luni, martie 4, 2024
AcasăLumeaVIDEO. Au strigat "Moarte Americii!" și au pierit pe capete. Cel puțin...

VIDEO. Au strigat „Moarte Americii!” și au pierit pe capete. Cel puțin 40 de morți și 213 răniți în îmbulzeala de la funeraliile generalului Soleimani

-

Funeraliile generalului iranian Qassem Soleimani, ucis pe 3 ianuarie la ordinul lui Donald Trump, au produs de 7 ori mai multe victime decât rachetele americane care au lovit convoiul generalului pe 3 ianuarie!

Conform televiziunii de stat iraniene, cel puțin 40 de persoane au murit și alte 213 au fost rănite într-o busculadă majoră formată la funeraliile generalului Soleimani, anunță Reuters și Associated Press (AP).

La funeraliile generalului Qassem Soleimani, care urma să fie înmormântat marți la Kerman (orașul natal al lui Soleimani), participă mii de oameni, aduși cu autocarele.

Mulțimea îndoliată a strigat „Moarte Americii!”, dar moartea a venit printre iranienii isterizați. Bilanțul este unul înfiorător.

- Advertisement -

Urmare a tragediei, funeraliile au fost amânate.

VIDEO: Imaginile tragediei

- Advertisement -

 

Inițial, televiziunea de stat de la Teheran a anunțat bilanțul morților și răniților într-un material online, fără a preciza de unde are informațiile.

Pirhossein Koulivand, șeful serviciilor medicale de urgență, anunțase anterior că îmbulzeala a produs victime: „Din păcate, ca rezultat al îmbulzelii, unii dintre compatrioții noștri au fost uciși, iar alții răniți în timpul procesiunii funerare”.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -