vineri, mai 31, 2024
AcasăMainStați în casă! Ucigaşul tăcut vine în familiile voastre pe furiş, îl...

Stați în casă! Ucigaşul tăcut vine în familiile voastre pe furiş, îl veți sesiza când va fi prea târziu

-

Astăzi voi povesti impresiile mele din Milano, unde locuiesc, din inima Italiei lovite de coronavirus. Şi vă spun de la început, fără ocolişuri: stați în casă, ucigaşul tăcut vine în familiile voastre pe furiş, îl veți sesiza când va fi prea târziu.

Eu, lucrând într-un spital din Milano ca bucătar, sunt printre persoanele din Italia care trebuie să muncească. Aş prefera să stau acasă cu familia, să nu o expun pericolului prin ieşirile mele, dar am o meserie, iar bolnavii trebuie să mănânce.

Nu am fost niciodată laş, iar a dezerta de la datoria mea în acest moment nu este o opțiune pentru mine. Ştiu că spitalul la care lucrez este plin de bolnavi de coronavirus, vorbesc cu asistentele, cu infirmierii și cu medicii care îmi sunt prieteni, iar ştirile sunt dramatice.

Îmi voi face treaba până la capăt: vom îmvinge sau vom pierde, eu voi fi acolo. O vom face împreună.

- Advertisement -

Nu vă gândiți că voi sunteți la adăpost. Ucigaşul tăcut vine în familiile voastre pe furiş, îl veți sesiza când va fi prea târziu.

Stați acasă, este singura şansă de a scăpa!

Mă sună prietenii din țară şi mă întreabă dacă este adevărat ce se aude despre coronavirus sau este doar un „bau-bau” de speriat populația. La început nu voiam să-i sperii, dar acum nu mai am răbdare.

- Advertisement -

Am văzut aici ce a făcut acest virus, am văzut cum a omorât familii întregi, am văzut cum s-au închis magazinele şi barurile milaneze, am văzut cum au rămas străzile goale şi cum s-au închis oamenii în case.

Am văzut și cifrele oficiale: 250 de morți, în Italia, într-o singură zi. 1.266 de la începutul nebuniei – mai mulți decât în „Revoluția” română din decembrie 1989 (1.116), când a fost urgie.

Am văzut toate astea şi acum le spun prietenilor mei aşa: fiți atenți, va veni peste voi un ucigaş tăcut, care vă va decima familiile! Îl veți sesiza prea târziu. Stați în casă, orice atingere a unor oameni sau lucruri vă poate fi fatală! Stați în casă!!!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

ȘOC: Amiralul Chițac bagă Guvernul Orban în izolare la Vila Lac 1 și propria familie în carantină! Senatorul PNL a luat coronavirus de la un parlamentar francez

„Milițianul” mincinos l-a infectat și pe directorul Spitalului Gerota, un cardiolog renumit! Nelu Lupu are pe conștiință 20% dintre infectații României

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Bună seara. De când cu virusul toată lumea spune stați în casă. Stăm în casă ne ferim de virus dar dacă eu nu merg la muncă din ce trăiesc, mă feresc de virus si mor de foame?Dacă nu plătesc chiria dorm afară. Dacă nu ai 1 leu nu cumperi o pâine. Cum să stau in casă fără să merg la muncă? Cei cu bani își permit să stea,e normal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -