VIDEO. Cocalarul PSD-ist. Deputatul Rotaru către polițist: „Ajung eu în București și te dezbrac în curul gol! Am eu grijă de tine!”

6
35377
Răzvan Rotaru

Răzvan-Ilie Rotaru, deputat PSD de Botoșani, a fost protagonistul unei scene descalificante, chiar în seara de Anul Nou. După ce și-a parcat mașina neregulamentar la Aeroportul „Ștefan cel Mare” din Suceava, individul a refuzat să prezinte actele la control polițistului care i le solicitase. Apoi a început cu amenințările, ca un veritabil cocalar.

În loc să respecte legea, politicianul i-a făcut poze polițistului şi l-a ameninţat „că-l aranjează”.

Incidentul de la Aeroportul Suceava a fost relatat de Bogdan Bănică, criminalist sucevean, preşedinte executiv al Sindicatul Naţional al Poliţiştilor din România (SNPR). Acesta a postat pe Facebook un text cu multe dezvăluiri, într-un stil pamfletar necruțător.

VIDEO: O parte a incidentului din aeroport

https://www.facebook.com/BogdanBogBanica/videos/578210622972237/

Dezvăluirile polițistului Bogdan Bănică

„31 decembrie 2019, seara.

Când mai toţi românii întindeau mesele şi pregăteau şampaniile, colegul meu era la datorie, în Aeroportul Suceava. Asigura măsuri de defluire a traficului în parcarea aeroportului, pentru a ajunge fiecare cât mai repede acasă.

Observă un autoturism parcat neregulamentar şi i se adresează şoferului:

– Vă rog din suflet să eliberaţi zona, fără scandal…

Pe principiul «pe mine mă vezi, pe ăla nu», conducătorul auto începe cocălăreala. Ce nu e prins în filmare e că i se solicită documentele de identitate, la care, surpriză:

– Nu îţi dau niciun act, bă, sunt deputatul ROTARU RĂZVAN-ILIE, şi îi flutură poliţistului un carton cu poză ştampilată.

Dragă domnule deputat ROTARU «gropitză în bărbitză», ca să fii un cocalar veritabil nu e suficient să ai lanţ de aur la gât şi să te cerţi cu un poliţist ce îşi face meseria. Îţi mai trebuie pantofi albi, ghiul pe deş’t, şapcă firmată şi geacă de piele cu ţinte. E drept, poate le aveai în portbagaj, nu cunosc…

Şi nici măcar nu mă interesează culoarea politică a partidului roşu din care faci parte, aici vorbim despre respectarea legii, pentru că, nu-i aşa?, dura lex sed lex. Pentru fiştecine.

Dar cum mata nu eşti fiştecine, Rotarule, ci ditamai deputatul, o poţi ignora şi încălca. Că aşa e la noi. În orice altă ţară fără WC în curte erai încătuşat cu mâinile la spate, muşcând din bordură şi călcat cu bocancul exact pe gropiţă. Tu vrei dreptate şi egalitate, dar nu pentru căţei.

La plecare, ce nu este prins pe filmare, dar se probează cu martori, deputatul pluii mai şi ameninţă poliţistul: «Ajung eu la Bucureşti şi te dezbrac în curul gol, am eu grijă de tine». Apoi îl trimite în zona ruşinoasă a maică-sii. Deputat dă valoare, deh…

Pentru ameninţare/ultraj, deputatul Gropitză îşi va face rost de o plângere penală.

Pentru oprire neregulamentară, nerespectarea indicaţiilor poliţistului, neînmânarea documentelor pentru control şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, a câştigat o amendă de 2.240 de lei. Başca permisul suspendat.

La mai mare, boss, felicitări pentru cum respecţi legile ţării pe care şi tu (paradoxal) le-ai votat. Dacă nu erai parlamentar, aş fi zis că eşti un tupeist nemernic, o scursură socială, un exemplu de frustrare şi nesimţire ordinară. Dar din păcate eşti deputat, Rotaru Răzvan-Ilie, şi nu-mi permit să-ţi spun adevărurile astea.

P.S. Da, boss, poliţistul face ordine, de asta este plătit! Scârbă.”

Polițistul Bogdan Bănică

6 COMENTARII

 1. Normal, astia care nu vor sa prezite actele ar trebui, pausal, bagati la conducere fara permis si gata. Sau sa li se anuleze permisele de conducere iar amenzile trebuie raportate procentual la venit.

 2. Deci trebuie tinut minte numele astuia…deputatul ROTARU RĂZVAN-ILIE. Aveti grija ce alegeti pe viitor. Astfel de cahalere nu au ce cauta in viata politica. Asa s-a facut si asta remarcat cu ceva

 3. Felicitari soldat de partid de borfasi Rotaru.
  Acum da si un interview la televiziunea puscariasilor INTACT
  si gasca ta de lepadaturi PSD va mai pierde 3 % din putinele ramase.

  Nu te opri, tine-o asa pana la capat, cum zicea celalalt puscarias
  dragnea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.