sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăNews"Guvernul britanic lasă oamenii să se îmbolnăvească și să-și creeze anticorpi. Scapă...

„Guvernul britanic lasă oamenii să se îmbolnăvească și să-și creeze anticorpi. Scapă cine poate!”

-

Jurnalista Corina Stoicescu, care lucrează la Londra, relatează o situație incredibilă din aeroportul Heathrow: nu se mai fac scanări pentru depistarea noii tulpini COVID-2019.

Întoarsă recent de la București, ea a constatat câteva ciudățenii, pe care le-a relatat pentru Ziaristii.com.

„Pe aeroportul Heatrow nu m-a întrebat nimeni nimic. E adevărat, am pașaport biometric. Te duci, îl scanezi, se deschid ușile glisante – dacă ești în regulă – și pleci. Dar trebuia să fiu întrebată dacă am simptomatologie, de unde vin. Nu s-a întâmplat. Apoi am aflat că, în Anglia, nu se mai fac teste pentru depistarea coronavirusului. Guvernul lasă oamenii să se îmbolnăvească și să-și creeze anticorpi. E singura țară din lume care procedează astfel. Testele coronavirus sunt în prezent doar pentru pacienții spitalizați și cu simptomatologie de COVID-19. Atât! Înainte puteai suna la 111 și solicitai programarea pentru testare. Acum, în caz că te simți rău, te autoizolezi. Scapă cine poate!”

Marea Britanie – locul 4 în Europa la număr de morți

Marea Britanie se află pe locul 5 în Europa la numărul de persoane infectate cu coronavirus (1.140), după Italia (1.441), Spania (5.753), Franța (4.499) și Germania (3.795).

- Advertisement -

În privința deceselor, Marea Britanie (21) se află pe locul 4 în Europa, după Italia (1.441), Spania (136) și Franța (91).

Cele 31 de state incluse în acest centralizator sunt țările din UE (27) + una recent ieșită din UE (Marea Britanie) + țări asociate cu UE (Norvegia, Islanda, Liechtenstein).

La nivelul celor 31 de țări, totalul îmbolnăvirilor cu noul virus este de 39.768, iar al deceselor de 1.727. Cifrele sunt cele înregistrate sâmbătă.

- Advertisement -

România se numără printre cele 16 țări (din 31) care nu a înregistrat, până acum, niciun deces din cauza pandemiei de coronavirus.

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Klaus Iohannis decretează stare de urgență în România! De luni, vom trăi cu reguli speciale, neobișnuite

- Advertisement -

5 COMENTARII

  1. Abordarea UK in gestionarea covid-19 este cea corecta pe termen lung: cetatenii peste 70 de ani izolati in case, restul la munca, sustinera economiei mai ales a industriei alimentare este cruciala . Este evident ca covid-19 nu dispare cu incalzirea vremii, tari in care este vara ca Australia avand cazuri foarte multe, pe termen lung solutia este autoimunizarea, acesta contaminare biologica covid-19 nu va disparea ani de zile precum contaminarea radioactiva de la Cernobil.

  2. La fel face si Germania, decid sa-si sustina economile, foarte bine, sunt pragmatice, cineva trebuie sa reziste economic in UE, ca sa le poata ridica pe celelalte care vor avea probleme economice serioase, printre ele fiind si Romania. Vad ca nimeni n-a sarit sa ajute in vreun fel Italia, din toata UE. Vom vedea care metode sunt mai bune. Oricum, cam mult cinism in metoda UK si Germania.

  3. Masura este foarte corecta iar UK va trece prin asta imunizand populatia si nu prefacandu-se IPOCRIT ca ii vrea „binele” arestand-o la domiciliu. Ce poate refuzati din pricina panicii/isteriei generalizate sa „vedeti” este ca dupa o lunga perioada de „arest la domiciliu” intr-o DICTATURA A BINELUI COLECTIV, de fapt mai devreme sau mai tarziu vom contacta gripa cu totii, ceea ce este normal in evolutia unui organism. Cand veti fi eliberati din „arest”, virusul deja va avea noi tulpini, se va fi modificat deja – pentru asa evolueaza virusurile astea, deh – iar noi vom contacta o varianta AGRAVANTA. Sau vom fi VACCINATI CU FORTA. TUBERCULOZA este contactata rapid din aer daca organismul este slabit! Cine aduna sarmanii strazii sa ii verifice daca au tuberculoza – boala sociala – sau HIV/SIDA – boala sociala – sau HEPATITA C / B? NIMENI! Pentru ca nu exista „BINE COLECTIV”, ci numai intentia de a ni se ridica drepturile si LIBERTATEA! Dictatura este ipocrita si perfida, va lucra cu credinta / frica noastra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -