SURSE: Ramona Săseanu, corespondent TVR la Craiova, nominalizată de PNL pentru a prelua șefia interimară a televiziunii publice, în locul Doinei Gradea

3
1997

Ramona Săseanu, corespondenta TVR la Craiova, a fost validată luni de conducerea PNL, la propunerea președintelui Ludovic Orban, pentru a prelua șefia interimară a televiziunii publice după îndepărtarea Doinei Gradea, dezvăluie G4Media.ro. Săseanu este susținută de Nicolae Giugea, deputat PNL de Dolj.

Anul trecut, Ramona Săseanu a fost protagonista unui scandal local. A publicat pe contul său de Facebook un sondaj despre care a spus că ar fi fost făcut de IMAS și care îl dădea pe Nicolae Giugea favorit în fața Olguței Vasilescu la primăria Craiova. IMAS a dezmințit informația, iar PSD-ista a pornit o campanie de linșaj public împotriva jurnalistei de la TVR.

Atacurile ordonate de Olguța Vasilescu au ieșit la iveală după ce Ramona Săseanu a dat publicității discuțiile de pe grupul de WhatsApp al comunicatorilor PSD Craiova, în care postacii de partid erau instruiți să posteze comentarii obscene și denigratoare la adresa ziaristei.

Captură cu o conversație pe grupul de WhatsApp al PSD Craiova postată de Ramona Săseanu anul trecut. Celor care coordonau atacul li se sugera inclusiv ce etichete să-i lipească jurnalistei de la TVR. Fotografia a fost preluată de Aktual24.ro

Pe grupurile WhatsApp, postacilor PSD li s-a cerut “să-i pună capac” Ramonei Săseanu. Printre sugestiile făcute activiștilor social-democrați din Craiova se număra aceea de a insinua că ziarista TVR s-ar fi culcat cu toți liderii de partid liberali și să i se lipească eticheta peiorativă “Duduia” sau “Maria Tereza”.

Ramona Săseanu publicase, de asemenea, o știre privind faptul că Olguța Vasilescu fusese huiduită și fugărită de localnici într-un cartier din Craiova.

Jurnalista nominalizată de PNL la șefia interimară a TVR este în presă din 1995, este căsătorită și are un copil. A debutat la un post de radio craiovean, iar în 1998 s-a mutat la București, unde a fost reporter la Pro TV și, apoi, corespondent de știri pe Oltenia pentru același post. S-a întors la Craiova în 2001, iar de atunci lucrează la TVR Craiova, ca redactor și realizatoare a unei emisiuni de sănătate.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Document-șoc capturat de SUA: Armata chineză pregătește din 2015 arme biologice și genetice, inclusiv coronavirusuri, pentru Al Treilea Război Mondial

* Încă un fake news demontat: „proteza de șold refuzată lui Leon Dănăilă”. Chirurgul spulberă minciuna că „nu se poate opera” pentru că Spitalul Foișor a devenit „spital Covid”

* PSD-istul Tudose folosește un fake news ca să numească „meduză fără creier” un ministru din Guvernul Cîțu

* De la videochat la Voluntari TV. Oana Lovin a primit emisiune la televiziunea lui Pandele, finanțată din bani publici

* Soția lui Nelu Ploieșteanu să nu-i mai acuze pe medici, ci să se acuze pe ea însăși, pentru că nu l-a vaccinat! În schimb, l-a lăsat să cânte prin restaurante, condamnându-l la moarte

* 10 minciuni șocante ale lui Gigi Becali în ziua a doua de Paște. A fost prins circulând cu 106 km/oră în localitate, pe un drum național, dar susține că rula regulamentar „pe autobandă”!

* Au vrut să vâneze iepuri și fazani, dar s-au împușcat între ei! Vânătoarea era ilegală. Unul dintre braconieri are capul zdrobit

* D. C. Popescu i-a dat în judecată pe Voiculescu & Năsui pentru expresia „PSD-ist mascat”, apoi a devenit PSD-ist pe față! Evident, a pierdut ambele procese

* Ion Cristoiu a pierdut procesul cu istoricul care-l demascase drept informatorul „Coroiu” al Securității. Instanța: probele sunt clare

3 COMENTARII

  1. O fi recomandând-o P.N.L., dar C.V.-ul PROFESIONAL… NU PREA!!!
    (Sincer…, NE AȘTEPTAM LA MAI MULT de la P.N.L., ȘI – ! – în această privință: nominalizarea acelei… NECUNOSCUTE pe plan național, cu C.V.-ul său profesional… SUBȚIREL – ! –, dovedește o ACUTĂ… lipsă-de-cadre!!!)

    În fruntea T.V.R. ar trebui să vină (ÎN SFÎRȘIT!!!!!!!) un ZIARIST-cu-EXPERIENȚĂ-și-NOTORIETATE-NAȚIONALĂ, care să aibă o biografie-PROFESIONALĂ NEPĂTATĂ-de/în-SCANDALURI și (NU ÎN ULTIMUL RÂND!) cu… ANTECEDENTE-POZITIVE în POSTURI-de CONDUCERE din MEDIA-NAȚIONALĂ!!!

    Într-un cuvânt, trebuie un… „NUME-GREU” (din punct de vedere PROFESIONAL!) și o persoană de o INTEGRITATE-de-NETĂGĂDUIT!!!

    • NU CUMVAAA… VĂ VINE (INSTANTANEU!) ACELAȘI NUME (DE VECHI-ZIARIST, ULTRACUNOSCUT-și-APRECIAT/IUBIT, CARE CUMULEAZĂ TOATE CALITĂȚILE DE MAI SUS!) ÎN MINTE???!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.