Editura Curtea Veche o ridiculizeză pe Budeanca: „Nu uitați, fătălăilor și amețitelor – o carte mocangeală pentru persoanele vaccinate!”

3
7155
O doamnă (Iren Arsene, directoarea Editurii Curtea Veche) și o vuvuzea (Dana Budeanu)

Editura Curtea Veche, proprietatea soților Grigore și Iren Arsene, a ridiculizat-o pe anti-vaccinista Dana Budeanu. Reprezentanții editurii au publicat pe Facebook un mesaj prin care au ironizat anunțul vuvuzelei anarhiste, referitor la refuzul acesteia de mai cumpăra vreo carte editată de Curtea Veche sau vândută de librăriile Diverta.

Episodul 1. Editura Curtea veche și lanțul de librării Diverta au făcut un prim anunț, pe Facebook: „Mergi cu dovada vaccinării în orice Diverta din București și primești una din trei categorii de cărți: ficțiune, non-ficțiune, cărți pentru copii”.

Episodul 2. Tot pe Facebook, Dana Budeanu s-a băgat în seamă în stilul ei bădărănesc-țățesc: „Nu mai cumpăr în viața mea nicio carte editată de Curtea Veche și nimic de la Diverta! Fătălăilor! Marș!”.

Episodul 3. Curtea Veche a replicat printr-un mesaj inteligent, ironic, amuzant, care o aruncă în ridicol pe anti-vaccinistă. Mai întâi, a făcut o introducere, în care tonul serios (la adresa cititorilor serioși) face casă bună cu ironia asortată cu inimioare (la adresa Danei Budeanu): „Ne pare rău că am pierdut un cititor. De fiecare dată când unul dintre voi pleacă din comunitate, o luăm foarte în serios. @danajustlove (și orice alt membru care pleacă cu ea), o să ne lipsiți”.

Și apoi, ironia mușcătoare: „Pentru ăștia care rămân. Nu uitați, fătălăilor și amețitelor, că persoanele vaccinate între 7-16 cu prima doză pot merge în orice magazin Diverta din București să-și aleagă o carte mocangeală”.

Mesajul a fost scris cu majuscule, ironizând și în acest fel stilul țipător-nevrotic al anti-vaccinistei PSD-iste.

Precizare: nu există nicio dovadă că Dana budeanu ar fi cumpărat vreo carte de la Curtea Veche sau de la Diverta; de citit, nici atât.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Afaceristul care l-a bătut pe Marian „Ceaușescu” e om-cheie în gruparea infracțională a primarului Pendiuc (PSD), dar și asociat cu soțul Ioanei Băsescu în afacerea „Moșia Brătienilor”

SURSE: Ramona Săseanu, corespondent TVR la Craiova, nominalizată de PNL pentru a prelua șefia interimară a televiziunii publice, în locul Doinei Gradea

Document-șoc capturat de SUA: Armata chineză pregătește din 2015 arme biologice și genetice, inclusiv coronavirusuri, pentru Al Treilea Război Mondial

Încă un fake news demontat: „proteza de șold refuzată lui Leon Dănăilă”. Chirurgul spulberă minciuna că „nu se poate opera” pentru că Spitalul Foișor a devenit „spital Covid”

„Fătălăilor! Marș!” Dana Budeanu, oripilată că se dau cărți gratis celor vaccinați

De la videochat la Voluntari TV. Oana Lovin a primit emisiune la televiziunea lui Pandele, finanțată din bani publici

Soția lui Nelu Ploieșteanu să nu-i mai acuze pe medici, ci să se acuze pe ea însăși, pentru că nu l-a vaccinat! În schimb, l-a lăsat să cânte prin restaurante, condamnându-l la moarte

* Un băiețel de 3 ani a fost omorât în bătaie de mama sa, sub ochii celor doi frați ai lui. Bestia l-a mușcat ca un câine

Ion Cristoiu a pierdut procesul cu istoricul care-l demascase drept informatorul „Coroiu” al Securității. Instanța: probele sunt clare

Vecina Serbia reintroduce serviciul militar obligatoriu, din 2022, atât pentru bărbați, cât și pentru femei

3 COMENTARII

  1. E doar o japiță ajunsă vremelnic pe un val de falsă popularitate, admirată de gherțoi, pițipoance și mahalagiste, ca ea. Peste 5 ani, n-o să și-o mai amintească nimeni. O prostătură. Am încheiat subiectul.

  2. numai fufe si pro__e precum Ramona Popescu o admira toata ziua pe aceasta anti vaccinista nebuna. se dau fetele astea pline de botox tare mari ca mananca sanatos (adica cine iti va da premiu?) si merg la sala (sa isi mentina clientii), pline de arganta dar can vine vorba sa isi injecteze acid hialuronic sunt dintr-o data dornice si nu cred ca au efecte secundare …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here