joi, aprilie 18, 2024
AcasăDezvăluiriEl e PSD-istul care a mituit alegătorii cu spirt! L-a bătut nevasta-subalternă...

El e PSD-istul care a mituit alegătorii cu spirt! L-a bătut nevasta-subalternă când l-a prins încercând s-o violeze pe viceprimăriță, în ziua alegerilor europarlamentare

-

Episodul de duminică, din comuna constănțeană Lumina, a adus în prim-plan un hoitar politic fără scrupule: Dumitru Chiru (63 de ani), fost primar al comunei timp de 8 ani (2008-2016), care va candida în acest an pentru un nou mandat.

Ca orice PSD-ist care se respectă, primarul comunei Lumina a avut multe probleme cu legea. Principalele „isprăvi”: a cheltuit aiurea banii comunei, a fost acuzat că a încercat s-o violeze pe viceprimărița sa și s-a însurat cu o subalternă din Primărie.

Dumitru Chiru a fost primar la Lumina timp de două mandate (2008-2016). Acum 4 ani a fost învins de Ioan Roman (PNL), care, la rândul lui, fusese detronat de Chiru în 2008, după ce condusese primăria un mandat (2004-2008).

Dornic să-l debarce pe actualul primar liberal încă o dată, Dumitru Chiru a cumpărat zilele trecute tot spirtul din comuna Lumina și din zonă, lăudându-se apoi pe Facebook că-l donează localnicilor, ca să se apere de coronavirus. La fel a procedat și cu sute de bucăți de săpun, care au devenit – ca și sticlele de spirt – mită electorală.

- Advertisement -

Ca să le fie clar sătenilor pe cine trebuie să voteze, PSD-istul Chiru a lipit atât pe sticlele de spirt „Mona”, cât și pe săpunuri câte o etichetă pe care scria: „Dumitru Chiru #Construim Lumina”.

PSD-iștii, spirtul și săpunul

Și-a prejudiciat primăria cu 100.440 de lei

Anul trecut, Dumitru Chiru a fost obligat, printr-o decizie definitivă a Curții de Apel Constanța, să plătească Primăriei comunei Lumina, pe care o condusese, suma de 100.440 lei. Aceasta reprezintă plăți nelegale efectuate, pe când era primar, pentru servicii de consultanță, în urma unui contract încheiat cu un expert contabil.

Acțiunea în instanță a survenit ca urmare a unui control al Curții de Conturi, care a constatat că Dumitru Chiru a prejudiciat primăria.

- Advertisement -

De asemenea, Dumitru Chiru a fost obligat de instanță să plătească și dobânzile legale aferente sumei menționate, de la data întocmirii procesului verbal de constatare (10 octombrie 2014) și până la data plății efective. Așadar, dobânzile pentru cel puțin 4 ani și jumătate.

Gigi Chiru

Instanța a constatat că plata făcută de primarul Dumitru Chiru a fost nelegală, întrucât Primăria Lumina a angajat o cheltuială suplimentară nejustificată, dat fiind că primăria „dispunea de logistică și personal specializat cu atribuții în domeniul derulării procedurilor de achiziții publice”.

Altfel spus, primarul Dumitru Chiru a cumpărat, pe banii comunei, consultanță de care nu avea nevoie, pentru că primăria avea angajați care puteau face același lucru.

PSD-istul Dumitru Chiru este fratele fostului senator PDL-ist Gigi Christian Chiru (2012-2016).

S-a însurat cu o subalternă cu 20 de ani mai tânără

În 2013, pe când era primar, Dumitru Chiru s-a însurat pentru a treia oară. El avea 56 de ani, iar noua lui mireasă – 36 de ani. Magdalena era angajată la Primăria comunei Lumina, așadar îi era subalternă. Mai mult: mirele-primar a recunoscut că, deși se înhăma la a treia căsnicie (și avea două fete dintr-o căsnicie anterioară), el întreținea o relație cu Magdalena de 20 de ani!

