miercuri, mai 22, 2024
AcasăNewsȘefa DSP Gorj a raportat controale fictive, a confundat carantina cu izolarea...

Șefa DSP Gorj a raportat controale fictive, a confundat carantina cu izolarea la domiciliu și a dat prioritate rudelor „mahărilor” locali la prelevarea de probe!

-

Carmen Ivanov, șefa Direcției de Sănătate Publică (SDP) Gorj, a fost demisă vineri de ministrul Sănătății, Victor Costache, după scandalul izbucnit pe tema persoanelor carantinate de la Gorj, ca urmare a expunerii la coronavirus. De asemenea, ea s-a ales cu dosar penal.

La Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu a fost deschis un dosar penal pentru neglijență în serviciu pe numele fostei directoare a DSP Gorj.

Acesteia îi sunt imputate raportările false către Ministerul Sănătății cu privire la persoanele care se aflau izolate. O informare falsă ar fi aceea că din comuna Prigoria ar fi fost prelevate 35 de probe, însă în realitate au fost doar 29.

O alta acuzație este aceea că anumite persoane din Gorj ar fi fost introduse în carantină, dar ele se aflau de fapt izolate la domiciliu.

- Advertisement -

Mai există și o informație potrivit căreia șefa DSP ar fi dispus prelevarea de probe preferențial de la anumite persoane și a neglijat persoanele care au intrat în contact direct cu tânărul infectat cu coronavirus.

Procurorii vor verifica toate aceste piste.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Măi Grigore,da pe nenorociții de la libertatea nu-i ridică nimeni?..au luat-o rău pe arătură….la ăștia corona virusul la afectat creierul….in special securistului !!!…cred că fără acest apendice al prostie , presa ar fi mult mai educativă…de Velea arestații pe criminalii aia de la libertatea…. v-ați uitat la site ul lor…după ei praful se alege de țara asta… și-a adunat toate cotarlele presei de căcat …de ministru aveam o lege care pedepsește fakenws urile … arestați -i urgent , ăștia sunt mai răi decât corona virusul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -