vineri, mai 31, 2024
AcasăInfracțiuniRânjetul monstrului din Caracal. Acum zice că nu el a omorât-o pe...

Rânjetul monstrului din Caracal. Acum zice că nu el a omorât-o pe Luiza! În privința Alexandrei, nu s-a răzgândit încă

-

Ancheta din cazul crimelor de la Caracal se complică brusc, după ce Gheorghe Dincă s-a răzgândit în privința uneia dintre fetele răpite. El spune că n-a omorât-o pe Luiza Melencu (18 ani), deși până acum susținea pe dos. Nu e clar cum va proceda în cazul Alexandrei Măceșanu (15 ani).

Gheorghe Dincă a depus o cerere prin care cere să fie audiat de DIICOT, susținând că nu el a omorât-o pe Luiza Melencu, așa cum a afirmat constant în ultimele 6 luni. Monstrul din Caracal pretinde acum că declarația sa privind uciderea Luizei Melencu a fost una falsă, au dezvăluit surse din anchetă pentru Pro TV.

După ce a fost arestat, Gheorghe Dincă a recunoscut că a omorât-o pe Alexandra Măceşanu, pe data de 25 iulie, când a surprins-o cu telefonul în mână sunând la 112, şi ulterior i-a incinerat corpul. Expertiza INML a stabilit că fragmentele osoase găsite în locuinţa lui Dincă aparţin Alexandrei.

De asemenea, Dincă susţinea că a ucis-o şi pe cea de a doua fată, Luiza Melencu, dispărută în luna aprilie.

- Advertisement -

Cererea lui Dincă vine la câteva luni în care procurorii DIICOT nu au reușit să stabilească prezența Luizei Melencu în locuința acestuia din Caracal.

Este posibil ca Gheorghe Dincă să fie trimis în judecată doar pentru uciderea Alexandrei Măceşanu, iar cercetările să continue în cazul dispariţiei Luizei Melencu.

Mama Luizei Melencu a fost citată la DIICOT, după ce Gheorghe Dincă a depus o cerere la arestul Capitalei prin care solicita să fie reaudiat, pe motiv că nu el a ucis-o pe adolescenta de 18 ani.

- Advertisement -

Între timp, soția lui Gheorghe Dincă și cei trei copii ai lor au fost audiați de DIICOT, în încercarea de a lămuri misterul dispariției celor două fete.

Luiza a plecat de acasă, de la bunica ei din satul Radomir, comuna Dioşti (județul Dolj), spre Caracal (județul Olt), pe 14 aprilie 2019. La întoarcere, a luat o maşină de ocazie de la marginea oraşului, la mică distanţă de casă în care locuieşte Gheorghe Dincă, pe Strada Craiovei. Dispariţia Luizei a fost raportată la Poliţie chiar de bunica fetei, a doua zi. Cazul Luizei a fost preluat de procurorii DIICOT în luna mai, după ce familia ar fi primit un telefon de la un bărbat care anunţa că tânăra de 18 ani a plecat de bunăvoie în Elveţia.

Alexandra a plecat de acasă, din Dobrosloveni (județul Olt), pe 24 iulie 2019, spre Caracal, iar Dincă a luat-o „la ocazie”. Ajuns în oraș, a lovit-o și a sechestrat-o în mașină, apoi a dus-o acasă.

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. Dinca ar trebui eliberat. Aia din Oltenia au votat PSD cu amindoua miinile. Asta inseamna ca vor mai departe sa traiasca asa. Asta inseamna ca micul si berea le este mai importat decit copiii lor.

  2. ROSSAD: Gheorghe Dincă a primit LSD de la Vela. Face ce face PNL și îl salvează. Doar Gheorghe Dincă a dat afară marele PSD de la guvernare după ce i-a pus dantura Alexandrei Măceșanu lui Lușu Ion Cartianu la Londra. Legea Tăcerii aplicăm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -