marți, martie 5, 2024
AcasăNewsDragnea, marele distrugător al justiției, s-a tăiat la mână când repara ușa...

Dragnea, marele distrugător al justiției, s-a tăiat la mână când repara ușa unei dube pentru transportul deținuților!

-

Fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, s-a accidentat în timp ce lucra în atelierul auto al Penitenciarului Rahova, a spus avocata acestuia, Flavia Teodosiu, citată de Mediafax.

Dragnea a avut nevoie de o intervenție chirurgicală, dar starea lui e stabilă, a adăugat avocata pușcăriașului-șrf al PSD.

„Starea lui este stabilă acum, dar a fost un accident destul de urât. În momentul în care dânsul repara o ușă de la o dubă, din păcate, a sărit flexul în momentul în care tăia la ușa respectivă și i-a tăiat mâna destul de grav. O tăietură adâncă, din câte am înțeles. A fost nevoie de o intervenție chirurgicală urgentă. A fost cusut”, a declarat Flavia Teodosiu.

Liviu Dragnea se află în Penitenciarul Rahova, după ce a fost condamnat, pe 27 mai 2019, la trei ani şi jumătate de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

- Advertisement -

Dragnea lucrează la atelierul auto pentru a beneficia de o scurtare a detenției.

Relatarea avocatei trebuie luată cu reținere. Nu e exclus ca ea, povestind o întâmplare neprobată cu vreo dovadă, să încerce victimizarea clientului său. Dragnea are interesul să convingă opinia publică, dar mai ales instanța că el chiar lucrează la atelierul auto, ca să obțină o liberare anticipată. De-acum poate invoca drept dovadă inclusiv faptul că s-a tăiat la mână meșterind la ușa unei dube pentru transportul deținuților.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -