Două vești grozave despre coronavirus

1
1314
Miercuri, 19 februarie: în Primăria din Drăguțești, Cesare Emendatori purta șapcă

Ziua de vineri a adus două vești excelente pe frontul luptei cu noul virus care terorizează omenirea: atât italianul Cesare Emendatori (71 de ani), cât și gorjeanul Sergiu Surescu (25 de ani) par să se fi vindecat.

Testul la coronavirus al tânărului din Gorj a ieșit negativ vineri, la două zile după ce a devenit primul caz comfirmat cu COVID-19 de la noi din țară. Un nou test va fi făcut luni, 2 martie, au declarat surse medicale.

Dacă și cel de-al doilea test consecutiv va fi negativ, tânărul gorjean din Prigoria va fi declarat vindecat și va fi externat.

Pacientul se află în continuare la Spitalul „Matei Balș” din Capitală. Directorul instituției, doctorul Adrian Streinu-Cercel, a declarat că gorjeanul de 25 de ani ar putea fi externat și următorul test va ieși negativ.

Tânărul din Gorj a luat virusul săptămâna trecută, în intervalul 18-22 februarie, de la italianul Cesare Emendatori (71 de ani), aflat în Gorj cu interese de afaceri.

A doua veste bună este că și Emendatori se află pe punctul de a părăsi spitalul! Italianul a avut două teste consecutive negative la coronavirus, ceea ce înseamnă că aproape sigur a scăpat de noul virus.

Medicii care-l tratează la Spitalul de boli infecțioase din orașul italian Rimini au anunțat că-i vor mai face un test, pentru a fi siguri 100% că septuagenarul a scăpat de coronavirus.

Într-un scurt interviu acordat jurnaliştilor de la ilrestodelcarlino.it, Cesare Emendatori, om de afaceri rezident în Cattolica, a declarat că se simte mai bine şi că nu mai are febră.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

  1. Pai cum sa se vindece, au primit o medicatie simptomatica, adica tratament ce se da pentru orice gripa, ba tanarul din Bucuresti nici n-a primit tratament, ca n-avea febra. Mai repede n-au fost bune primele teste de coronavirus, adica nici n-au avut coronavirus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here