Că relația asta se derula în paralel cu căsniciile sale anterioare – să se pronunțe Biserica!

Dar faptul că domn’ primar avea „o relație” cu o subalternă din instituția publică – acesta este un evident conflict de interese. Cum putea el să fie obiectiv cu toți subalternii săi, când o subalternă îi era „ceva mai apropiată”?! Și ce încredere mai aveau ceilalți angajați ai primăriei în obiectivitatea primarului?!

Important: și după oficializarea relației dintre „Mitică” și Magdalena, femeia a continuat să lucreze în primăria condusă de bărbățelul ei.

VIDEO: Știrea despre a treia însurătoare a primarului Dumitru Chiru

Două subalterne tinere: cu una s-a însurat, pe alta a vrut s-o violeze!

În anul 2014, ziarul „Adevărul” a relatat despre o altă dandana a primarului Dumitru Chiru.

Deși abia ce se însurase de un an și avea nevastă cu 20 de ani mai tânără, edilul din Lumina a mai încercat o cucerire în cadrul Primăriei. De data asta, nu prin convingerea duduii, ci prin abuzarea ei.

În urma incidentului, Dumitru Chiru s-a ales cu plângere penală pentru lovire și tentativă de viol. Presupusa victimă era chiar viceprimăriţa comunei, Cornelia Dorobanţu, care-i era și colegă de partid (PSD). El avea 57 de ani, ea numai 30 – așadar, femeia era cu 27 ani mai tânără decât amorezul dezlănțuit.

Să rezumăm absurdul situației: în timp ce era proaspăt însurat cu o subalternă mai tânără decât el cu 20 de ani, Dumitru Chiru a poftit la o altă subalternă, mai tânără decât el cu 27 de ani!

Tabloul personajelor din momentul 2014: Dumitru Chiru – 57 de ani, Magdalena (soția) – 37 de ani, Cornelia (viceprimărița agresată) – 30 de ani.

Tentativă de euroviol + bătăiță de la nevastă

În 2014, viceprimăriţa s-a prezentat la poliţia rurală şi a depus o plângere pe numele şefului ei. Cornelia Dorobanţu le-a declarat poliţiştilor că în ziua precedentă (duminica), în timp ce participa la alegerile europarlamentare, primarul a vrut s-o violeze. Așadar, un euroviol!

Peste cei doi ar fi intrat în cameră soţia edilului, care i-a bătut pe amândoi. Tânăra viceprimăriţă a declarat că are un certificat medico-legal prin care poate să dovedească agresiunea.

Primarul a avut o cu totul altă variantă: „Eram nervos de la alegeri pentru că erau probleme cu organizarea. M-am certat cu doamna viceprimar într-o clădire administrativă a Primăriei şi la final am împins-o şi i-am zis să plece. La finalul scenei a asistat şi soţia mea. A fost doar un moment de nervi, nu am violat-o”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Culmea abjecției: într-o comună din Constanța, PSD a cumpărat tot spirtul și îl dă ca mită electorală! Se mai și laudă cu asta

Senatorul Chițac a umplut PNL de coronavirus și a aruncat România în scenariul 3, cu 102 cazuri! Încă 3 liberali infectați: un deputat + primarul și administratorul public ai orașului Deva

* VIDEO. El e suspectul de coronavirus fugărit de medici: Ioan Korpos de la RTV! A fost alergat ca să fie internat la Secția „Mincinoși”

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. PSD reprezinta un adevarat magnet ptr toate canaliile Romaniei de azi, ptr toti prostovanii, analfabetii nefunctionali, mincinosii, puturosii si marii hoti ai natiei. Si evident ptr toate gunoaiele cu mari probleme penale (mai precis 80% din membrii PSD dupa cum declara Dragnea seful puscarias al acestei grupari infractionale care a mai dat un sef de partid si Prim Ministru-Adrian Bombonel Nastase recidivist puscarias). MUIE PSD !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -