miercuri, februarie 28, 2024
AcasăNewsApelul unui polițist către bugetarii care cer “spor de Covid”: “Cu ce...

Apelul unui polițist către bugetarii care cer “spor de Covid”: “Cu ce suntem noi mai expuși decât șoferii de taxi, ospătarii, casierii și bătrânii care vând în piață? Vă spun eu, cu absolut nimic!”

-

Noua “modă” lansată de sindicatele din administrația publică, de a cere “spor de Covid” pentru angajații bugetari, nu este agreată nici măcar de toți cei care ar beneficia de aceste noi privilegii. Bogdan Tăicuțu, un polițist din Focșani, a postat pe Facebook un apel la decență către colegii săi și către toți salariații din bani publici, arătând că toată lumea este expusă la fel pericolului de infectare.

Polițistul observă că, după cadrele medicale – îndreptățite pentru că lucrează zi de zi cu pacienții bolnavi de Covid – au apărut în scenă profesorii, poliția locală și poliția națională. Toată lumea se simte îndreptățită să ceară un spor de 2.000-2.500 de lei pe lună pentru că s-ar putea infecta cu coronavirus.

Bogdan Tăicuțu arată că exact același risc îl au nenumărate alte categorii profesionale din mediul privat. Practic, toată lumea este expusă în egală măsură și nu există nicio motivație pentru ca unii să ceară privilegii în plus pentru că-și fac treaba.

Mesajul polițistului Bogdan Tăicuțu din Focșani

Indecența unora”

„Tind să cred că nu mai există nicio urmă de decență în țara asta.

- Advertisement -

Asist de ceva vreme la o campanie agresivă de solicitare a acelei indemnizații de 2500 sau 2000 de lei pe lună pentru bugetarii care ar lucra în condiții de risc de îmbolnăvire cu acest blestemat de virus . A început personalul medical, despre care hmm… aș putea afirma că ar fi singurii îndreptățiți să primească acest stimulent, deși și în cazul lor aș avea ceva de comentat, în sensul că există anumite secții din spitale care lucrează de 52637294 de ani cu bolnavi contagioși, dar care nu au primit niciodată până acum stimulente. Apoi am văzut că s-au răsculat cadrele didactice. Pe urmă poliția locală și , mai nou, am văzut că și unele sindicate din Poliția Națională cer acest stimulent.

Păi bine, stimați bugetari și stimații mei colegi, cu ce suntem noi mai expuși îmbolnăvirii decât lucrătorii din mediul privat ? Cu ce suntem noi mai expuși decât șoferii de autobuze ? Sau decât ospătarii ? Sau decât casierii din magazine ?Sau decât șoferii de taxi? Sau decât bătrânii care își vând zarzavatul în piața ? Sau decât muncitorii dintr-o fabrică de confecții ? Și etc, etc, etc ? Vă spun eu : cu absolut nimic !

Sunt genul de om care își urlă din toți bojocii și dă cu pumnul în masă pentru obținerea sau recâștigarea unor drepturi REALE! Însă această bazaconie intitualată “ stimulent financiar pentru riscul de îmbolnăvire “ nu face decât să pună presiune maximă pe un sistem economic deja șubred și să adâncească și mai mult prăpastia dintre bugetari și mediul privat, atât din punct de vedere finaciar cât și din punct de vedere omenesc. Noi, bugetarii, nu trebuie să uităm că , deși și noi contribuim prin plata taxelor la bugetul statului , veniturile noastre sunt asigurate de mediul privat. Cum ar veni, privații ar trebui să ne plătească aceste stimulente nouă, însă ei lucrând în același condiții de risc ca și noi, să muncească fără a fi plătiți la fel . Astea în condițiile în care toată lumea ar trebui să observe eforturile pe care le fac cei din mediul privat în vremurile astea pentru a-și ține afacerile pe linia de plutire.

- Advertisement -

Eu nu pot decât să vă sugerez să avem cu toții puțină decență în vremurile astea, să ne vedem fiecare de serviciul lui iar clasei politice i-aș sugera puțin mai mult discernământ în luarea unor deciziilor care afectează pe toată lumea.

