Scene șocante în noapte, la Bacău: bezmeticii CapVid au năvălit în curtea Spitalului Județean, scandând „Asasinii!” la adresa medicilor. „Aicișa, undi intrî pi chișoari și pleși în sicriu!”

4
830

S-au petrecut scene șocante aseară, târziu, în orașul Bacău, unde manifestanții conspiraționiști au năvălit în curtea Spitalului Județean. Mulțimea a scandat împotriva lui Arafat, dar a reluat și toate temele propagandei pe care persoane precum Șoșoacă, esteticiana Alberts și “doctorița-minune” Groșan le promovează: medicii sunt niște criminali, oamenii sunt aduși în spital să fie uciși.

Manifestanții, chemați la proteste de AUR în toată țara, s-au strâns în Piața Tricolorului din Bacău. În număr de aproximativ 100, aceștia au pornit pe străzi, spre statuia lui Ștefan cel Mare și retur, apoi au plecat la Spitalul Județean, urmând exemplul dat cu doar o zi în urmă de protestatarii din Galați.

Mulțimea a năvălit în curtea spitalului scandând împotriva Guvernului și a Ocultei Mondiale.

Aici s-au reluat toate temele ventilate de propaganda conspiraționistă la televiziunilor oligarhilor și pe Facebook: pandemia e inventată, totul e un circ, Oculta are ceva cu noi, oamenii sunt internați cu forța în spital ca să fie uciși, medicii fac parte din complot și sunt niște criminali etc.

Luni s-a putut vedea cât de nocive devin gesturile, minciunile și discursurile rămase nesancționate ale unor personaje precum Șoșoacă, Groșan și Alberts. Dacă senatoarea a năvălit în spitale urlând și împroșcând acuzații demente, iar nimeni n-a luat-o de urechi, n-a durat mult până când și alții i-au urmat exemplul. Iar afirmațiile nemernice de-a dreptul ale doctorițelor Groșan și Alberts, care îi sfătuiesc pe oameni să nu meargă la spital pentru că vor fi uciși, s-au împlântat deja în mințile insuficient maturizate.

Conspiraționiștii au scandat în fața intrării în Spitalul Județean Bacău – unde se aflau inclusiv pacienți cu Covid intubați la ATI – “Asasinii!”, „Hoții” și “Arafat, judecat, pentru sângele vărsat” (aluzie la teoria că oamenii răciți sunt internați în spitale și uciși, pentru a fi apoi raportați ca morți de Covid).

Pe o filmare se aude cum unul dintre manifestanți strigă: “Aicișa, undi intrî pi chișoari și pleși în sicriu!”.

La un moment dat, apare o Ambulanță care aduce la UPU un bolnav. Mulțimea începe să huiduie și cel care filmează strigă în bătaie de joc: „Dați-vă, că vine Coviduuu’! Dați-vă, că vine Covidu’!”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

„Efectul Șoșoacă la analfabeți”: o pacientă Covid atacă medicul de gardă și urlă că va fi omorâtă de doctori la Terapie Intensivă

* Catanga a murit pentru că n-a vrut să stea în spital, s-a tratat singură acasă cu Ivermectină! „Soțul ei spunea mereu că el nu crede în Covid”

VIDEO. Urlete și spume în Parlament. Deputat AUR: „Te bag în p… mă-tii! Du-te dracu’! Băi, păduche, dispari! Îți ordon să dispari! Marș, mă, de-aici! Boule! Măgarule! Papagalule!”

4 COMENTARII

 1. Unul care n-a avut nici măcar curajul să-și dea numele, semnând „Redacția”, – deși se cam știe cine e „Redacția”-, are TUPEUL fantastic să spună că medicii cu adevărat empatici și conștiincioși care vorbesc împotriva aberațiilor politice și a numărului exagerat de morți din spitale trebuie SANCȚIONAȚI 😂😄😆.

  Mă mir tare, dragă Redacție cu tupeu, că nu ceri și sancționarea SPECIALISTULUI Răzvan Constantinescu, de la Iași… dacă tot dai credit unui neica nimeni precum Bivolaru…

  • Iar ai apărut…, cu IDIOȚENIILE tale…, SERVITOARE a RAHATULUI de Putin????!

   Răzvan Constantinescu NU este ȚIGNITUL ăla din Iași care-i… ECHIVALENTUL moldovenesc al DEMENTEI de Flavia Groșan de la Oradea??????!

   BAAA… DA (!), și acestui CRETINOID (auzi…, „specialist”…, și-ncă scris cu majuscule!) de la Iași, ca și NEBUNILOR din județele Bihor sau Brăila (Tatu parcă-l chema pe BUFONUL ăla de AȘA-ZIS medic…) TREBUIE să le fie INTERZIS/SUSPENDAT (IMEDIAT!) dreptul-de-practică, apoi duși la tratament psihiatric sau SANCȚIONAȚI-PENAL!

   Mulțumită acum, товарищ „Octavia”?????!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here