El e polițistul care l-a înfruntat pe deputatul-cocalar!

6
6881
Cristian Tuduruță

Comportamentul de cocalar al deputatului Ilie-Răzvan Rotaru (PSD), pe 31 decembrie 2019, în Aeroportul Suceava a fost pus în evidență de caracterul și intransigența unui polițist care a pus legea pe primul loc. El se numește Cristian Tuduruţă.

Imaginile difuzate pe Facebook de preşedintele executiv al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor din România (SNPR), Bogdan Bănică, l-au adus în prim-plan pe un polițist care nu a cedat nici la „propunerile prietenești”, nici la amenințările deputatului PSD.

Conform ziarului „Adevărul”, este vorba despre Cristian Tuduruță. Acesta se prezintă pe Facebook astfel: „I am who I am…” („Sunt cine sunt”). Locul său de muncă, așa cum el însuși scrie: Poliția Transporturi Aeriene la Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava. Adică exact acolo unde a avut incidentul cu deputatul Rotaru.

Cristian Tuduruță trăieşte în orașul Suceava.

Polițistul Cristian Tuduruță / Credit foto: Pagina personată de Facebook

Liderul sindical Bogdan Bănică a scris pe Facebook că, pe 31 decembrie, deputatul Ilie-Răzvan Rotaru a venit la Aeroportul „Ştefan cel Mare”din Suceava, unde a oprit maşina în mod neregulamentar. Poliţistul Cristian Tuduruță l-a văzut şi i-a cerut să-şi mute autoturismul. Şoferul a sărit ca fript şi, în loc să respecte indicaţiile, s-ar fi lăudat că este parlamentar, după care l-ar fi ameninţat pe poliţist: „Ajung eu la Bucureşti şi te dezbrac în curul gol, am eu grijă de tine”.

O parte a discuţiei dintre cei doi a fost filmată, iar înregistarea a fost publicată de Bogdan Bănică pe Facebook.

Cel care a filmat n-a reuşit să surprindă şi momentul în care parlamentarul l-ar fi ameninţat pe poliţist. Bănică susţine însă că fapta poate fi dovedită cu martori.

VIDEO: Incidentul din Aeroportul Suceava

Deputatul Rotaru respinge acuzațiile că l-ar fi înjurat și amenințat pe polițistul din Suceava. Într-o declarație pentru publicația locală „Monitorul de Botoșani”, PSD-istul susține că i-a arătat polițistului ecusonul de la Parlament pentru că nu avea actele la el.

„Nici vorbă de amenințări!”, a spus parlamentarul, care a negat că ar fi existat vreun incident. El susține că nu știe să fi fost întocmit vreun proces-verbal de sancționare, dar dacă va exista un astfel de document, e gata să-l conteste, iar pe polițist să-l dea în judecată.

Tuduruță într-o altă ipostază

6 COMENTARII

 1. Cred ca politistul indraznet ramine fara loc de munca. De obicei politistii care isi fac meseria sint dati afara de superiori. Deci: parlamentarul il suna pe seful politistului caruia ii cere sa il dea afara daca nu este dat el afara.

 2. PSD trebuie declarat organizatie subversiva antoconstitutionala.
  Un tribunal ca la Nürnberg trebuie sa judece aceasta adunatura de nomenklaturisti din PCR si Securitate
  tradarea si jaful perpetrat de acesti nenorociti: Iliescu, Voican, Dan Voiculescu, Patriciu, Iona Nicolae, SOV, SRS, Voicu, Hrebenciuc, Tariceanu, Nastase, Ponta, Sova, Dragnea, Valcov, Buzatu, Balalau, Oprisan, Plumb, Dorneanu, Pivniceru, Dancila, Carmen Dan, Iordache, Serban Nicolae, Norica Nicolai, Weber, Chitoiu, Vosganian, Bacalbasa, Arsene, si restul lepadaturior borfase.

 3. Datorită unui asemenea comportament huliganic al deputatului PSD Răzvan Rotaru a pierdut PSD circa 18% !!!
  Marcel Ciolacu dacă va doriți ca PSD sa -și revină excludeți un asemenea derbedeu politic plătit din banii publici!
  Aviz Amatorilor!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here