Părerea mea…“.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2781142935486832&id=100007734588442

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

5 COMENTARII

 1. Acest politist intruchipeaza normalitatea! S-a ajuns aici, in primul rand din cauza incompetentilor parveniti din CCR care pentru avantajele lor au incalcat primii Constitutia validand legi anticonstitutionale ce discrimeaza romanii in functie de profesie, lucru nemaintalnit pe planeta Pamant!!! In Romania, profesia este o alegera libera si individuala, nu iti alegi profesia cu pistolul la tampla! Mare tupeu si lipsa de respect fata de celelalte profesii sa ceri avantaje materiale in plus de la stat pentru meseria pe care ti-ai ales-o singur, cunoscand riscurile si avantajele meseriei si sa crezi ca meseria ta este mai importanta decat celelalte meserii!

 2. Asta e militianul tortionar ucigas Bogdan #Taicutu de la IPJ Vrancea, unul din cei cel putin 8 tortionari securisti din 27 Mai 2017, care sub pretextul pseudo legal al unei masuri de securitate impotriva unui nevinovat (eu), m-a arestat ilegal de la examenele de la facultatea de drept in cardasie cu Cobzaru Claudiu si alt necunoscut, si incarcerat intr-o inchisoare de tortura din Focsani ce opereaza clandestin intr-o sectie a spitalului judetean Vrancea, unde fara justificare am fost legat violent de o masa de operatii de 5 tortionari care ma astepau instigati de mafie sa ma asasineze, bagandu-ma in soc anafilactic sustinut 3 zile prin 4 injectii mortale fara tratament, ca sa nu mai investighez denunt crimele mafiei de „stat” roman, ceea ce este scopul tuturor celor 8 Infractiuni impotriva umanitatii savarsite impotriva mea de mafia de „stat” roman din 2014 pe criterii politice – fiindca sunt un aparator al drepturilor omului. Injectiile mortale am dovedit a fi substante neurotoxice mortale pe baza de clor si fluor, combinate fiindca sporesc rats mortalitatii, si alese dintre cele mai mortale otravuri de care dispune mafia, dupa care in stil tipic al mafiei securiste as fi fost declarat „mort natural” prin infarct, fara sa se investigheze cauzele reale. Otravirea mortala si socul anafilactiv indus premeditat, sunt dovedite prin rezultatele testului de sange ce mi l-au recoltat fortat tortionarii schizofrenici ai mafiei, („pazzi” – nebunii) trimisi la inaintare, care au lasat dovezile in fisa de descarcerare din 8 Iunie 2017 pe care am atasat-o ca snexa 16 la dosarul CEDO.

  Dupa ce-am supravietuit socului anafilactic, am fost otravit din 29 Mai 2017 cu alte substante mortale pe baza de fluor si clor ca sa fiu omorat, pana pe 8 Iunie 2017, dupa care s-au dat batuti vazand ca Dumnezeu ma tine in viata.

  In acest timp am fost infectat respiratoriu in mai multe feluri si mi s-a suprimat sistemul imunitar prin otravirea mortala cu fluor, precum am si fost privat de tratament explicit, trebuind s-o rog pe mama sa introduca de contrabanda albastru de metilen sa-mi tratez infectia insinte sa ajunga la plamani. Mafia a incercat sa ma otraveasca si cu dexametazona, care suprima sistemul imunitar si cauzeaza probleme psihice.

  N-a existat nici macar un diagnostic falsificat, chiar si masura ilegala impotriva unui nevinovat, prevedea „examinare”, nu otravire mortala evident, deci a fost un pretext pentru o tripla tentativa salbatica de Omor calificat, si incidental Tortura si Vatamare corporala grava, constituind a 7-a comitere impotriva mea de Infractiuni impotriva umanitatii, dovedit in sectiunea I.A.II.1.3.1^7 din dosarul penal de la Curtea Penala Internationala si CEDO, deasemenea in atentia INTERPOL si comisiilor Natiunilor Unite, EU si CoE, precum si in demonstratia falsificarii documentelor la CEDO de catre mafia de „stat” roman in Septembrie 2020, vezi adresele une le-am publicat in semnatura mea.

