La Alba Iulia, protestul anti-mască al AUR a fost organizat de un interlop întemnițat pentru proxenetism și eliberat anul trecut. „Pricu” promovează Rusia și luptă contra #Rezist

1
6227

Raul Rus, zis și “Pricu”, interlop eliberat condiționat din închisoare anul trecut, este organizatorul mitingului anti-mască desfășurat marți seară, la Alba Iulia, dezvăluie cotidianul Adevărul. Condamnat la 5 ani și 6 luni de detenție pentru proxenetism și dare de mită, “Pricu” și-a îndemnat concetățenii să iasă în stradă împotriva autorităților și să nu mai stea “ca ghioceii”.

La Alba Iulia, răspunderea de a “ridica masele” împotriva “dictaturii Ocultei”, așa cum cere liderul AUR, George Simion, i-a revenit interlopului Raul Rus. “La protest, băieți! Haideți la protest!”, a chemat Rus poporul. Îndemnul i-a fost urmat de circa 70 de persoane, astfel că AUR a putut pune pe harta luptei cu restricțiile și Alba Iulia.

Pe contul său de socializare, „Pricu” promovează toate temele AUR și ale conspiraționiștilor: cât de bună e Rusia, cât de rău e Occidentul, cum vrea Oculta să ne asuprească, distribuie articole laudative despre „doctorița-minune” Groșan și împotriva vaccinării. Discursul său pare să fi intrat pe acest curs relativ recent, într-o metamorfoză oarecum asemănătoare cu a altor „justițiari” care, până să fie racolați de AUR, n-aveau această direcție clară.

Cine e Pricu, organizatorul mitingului din Alba Iulia împotriva Ocultei: cap al lumii interlope în anii ’90, implicat în numeroase infracțiuni cu violență 

Grupul de oameni chemați de Pricu s-a strâns marți lângă pasajul Cetate și a pornit în marș prin oraș, pe jos și cu mașinile, claxonând. Poliția și jandarmii au asistat la eveniment fără să dea nici măcar o amendă.

Interlopul cheamă lumea în stradă, să lupte cu Oculta

Organizatorul protestului AUR a fost Raul Rus, interlop care a fost implicat în scandalul “prostituate pentru VIP-uri” din 2003. Atunci a fost destructurată o rețea care oblige minore să întrețină relații sexuale cu politicieni, afaceriști, magistrați și polițiști din Alba Iulia.

Rus a fost liderul interlopilor din oraș, gruparea sa fiind, scrie Adevărul, implicată în numeroase infracțiuni cu violență soldate cu rănirea gravă a unor oameni, stoarcerea taxelor de protecție și controlarea rețelelor de prostituție.

Acum, după ieșirea din închisoare, se pare că “Pricu” s-a reprofilat în politician și luptător împotriva “Ocultei Mondiale”.

În 2004, “Pricu” a fugit din țară după ce a fost acuzat de tâlhărie și lipsire de libertate când, alături de banda sa, a dus o minoră pe malul râului Mureș, unde a bătut-o și a abandonat-o acolo dezbrăcată. Interlopul a încercat să scape în Spania, dar a fost prins, returnat în România și condamnat. Apoi a venit încă o condamnare la 8 ani de închisoare pentru infracțiuni cu violență.

Pricu admiră Rusia lui Putin și acuză presa „coruptă” că nu scrie despre concerte organizate la Moscova

Indiferent ce a făcut și de câte ori a fost condamnat, Pricu a fost eliberat de Justiția română, invariabil, după o scurtă perioadă petrecută după gratii

Totuși, Justiția română la eliberat condiționat în foarte scurt timp, în 2008, lăsându-l să revină la vechea sa ocupație. “Pricu” s-a întors pe străzi, încercând să-l ajute pe un alt cirac să iasă mai repede din pușcărie. În 2011, DNA l-a trimis iar în judecată pentru complicitate la dare de mită unui funcționar din penitenciarul Aiud, dar el apucase deja să fugă pentru a doua oară din țară. A fost condamnat la 4 ani de închisoare în acest nou dosar.

A fost dat în urmărire și 7 ani n-a știut nimeni nimic de el, până când infractorul s-a întors singur în țară, după ce a fost condamnat definitiv la 5 ani și 6 luni de temniță. Într-o postare de-a dreptul umilitoare pentru Poliția și statul român, Rus a scris că se predă singur: „Sunt sătul să tot fug şi voi să nu mă găsiţi… Aşa că m-am hotărât să vin acasă (…). Să ştie lumea că vin acasă, nu să văd la ştiri că am fost prins (…). Dreptatea nu mi-o dă nimeni, mi-o fac eu!”.

Eliberat condiționat din nou, în 2020, “Pricu” s-a reprofilat, iar acum organizează mitinguri împotriva autorităților, la cererea AUR, partid care a băgat interlopi chiar și în Parlament.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

„Efectul Șoșoacă la analfabeți”: o pacientă Covid atacă medicul de gardă și urlă că va fi omorâtă de doctori la Terapie Intensivă

* Catanga a murit pentru că n-a vrut să stea în spital, s-a tratat singură acasă cu Ivermectină! „Soțul ei spunea mereu că el nu crede în Covid”

VIDEO. Urlete și spume în Parlament. Deputat AUR: „Te bag în p… mă-tii! Du-te dracu’! Băi, păduche, dispari! Îți ordon să dispari! Marș, mă, de-aici! Boule! Măgarule! Papagalule!”

1 COMENTARIU

  1. A.U.R. este, de fapt, ooo… JALNICĂ-ADUNĂTURĂ (ca și Partidul Neamul Românesc, de altfel!), BĂLTIND de… INTERLOPI (!) și „MARGINALI” (!), pe care-i plătește… RUSIA CRIMINALULUI de Putin!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here