miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăNewsElena Băsescu: "Am greşit, voi plăti amenda. Pe viitor, voi fi mult...

Elena Băsescu: „Am greşit, voi plăti amenda. Pe viitor, voi fi mult mai atentă unde îmi parchez maşina”

-

Elena Băsescu a explicat, pe Facebook, incidentul pe care l-a provocat la Constanța, unde i-a fost ridicată mașina parcată neregulamentar. „EBA” spune că nu a parcat într-o stație de autobuz, ci „pe un loc hașurat”.

„Azi noapte, când am ajuns acasă la Constanţa, am lăsat maşina pe strada unde se află blocul în care stau, pe un loc haşurat. În dimineaţa aceasta, compania municipală mi-a ridicat maşina parcată neregulamentar.

Înţeleg că am greşit, voi plăti amenda şi voi merge să-mi iau autovehiculul ca orice alt cetăţean. Pe viitor, voi fi mult mai atentă unde îmi parchez maşina.

Toți constănţenii ştiu cât de aglomerat este oraşul şi ce problemă mare este lipsa locurilor de parcare. Sper ca noua administraţie locală din Constanţa să îşi respecte angajamentele de a construi mai multe parcări în oraş. Asta nu înseamnă că îmi caut scuze, ci doar că problema parcărilor trebuie rezolvată.

- Advertisement -

Pentru că am văzut că s-a spus că am parcat în staţia de autobuz, pun această poză pentru a se vedea exact unde am lăsat maşina (pe locul încercuit cu roz).”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Se apropie verdictul în alegerile din SUA. CNN: Biden 253, Trump 213 electori. Câștigă cine ajunge la 270

Încă un deputat PSD condamnat pentru corupție! 6 ani de închisoare pentru o șpagă de 400.000 de euro, trafic de influență și spălare de bani

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -