Dincă a băgat-o pe Alexandra în curte sub ochii a două polițiste și ai oamenilor adunați la înmormântare

4
14211

Ies la lumină tot mai multe detalii din mărturia făcută anchetatorilor de Gheorghe Dincă (66 de ani) duminică, 28 iulie, la două zile după ce a fost prins. Ziariștii de la Adevărul au aflat noi amănunte din dosar.

Monstrul din Caracal a recunoscut că i-a fost frică să nu fie prins, în ziua de miercuri, 24 iulie, când a răpit-o pe Alexandra Măceșanu (15 ani), minora pe care a luat-o la ocazie din Dobrosloveni (8 km de Caracal).

Momentul critic, pentru Dincă, a fost când a ajuns acasă, la ora 10.33, şi a încercat să bage mașina în curtea casei, întrucât în apropiere se aflau două  poliţiste, iar la două case distanță era o înmormântare, la care se adunase multă lume. În acel moment, Alexandra zăcea pe bancheta din spate a mașinii lui Dincă, bătută, legată, inconştientă. Mașina lui Dincă avea geamurile fumurii, astfel încât fata nu putea fi văzută din exterior.

Mărturia lui Gheorghe Dincă

Pălăria de pe scaunul din față

 • „În jurul orei 10.00, am văzut că fata se afla pe marginea străzii, în comuna Dobrosloveni, judeţul Olt. Eu mersesem spre Osica, dar m-am întors pentru a aduce o piesă cuiva din Osica, cu care vorbisem la telefon. Eram cu autoturismul marca Renault Megane cu număr de înmatriculare OT-48-WYW. Fata a urcat pe bancheta din spate, pentru că pe scaunul dreapta faţă aveam nişte acte şi o pălărie.”
 • „Am oprit mașina în zona Liceului «Mihai Viteazul», acolo unde fata îmi ceruse să o duc. Am coborât din maşină şi am urcat lângă ea, pe scaunul din stânga spate. Atunci am lovit-o cu palma peste faţă. S-a dat cu capul pe spate şi s-a lovit de geamul uşii şi de stâlp. Fata şi-a pierdut cunoştinţa. Am scos cureaua de la pantaloni şi i-am legat mâinile la spate. M-am dat jos din maşină şi m-am urcat la volan şi am condus spre casă. Am mers prin zona digului spre casă.”

O înmormântare și două femei-polist

 • „Acasă, pe Strada Craiovei, am oprit pe dreapta pe drum. Fata era aplecată cu capul înainte, rezemată în scaunul din faţă. În zonă erau mulți vecini, pentru că la două case de casa mea era o înmormântare. Am văzut în apropiere două femei-poliţist şi m-am temut că eu sunt urmărit. Am traversat strada şi am mers şi am deschis porţile.”
 • „Înainte de a băga mașina în curte, am vorbit doar cu Victor Mieilă, poreclit «Vică», un vecin care venise de multe ori la mine acasă.” (Vică avea să declare anchetatorilor: „Îmi promisese că merge cu mine să luăm nişte grâu. Când l-am văzut, am fugit la el chiar atunci când închidea porţile. A zis că n-are timp, se grăbeşte, şi a închis repede”.)

„Am crezut că se preface ca să nu o mai bat”

 • „A doua zi, în jurul orei 12.00, m-am întors la locuinţă cu maşina, pe care cred că am introdus-o în curte. Am intrat în casă şi am deschis uşa şi am observat că fata se dezlegase de la pat şi umbla legată la picioare, având un telefon în mână.  Am înjurat-o şi am întrebat-o ce este cu telefonul. A zis că era acolo. I-am adresat cuvinte jignitoare şi i-am reproşat că a pus mâna pe el. Când am plecat, i-am spus să nu se atingă de ce este pe noptieră. Fata mi-a răspuns ceva şi m-am enervat. Fata era în continuare legată la ochi, dar putea să vadă pe sub legătură. Am certat-o şi ea a răspuns şi atunci am lovit-o cu palma mâinii drepte peste faţă, moment în care aceasta a căzut lângă o masă, lovindu-se de ciment. Nu s-a mai ridicat, şi am crezut că se preface ca să nu o mai bat. Am lăsat-o circa un minut, după care am ieşit afară şi am revenit. Am început să o mişc şi am văzut că nu se mai mişca. Când am mişcat-o, am constatat că începuse să îi curgă sânge pe nas. Îi curgea sânge şi din urechea dreaptă, partea pe care căzuse. Nu ştiu dacă mai respira. Am observat că mişca un picior, ca un spasm. Mi-am dat seama că este posibil să fi murit. Nu judecam, m-am panicat şi nu m-am gândit să chem ambulanţa. Îmi amintesc că atunci a curs sânge şi pe podea de la fată. Am observat că fata se răcea şi mi-am dat seama că nu îşi va mai reveni. Văzând că fata a murit, m-am gândit cum să scap de cadavru.”

