Culmea abjecției: într-o comună din Constanța, PSD a cumpărat tot spirtul și îl dă ca mită electorală! Se mai și laudă cu asta

7
12288
PSD-iștii, spirtul și săpunul

Marile molime scot la iveală marii hoitari. În pandemia de coronavirus, locul 1 îl deține, până acum, Organizația PSD din comuna constănțeană Lumina. Aceasta se laudă, pe pagina sa de Facebook, că a golit magazinele ca să dea spirt medicinal drept mită electorală. În plină pandemie de coronavirus, campioana abjecției e tot Ciuma Roșie!

Cei care cumpără cantități uriașe de alimente sau de obiecte sanitare contribuie la creerea unei crize locale, regionale sau naționale. Lăcomia unora este o formă de egoism care le provoacă suferință altora.

În comuna Lumina, județul Constanța, criza de spirt medicinal a fost provocată de organizația locală a PSD, care a cumpărat tot ce a găsit. Nu pentru că ar fi avut nevoie, ci pentru că a vrut să dea o lovitură electorală, oferind alcool sanitar drept mită. Ce ulei? Ce zahăr? Ce mălai? Acum spirtul e la putere!

În plină campanie, națională și internațională, pentru stoparea răspândirii efectelor pandemiei declarate de coronavirus (COVID-19), organizaţia PSD Lumina se fălește, chiar pe contul său oficial de Facebook, că a cumpărat sute de dezinfectanţi şi săpun, pe care le împarte gratuit. Cui? Tocmai celor care nu au mai apucat să le achiziționeze, taman din cauza celor care golesc magazinele și depozitele, din  lăcomie, prostie, nebunie (paranoia), egoism și, iată, mizerabile și cinice calcule electorale.

Textul e agramat, dar, din respect pentru cititori, îl vom reproduce în formă corectată.

Anunțul PSD Lumina (pe Facebook)

PSD este singurul partid care înțelege gravitatea momentelor pe care le parcurgem. Fiecare trebuie sa acționeze, pentru că numai împreună putem trece peste aceste clipe dificile.

PSD Lumina, organizație condusă de Dumitru CHIRU, merge mai departe și oferă tuturor cetățenilor care din diferite motive au rămas fără dezinfectanți sau săpun, aceste articole necesare.
Am cumpărat sute de astfel de articole și le vom distribui tuturor celor ce au nevoie, pentru că NOUĂ CHIAR NE PASĂ și suntem, indiferent de momentele pe care le parcurgem, alături de CETĂȚENI, alături de LUMINA.”

Spirtul Mona by Dumitru Chiru!

Preşedintele organizaţiei PSD Lumina, Dumitru Chiru, a vrut să nu existe niciun dubiu că produsele sunt venite din partea lui, drept pentru care, pe sticlele cu spirt medicinal „Mona” şi pe săpunuri a lipit câte o etichetă cu numele său. Spirtul Mona by Dumitru Chiru!

Dumitru Chiru a fost primar al comunei Lumina, din partea PSD, timp de două mandate, între 2008-2016. Acum 4 ani a pierdut în fața lui Ioan Roman (PNL).

Deși nu a anunțat încă, Dumitru Chiru se pregătește să candideze din nou, în speranța că-și va recăpăta scaunul de primar. Iar în precampanie, folosind criza generată de coronavirus, atacă murdar, cu spirt anti-pandemie și săpun electoral!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Klaus Iohannis decretează stare de urgență în România! De luni, vom trăi cu reguli speciale, neobișnuite

7 COMENTARII

    • SPERĂM că de mâine (luni – 16 martie), odată cu decretarea/instituirea „STĂRII-de-URGENȚĂ” (!), vor (PUTEA) fi introduse, probabil într-o legislație SPECIALĂ (dată prin Ordonanță-de-Urgență !), temporară, și SANCȚIUNI (măcar pecuniare…) pentru astfel de TICĂLOȘII !

  1. Caz penal,criminali nenorociti! Astia trebuie sa dea cu subsemnatul la DNA, caz de mita electorala in perioada in care lumea e panicata TOT de ei,hoti nenorociti,prin vuvuzelele lor din media!

  2. Sa nu innebunim! Initiativa in sine nu este rea, condamnabil este faptul ca nu au facut-o din solidaritate, ci pentru profit electoral . Majoritatea localitatilor rurale din Romania nu sunt conectate la apa curenta, iar locuitorii nu au acces la sapun si dezinfectati din diverse motive, de la lipsa banilor la lipsa educatiei, Romania fiind ultima in UE la folosirea sapunului. Distribuirea de produse de igiena celor defavorizati in conditii de epidemie este o idee foarte buna, nu locuitorii din zonele rurale au dat iama in rafturile supermarcheturilor si in farmaciile din orase!

  3. Orice e posibil in Romania, oamenii nu au limite, nici macar nu pot fi numiti oamani! Sí se mai mira poporul de ce tara e vazuta ca pe o tara de nimic, fiindca „oamenii de nimic”o conduc…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.