Șoșoacă, Simion și Târziu, „arși” cu câte 15.000 de lei pentru că au organizat manifestația de luni – cât câștigă ca parlamentari în 5 săptămâni

3
1382
Diana Iovanovici-Șoșoacă, gura spartă a Moscovei

Parlamentarii conspiraționiști Diana Șoșoacă, George Simion și Claudiu Târziu au fost amendați cu câte 15.000 de lei (ceva mai mult de 3.000 de euro) pentru că au organizat manifestația de luni, din București, au declarat pentru G4Media surse din Jandarmeriei.

Amenda reprezintă ceva mai mult decât salariul pe o lună pe care-l iau aceștia, din bani publici, în calitate de parlamentari. În calitate de senatoare, Șoșoacă bagă în buzunar 2.500 de euro lunar. Ca lider al grupului senatorial al AUR, Claudiu Târziu ia 2.800 de euro/lună. Aceeași sumă o încasează George Simion ca lider al grupului deputaților AUR.

Acesta pare să fie, de fapt, și motivul pentru care liderii AUR au început, de marți, să pretindă că, de fapt, nu ei au organizat marșul de protest, iar miercuri au fost scoși la înaintare alți “lideri”, eroii propagandei rusești și ai Antenei 3 – Chitic, Iosefina Pascal, Capsali și Diplan.

Totuși, protestele de luni au respectat un anumit tipar cunoscut tuturor incidentelor publice în care sunt implicați ultrașii din galeriile de fotbal – Simion a fost, până să intre în politică, lider de galerie.

Începând de marți, Simion a pretins că membrii AUR “participă, dar nu organizează”.  Miercuri, el a încercat să intre la ministrul de Interne, pentru a-i cere să-i tragă la răspundere pe jandarmii care li s-au opus derbedeilor din București și Brăila.

În Capitală, ultrașii au devastat stații de autobuz și au distrus vendomate stradale din care au furat mâncarea și băutura. Cei de la AUR au proclamat apoi că, de fapt, aceste incidente n-au avut loc la miting, ci ulterior, când oamenii se duceau la casele lor, și prin urmare nu pot fi asociate cu protestele anti-mască.

Digi 24 a informat că, pe lângă Șoșoacă, Simion și Târziu, alți 5 membri AUR, cărora nu li s-au divulgat numele, au fost amendați tot cu câte 15.000 de lei.

Pagubele provocate proprietăților STB de personajele care au răspuns la chemarea lui Simion și Șoșoacă se ridică la 32.000 de euro.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

„Efectul Șoșoacă la analfabeți”: o pacientă Covid atacă medicul de gardă și urlă că va fi omorâtă de doctori la Terapie Intensivă

* Catanga a murit pentru că n-a vrut să stea în spital, s-a tratat singură acasă cu Ivermectină! „Soțul ei spunea mereu că el nu crede în Covid”

3 COMENTARII

  1. O nimica toata. O sa le dea Putin banii inapoi. Trebuiau pina acum sa aibe dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor + un alt dosar penal pentru vandalizari pentru ca sunt responsabili in calitate de organizatori.
    Se aude Bode? Demisia incompetentule.

  2. Adică, să traducem: Ambasada RUSIEI va plăti 15.000 lei!

    RUSIA-PUTINISTĂ pune la dispoziție două conturi-de-cheltuieli-curente, alimentate mereu: unul pentru… PLATA-MITINGIȘTILOR, celălalt pentru… ACHITAREA-AMENZILOR!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here