„Am așezat-o în butoi în picioare”

 • „Având un butoi metalic în curte, în care obişnuiam să fac focul şi ardeam diverse metale izolate, haine, lemne, m-am hotărât să ard cadavrul fetei. M-am dus în curte şi am luat nişte lemne tăiate scurt, pe care le-am pus pe sita aflată pe pirostriile din butoi. Am luat-o pe fată învelită într-o husă de pat cu elastic şi am aşezat-o în butoi, în picioare, ea lăsându-se în jos şi intrând în butoi. Am băgat o cârpă îmbibată în motorină sub lemne şi le-am dat foc. Am folosit numai lemne la foc şi resturi de prin curte. Am dat foc cam la circa o oră-două după ce am constatat că fata murise. Precizez că corpul a fost întreg, nu am tăiat nimic. Am constatat că corpul fetei ardea fără să mai fie nevoie să mai introduc lemne. Am pus şi o pungă cu vaselină pe foc. Nu am aruncat niciun telefon mobil pe foc. Am găsit şi un carton de smoală, pe care l-am pus pe foc. Nu am zdrobit cu nimic oasele, focul arzând până în jurul orei 20.00. Nu îmi amintesc dacă am vorbit cu cineva în această perioadă de timp. În toată perioada am stat în apropierea focului, să am grijă să nu se stingă. Am intrat în casă în jurul orei 22.00 şi am aruncat mai multe haine, ca focul să ardă mocnit şi să alunge ţânţarii. În casă, televizorul a rămas mergând.”

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

Alexandra trăiește. Sorinei i-a fost luat un rinichi. O lume paralelă, clădită de ticăloși pentru proști

Încă un șmen al polițiștilor care au nenorocit-o pe Alexandra. Soții Mirea au divorțat în 2018 ca să poată fi amândoi șefi!

DOCUMENT. Iată cine a ucis-o pe Alexandra! PSD și ALDE au scos din pușcării 3.592 de „Gheorghe Dincă” în 20 de luni

STENOGRAME. Apelurile Alexandrei la 112. Dialoguri dureroase. Disperarea fetei e tratată de polițiști cu ironii criminale

Mircea Diaconu, candidatul „Iliescu 2”. A avut un rol malefic la Revoluție, iar acum vrea să fie președintele României

VIDEO. Candidatura Vioricăi Dăncilă îi provoacă o criză de râs fostei sale consiliere. Rolul lui Dan Voiculescu

Demnitarul-pedofil a chemat-o la duș pe prietena de 11 ani a fiicei sale vitrege. Monstrul s-a plimbat dezbrăcat în fața ei, în camera de hotel

Bestia Drăghici își șantaja fetița de 10 ani, ca s-o violeze: „Dacă nu te ating, mă îmbolnăvesc și mor. Vrei să moară tati?!”

* Dispută aprigă Băsescu-Turcescu pe legalizarea prostituției. Disconfort pentru Neamțu, care migrează de la PNL la PMP

Pățania unui român din diaspora. A supraviețuit gazării din 10 august, dar era să fie asasinat de patru babe de pe uliță!

4 COMENTARII

 1. Criminalul a ars-o de vie pe Alexandra!
  Pentru pedepsirea monstrului ar trebui procedat cam așa:
  – trebuie retrasă titulatura de „fiinta umana” acestei creaturi (e clar că nu-i om)
  – asonarea animalului la un abator de porci
  – cadavrul animalului să fie ars la foc mic in butoiul cu pricina

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.