Demența turnătorului Roșca Stănescu: „Soldații americani au beneficiat de fete furnizate de Gheorghe Dincă”

6
2131

Propaganda rusă, întreținută mai ales prin Sputnik.md, a încercat să lege cazul ororilor de la Caracal de militarii americani de la Deveselu. Scopul acestei diversiuni: să mute vinovăția de la Mafia PSD din județul Olt la „imperialistul american”.

Până acum, fake news-urile propagandei ruse vorbeau despre „clanurile interlope” care le-ar fi livrat fete militarilor americani. Miercuri, 4 septembrie, un vestit informator al Securității, Sorin Roșca Stănescu, a trecut la nivelul următor al minciunii: nu doar „clanurile”, ci însuși Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal, le-a livrat fete militarilor americani!

Roșca Stănescu: „Putem presupune că e interesul Ambasadei Statelor Unite, dat fiind că de-a lungul timpului soldații americani au beneficiat de fete furnizate de Dincă…”.

Ex-pușcăriașul a încercat, șmecherește, să se ascundă în spatele „presupunerilor”, dar afirmația diversionistă a fost rostită cu subiect și predicat.

Prezent și el în studio, deputatul Liviu Pleșoianu (PSD), produs al Antenei 3, a simțit mingea ridicată la fileu și a rostogolit teoria propagandei ruse: „Deveselu, care e la doar câțiva kilometri de Caracal… se știe cam cum mergea treaba cu prostituatele pe-acolo… a fost și un dosar…”

Dar nici măcar Pleșoianu, omul rușilor, nu a mers atât de departe încât să-l bage și pe Dincă – și, prin acesta, pe bietele Alexandra și Luiza – în „diversiunea Deveselu”, așa cum a făcut-o Roșca Stănescu.

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIȚI ȘI:

Te-am prins, țeparule! Cumpănașu a luat un apartament de lux de la Protocolul de Stat, din care și-a inundat vecinii, fără a-i despăgubi

INML confirmă moartea Alexandrei, Cumpănașu continuă „s-o țină în viață”, ca s-o folosească electoral

Se fuge de Cumpănașu ca de ciumă! A treia organizație importantă părăsește „Coaliția” impostorului

Acuzat de Tonel că, după Alexandra, vrea s-o paraziteze și pe Luiza, Cumpănașu trece la amenințări de tip interlop

Caracatița care-l susține pe Cumpănașu: sindicaliști, polițiști, masoni, foști șefi ai Guvernului, ai Armatei și ai SRI

Dan Tăpălagă: „Primul candidat călare pe un cadavru”. Încă un text devastator la adresa „necrofagului” Cumpănașu

„Te-ai cățărat, indecent și oportunist, pe curajul și drama Alexandrei”. Text devastator al unui fost ministru la adresa lui Cumpănașu

Sondaj IMAS pe august: PNL 28,4%, USR-PLUS 25,3%, PSD scade sub 18%! Peste 56% pentru o guvernare PNL-USR-PLUS-PMP

* VIDEO. Așa arată o jigodie PSD-istă! E consilier al deputatei Laura Moagher, conduce beat, parchează pe interzis, îi înjură și amenință pe polițiști, sună la 112 ca să se dea victimă

Hăituit de PSD și de Tudorel Toader, Augustin Lazăr a fost angajat să reformeze justiția din Republica Moldova

6 COMENTARII

  1. Jigodiile / scursurile astea probolșevice, de care din păcate nu ducem lipsă, ar trebui eliminate din societatea românească ! Motivul: înaltă trădare națională !!!
    Dacă ar fi după mine, trași în țeapă ca pe vremea domnitorului Vlad Țepeș și plantați pe marginea drumurilor să le putrezească hoiturile soioase !

  2. Inca din momentul in care a luat Puterea, in Rusia, in anul 2000, PUTIN a… REACTIVAT toate vechile „conserve” K.G.B.-iste (aflate „in adormire”, de prin 1990-91…) din Europa (inclusiv din tarile foste „socialiste”, din Estul continentului) !

    Dar… a si tot IMPROSPATAT, in mod constant, aceste structuri, cu TRADATORI-de-TARA din noile generatii !!!

    Astfel, indivizi precum generalul SENIL (!) Chelaru si INFORMATORUL SECURITATII CEAUSISTE Sorin Roșca Stănescu (agent… DUBLU, asadar !) au ajuns sa fie camarazi-tovarasi cu mai tinerii Liviu Pleșoianu (de la P.S.D.) sau Costi Rogozanu (poreclit… „MUTRA-de-BIDON-TURTIT” – !!! –, asa-zis „ziarist” la „RealitateaTV”, postul… SEFULUI-de-CELULA-PUTINISTA Cozmin Gușă !)…

  3. Hop si Ciripel, trebuia sa zica si el ceva, ca doar nu putea el sa taca…coripeste in continuare asa cum ciripea cand informa la securitate pe vremea lui ceasca, problema e ca acum vorbeste prostii ca sa apere mama Rusie!! Ca a ajuns si hotomanul asta in PNL acu cativa ani, inainte de a-l trimite justitia la racoare, imi arata inca odata ca sobolanii s-au asuns peste tot, nu doar in PSD, acolo unde stie toata lumea ca sunt numai hotomani si infractori 100%.

  4. ‘Stirea’ poate fi adevarata in sensul ca Dinca ar fi putut fi folosit ca un intermediar si, pentru o plata modica(deajuns pentru el), sa furnizeze fete unor mafioti, dar nu neaparat pentru americanii de la Deveselu….destinatia fetelor poate fi chiar mafia PSD….Ei sunt specialisti in a zbiera ‘hotul’ cand sunt demascate matrapaslicurile lor …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here