Dr. Nica, ironic: „Eu?… tot la birou, la spital… mulți internați, cu probleme grave… și voi, tot la proteste??? Partikip… Jos Covidu’!”

2
3785

Medicul Bogdan Cristian Nica, managerul Spitalului Județean Ploiești, unul dintre mulții doctori arătați cu degetul de personaje precum Șoșoacă și Groșan și împotriva cărora conspiraționiștii strigă “Criminalii!”, a postat un mesaj ironic, miercuri seara, la adresa celor care ies în stradă spunând că pandemia nu există.

Aflat la spital, acesta a scris: La ce mă gândesc, mă întreabă Zucky (aluzie la întrebarea-tip “La ce te gândești?” care apare automat în Feed-ul Facebook – n. red.)… Eu?… tot la birou, la spital… mulți internați, cu probleme grave… și voi, tot la proteste??? Partikip… Jos Covidu’! Dar nu se lasă decât cu mască sau cu vaccin…. ghinion.

P. S. Nu mă cert cu conturi false sau cu hateri, doar șterg și blochez… deja am ars vreo 10“.

Pe 19 martie, într-o altă postare, medicul Bogdan Nica scria: Suntem din nou în creștere cu internările bolnavilor Covid-19. Și, din păcate, colegii mei îmi spun că predomină formele grave, tipice mutației Kent. Avem și pacienți tineri, care se chinuie să respire… Am fost seara trecută alaturi de colegii mei din ATI și de la Interne 2 Covid și am văzut pacienții internați. Azi am mai luat 50 de măști CPAP și 6 aparate Air-flow pentru ventilație non-invazivă“.

Cum a reușit campania conspiraționiștilor să facă le ia mințile multora dintre oameni

În ultimele zile, luând exemplu de la conspiraționiste precum Șoșoacă și Groșan și de la liderii agitatori AUR, numeroși manifestanți ieșiți în stradă pentru a contesta măsurile de prevenție și a acuza “dictatura” s-au îndreptat și împotriva medicilor din spitale. Duminică, în Galați, cele câteva sute de oameni s-au dus în fața Spitalului Județean și au dat manelele la maximum. Luni, în Bacău, circa 100 de protestatari au forțat intrarea în curtea Spitalului de Urgență și au scandat, pe scările clădirii, “Criminalii”, “Hoții” și “Asasinii”.

“Medicul-minune” Flavia Groșan, impostoarea din Oradea promovată intens de Antena 3 și România TV, acuzase medicii din spitale că ucid pacienții “cu oxigenul” și cu medicamente agresive. Ea a susținut, necontrazisă de moderatorii de la televiziunile oligarhilor, că boala Covid se vindecă, de fapt, foarte ușor, cu niște medicamente ieftine și “drăguțe”, acasă, fără să fie nevoie de internare.

Ulterior, în fața Colegiului Medicilor Bihor, Flavia Groșan a recunoscut că, de fapt, ea direcționează cazurile grave de Covid tocmai către spitalele pe care le acuză că “omoară oamenii cu oxigenul”.

Efectul campaniei duse de televiziuni și pe Facebook s-a văzut în ultimele zile. Medicii din spitale reclamă că pacienții și-au pierdut încrederea, sunt suspicioși, refuză oxigenul vital ca să supraviețuiască, înjură și agresează personalul medical și unii chiar fug și se ascund acasă până când revin, aduși de ambulanțe în stare foarte gravă.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

„Efectul Șoșoacă la analfabeți”: o pacientă Covid atacă medicul de gardă și urlă că va fi omorâtă de doctori la Terapie Intensivă

* Catanga a murit pentru că n-a vrut să stea în spital, s-a tratat singură acasă cu Ivermectină! „Soțul ei spunea mereu că el nu crede în Covid”

2 COMENTARII

  1. Repetăm: o asemenea… ADUNĂTURĂ de IDIOȚI, OAMENI-„FĂRĂ-CĂPĂTÎI” și chiar… INTERLOPI/INFRACTORI (!!!), ca la „protestele CapVid” din aceste zile, de la Constanța, NU am pomenit în 31 de ani de presă, cu observarea-directă (la-fața-locului!) a… SUTE (!!!!!!) de mitinguri!!!!!

  2. Medicii trebuie sa-si faca curat in propria curte. Nu poti sa dai vina numai pe Antena3 si RTV. Colegiul Medicilor a discutat cu impostoarea Flavia si au laudat-o apoi ca face bine. Nici-un organ medical competent nu se sesizeaza ca sa-i ridice dreptul de practica. Functioneaza omerta intre medici. Niciu-un medic nu critica alt medic decit slab si rar. Mai degraba se acopera.
    De ce nici-o autoritate medicala nu ia masuri precum ridicarea dreptului de practica impotriva unui medic ce pune in pericol vieti? Altfel, stiu sa se vaite ca sunt sabotati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here