vioricăi Dăncilă, el nu-și revine după algerile de duminică, 24 noiembrie, pe care le compară cu mineriada din 13-15 iunie 1990!

La o zi după alegeri, Pavelescu a scris pe Facebook un text care-i confirmă rătăcirea. În zilele precedente, el îi făcuse campanie furibundă Vioricăi Dăncilă, în a cărei victorie chiar credea! Asta spune mult despre capacitatea lui Pavelescu-Balamuc de a evalua situația politică la zi.

Pavelescu a târât PNȚCD într-o sinistră alianță cu PSD, condamnând la moarte un partid istoric cu sute de mii de martiri anticomuniști.

În „analiza” sa despre alegeri, Pavelescu incriminează „guvernele de dreapta, de la CDR, Alianța DA, PNL, PDL, USL (!!!), Cioloș”, care „au avut responsabilități la fel de mari ca și guvernele PSD-iste”, dar care, dintr-o dată, „au fost exonerate printr-o propagandă de tip fascist!”.

„24 noiembrie, prin discursul urii și al excluderii, este comparabil cu mineriada din mai 1990”, combate Pavelescu. Și adaugă: „Românii au fost chemați să distrugă PSD-ul pentru ce a făcut Partidul Comunist în urmă cu 30-40-70 de ani, #rezist fiind brațul armat al mișcării mineriste”.

Concluzia? „Klaus Iohannis și actualul PNL sunt Ion Iliescu și FSN din 1990!”

25 noiembrie. „Tentațiile dictaturii și falsa democrație. Klaus Iohanis și PNL sunt azi Ion Iliescu și FSN din 1990!”

  • „Klaus Iohannis a câștigat și el alegerile la un scor astronomic, 65%, dar tot ca Ion Iliescu. Dacă Ion Iliescu a câștigat cu mesajul că țărăniștii sunt moșierii care vin și iau pământurile la săraci, iar PNȚCD a tras în țărani la 1907 – deși PNȚ nici nu exista atunci, s-a înființat în 1926 -, DECI TOT PE DISCURSUL MANIPULĂRII ȘI URII, Klaus Iohannis a câștigat aruncând în spinarea PSD tot răul guvernărilor din ultimii 30 de ani, din care 20 de ani au fost la putere Președinți ai dreptei! Timp în care guverne de dreapta, de la CDR, Alianța DA, PNL, PDL, USL, Cioloș au avut responsabilități la fel de mari ca și guvernele PSD-iste, dar care, dintr-o dată, au fost exonerate printr-o propagandă de tip fascist! Nimeni nu poate contesta astăzi că PSD este un partid democratic, prin cele făcute în timpul guvernării!”
  • „24 noiembrie, prin discursul urii și al excluderii, este comparabil cu mineriada din mai 1990. În 1990 minerii au fost chemați la București să salveze democrația, pentru că în Piața Universității se contesta legitimitatea lui Ion Iliescu care câștigase cu 86% în urmă cu mai puțin de o lună! Și minerii au venit și au făcut ce se știe, pretextând că apără votul poporului! Azi, românii au fost chemați să distrugă PSD-ul, pentru ce a făcut Partidul Comunist în urmă cu 30-40-70 de ani, #rezist fiind brațul armat al mișcării mineriste, care a avut drept scop stigmatizarea și propagarea discursului urii!”
  • „Istoria va consemna, cu trecerea timpului, întreaga manipulare soldată cu acest 24 noiembrie, ca și în cazul mineriadei. Și atunci, în 1990, nu numai minerii, dar o parte covârșitoare a românilor a crezut că democrația poate fi apărată cu bâte! Acum, cu ură și intoleranță!”
  • „Noi, PNȚCD, înainte de toate cea mai importantă școală politică a românilor, avem menirea de a spune mereu adevărul, mai ales atunci când altora le este frică sau când alții nu pot face distincția, orbiți de ură și sete de putere. Klaus Iohannis și actualul PNL sunt Ion Iliescu și FSN din 1990!”

19 noiembrie. Pavelescu: „O susținem pe Viorica Dăncilă!”

„Conferința de presă de ieri la Constanța, împreună cu Președintele PSD Felix Stroe: sprijin pentru Viorica Dănciă. Alianța PNȚCD – PSD se constituie la nivel teritorial!”

Și încă una, ca să fie lucrurile clare:

Tot 19 noiembrie. „Viorica Dăncilă l-a bătut rău pe Iohannis – Cap Pătrat!”

„Am văzut în seara aceasta, totuși, o confruntare. O Viorica Dăncilă vie, care a răspuns la sute de întrebări, oricui, și mai ales unor jurnaliști trimiși de statul paralel să o decredibilizeze: n-au reușit, Dăncilă lăsându-i pur și simplu cu gura căscată. Au plecat cu coada între picioare, umiliți. O Dăncilă care a dovedit că știe și politică externă, și economie, și politici sociale, și jocul instituțional. Dar, mai ales, că înțelege rolul constituțional al Președintelui, comportamentul de Prim-ministru fiind și dovada că poate fi un garant al respectării legii fundamentale.

Am văzut, pe de altă parte, un Klaus Iohannis care nu a dat niciun răspuns concret, arogant și suficient, cu un limbaj tezist, care n-a vrut să dea socoteală pentru un mandat eșuat și abuziv, în disprețul Constituției. Cu jurnaliști aserviți, la granița imbecilității, slugi nenorocite ale minciunii și urii, cu toții o rușine pentru profesia de jurnalist! Aleși chiar pentru această misiune, să-l spele pe Iohannis de rușinosul lui mandat!

Iohannis a făcut tot ce-a putut să se ascundă în spatele butaforiei grețoase, știind foarte bine de la laboratoarele consultanților că ar fi mâncat o bătaie soră cu moartea de la Dăncilă în fața cetățenilor. Planul a reușit într-o oarecare măsură, mulți dintre cetățeni refuzând să înțeleagă manipularea.

Viorica Dăncilă a câștigat, fără îndoială, acest duel la distanță și a capacitat o mare parte din electorat din partea ei. Este suficient? Nu știu. Este nevoie, de aceea, de mobilizare puternică din partea fiecăruia în ultimele zile de campanie!”

22 noiembrie. Un explicit mesaj obscen

Vineri, cu două zile înainte de finala prezidențială, Pavelescu postează o mizerie grafică, preluată de la gherila PSD-istă de pe Facebook.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

  1. Pavelescu – alt nebun scăpat din cămașa de forță de la balamuc lăsat să circule liber pe străzi, precum Cumpănașu, Moraru, Badea, Ciuvikă (ca bonus, ăsta mai este și alcoolist !) … !!! 👹😱

  2. Masonul Eugen Ovidiu Chirovici a închis PNȚCD în legea din decembrie 2000, la ordinul lui Ion Iliescu care cucerise puterea. Eugen era Șeful Masoneriei României. Adrian Năstase voia puteri.

    Pavelescu trăiește greu cu PSD ucis de propria nebunie de a face poli de putere, de parcă democrația le-ar aparține lor.

    Ultimul Templier

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here