  Nu sunt singurul. In inchisorile de tortura romanesti in 2017, au murit de 3.5 ori mai multi de boli respiratorii decat in inchisorile normale din orice cauza, si de 20 de ori mai multi din orice cauza. E genocidul securistilor care se ocupa cu traficul de droguri si persoane. Mafia de „stat” n-a solutionat un singur dosar penal sau de malpraxis despre aceasta, fiindca e calea sa criminala de eliminare a victimelor si oponentilor sai, a indezirabililor. Estimativ, peste o suta de mii de persoane au fist omorate cu premeditare in contextul traficului de droguri si persoane ale mafiei de „stat”, din 1989

  Mafia de „stat” roman a dat ordin sa fiu incarcerat pe termen nedeterminat sau pe viata, Torturat, Vatamat corporal si Omorat calificat, printr-o propunere si hotarare judecatoreasca falsificata de luare in mod ilegal a unor masuri de securitate impotriva unui nevinovat (eu), fiindca eu n-am fost condamnat sau diagnosticat vreodata

  Acesti tortionari, soldati ai mafiei de „stat” romane, urmasii Securitatii, au spart apartamentul mamei mele aproape zilnic de Sfintele Pasti 2017, pe 6, 10, 13 si 14 Aprilie incercand sa ma omoare in batjocura chiar atunci, amenintand-o pe mama mea ca-i vor sparge apartamentul zilnic pana ma vor prinde si omora, imbolnavind-o pe maica-mea de zona Zoster pe fond de trauma

  4 dosare penale au fost falsificate clandestin impotriva mea, dar nu exista o singura condamnare, nici macar rechizitoriu. Securistii / militienii azi omoara mai multi oameni decat inainte de 1989, prin asasinate in puscarii, in spitale, pe strada sau chiar in scara blocului unde locuiesti. Pe mine au incercat sa ma omoare in spital si pe scara blocului unde am locuit, in noaptea de 5 spre 6 Decembrie 2014, sidupa ce-am supravietuit, am fost injectat clandestin cu o substanta mortala numita paliperidona, dovedit cu proba de sange

  Pentru aceasta desfasurare de crime, nomenclatura securista din conducerea mafiei de „stat” romane, a falsificat Decizia Curtii Constitutionale 25 din 19 Ianuarie 2017, mintind ca un nevinovat poate fi arestat de oriunde ilegal, si asasinat sub pretextul pseudo legal al masurilor de siguranta penale. adica sunt complici si instigatori Augustin Lazar, Sorin Grindeanu, Victor Ciorbea, sefii camerelor parlamentului, si autori membrii Curtii Constitutionale. Alti complici si implicit instigatori care stiau sunt Laura Codruta Kovesi (DNA), Tudorel Toader (MJ), Carmen Dan (MAI), Daniel Horodniceanu (DIICOT), Lucian Netejoru (IJ), Ban Cristian Mihai (CSM/PCAB), Klaus Iohannis si multi altii subordonati ai acestora. Campania acestui mafiot din presa e prosteala pentru prosti, toata, ca sa acopere exact tortionarii mafiei securiste, precum si presa e controlata in special de la distrugerea presei libere prin preluarea controlului distributiei – fiasco-ul Rodipet pentru care Romania a platit peste 13 milioane de dolari lui Hassan Awdi la ICSID, si inca vreo 10 milioane de dolari pe avocati

  De asta v-am zis sa plecati din tara, tot statul e controlat de mafie, va va omora intr-un fel sau altul fizic si psihic, fiindca nu se poate numi viata Iadul din Romania oricum. In teatrul de razboi clandestin Romania sunteti ori combatanti ori carne de tun.

  Toate dovezile sunt stranse si plasate in dosare la institutii internationale. Sa inceapa vanatoarea reala a tortionarilor si ucigasilor securisti!

  La serviciul dvs.,
  aparator al drepturilor omului si refugiat politic,
  Tudor-Andrei Raneti

  Romania reala
  http://truthjustice.x10host.com/
  Alt:
  http://truthjustice.atwebpages.com/

  ECHR (Septembrie 2020)
  https://www.scribd.com/document/477726345/Demonstration-of-the-Falsified-Romanian-Drug-and-Human-Trafficking-Mafia-Documents-At-ECHR-From-September-2020
  ECHR (August 2018)
  https://www.scribd.com/mobile/document/352597506/Raneti-vs-Romania-at-ECHR
  Alt: https://www.academia.edu/35764115/Raneti_vs_Romania_at_European_Court_for_Human_Rights
  *fa-ti cont pe scribd ca sa descarci gratuit

  ICC
  https://www.scribd.com/document/383381894/Raneti-vs-Romania-at-ICC-for-Crimes-Against-Humanity
  Alt: https://www.academia.edu/37938128/Raneti_vs_Romania_at_ICC_for_Crimes_against_humanity

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -