Poliția i-a ridicat Elenei Băsescu bolidul BMW X6, „parcat” în stația de autobuz. „EBA” are antecedente

0
5190

Elena Băsescu, fata fostului președinte Traian Băsescu, s-a trezit amendată și cu bolidul BMW X6 ridicat pe platformă de Poliția Locală Constanța după ce și l-a “parcat” într-o stație de autobuz. Nu e prima faptă de acest gen a mezinei lui Traian Băsescu, care în trecut a procedat la fel și în București, lăsându-și mașina în trafic, “pe avarii”.

În chiar prima zi a campaniei electorale, unde Elena Băsescu candidează la Camera Deputaților pe listele PMP Constanța, aceasta și-a lăsat bolidul de circa 80.000 de euro într-o stație de autobuz din Piața Tomis, pe care a blocat-o.

După toate probabilitățile, Elena Băsescu decisese să-și facă parcare din alveola stației de autobuz pentru că în apropiere se află apartamentul familiei.

Poliția Locală a fost anunțată, a venit și i-a ridicat mașina pe platformă, transportând-o la o parcare specială, amenajată în zona industrială din Constanța.

Sancțiunea pentru recuperarea mașinii este de circa 1.150 de lei: 570 de lei reprezintă contravaloarea ridicării și transportului, iar alți 580 de lei amenda pentru parcarea neregulamentară. Se contorizează și 3 puncte de penalizare la permisul auto.

Pe când Traian Băsescu era președintele țării, fiica sa mergea la terasele din Piața Dorobanți sau la cumpărături cu un Range Rover pe care obișnuia să-l abandoneze în plin trafic, „pe avarii”.

În 2009, ea și-a lăsat pur și simplu limuzina în intersecție. A coborât, a încuiat vehiculul de teren și a plecat! Ulterior, ea a pretins că ar fi avut pană.

În 2009, „EBA” și-a abandonat Range Roverul pe avarii în intersecție la Dorobanți, neumulțumită că trebuia să aștepte prea mult în ambuteiaj

În alt caz, petrecut în 2010, „EBA” a parcat în stația de autobuz de la Piața Dorobanți și a plecat la brutăria din apropiere, unde avea treabă.

În 2010, tot la Dorobanți, Elena Băsescu și-a lăsat mașina în mijlocul drumului, în stația de autobuz, și a plecat la cumpărături

Fostul președinte a fost grijuliu, până acum, cu fiica sa. A băgat-o în Parlamentul European, în mandatul 2009-2014. În 2008 a făcut-o secretar al Organizației de Tineret a PDL, deși era cunoscută pentru problemele cu gramatica. Acum, „EBA” se pregătește de 4 ani în Parlamentul României, ca deputată PMP.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Încă un deputat PSD condamnat pentru corupție! 6 ani de închisoare pentru o șpagă de 400.000 de euro, trafic de influență și spălare de bani

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.