marți, februarie 27, 2024
AcasăMainSondaj IMAS pe august: PNL 28,4%, USR-PLUS 25,3%, PSD scade sub 18%!...

Sondaj IMAS pe august: PNL 28,4%, USR-PLUS 25,3%, PSD scade sub 18%! Peste 56% pentru o guvernare PNL-USR-PLUS-PMP

-

Barometrul IMAS pentru luna august, realizat la comanda Europa FM, arată o consolidare a PNL și a USR-PLUS, însoțită de o nouă scădere a PSD.

La întrebarea „Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Parlament și v-ați prezenta la vot, cu cine ați vota?”, 28,4% au indicat PNL. Partidul condus de Ludovic Orban înregistrează o creștere de 1,4% față de alegerile europarlamentare din urmă cu trei luni (26 mai).

Pe locul 2 se clasează USR, cu 19,8%. Adăugând însă cele 5,5% ale PLUS (întrucât cele două partide au fost măsurate separat), rezultă un scor de 25,3% pentru Alianța USR-PLUS.

- Advertisement -

PSD e pe locul 3, dar cu numai 17,9%. Partidul condus de Viorica Dăncilă pierde aproape două procente față de luna precedentă, respectiv 4,6% față de alegerile europarlamentare.

Toate celelalte partide au sub 10%.

O guvernare formată din PNL și USR-PLUS ar fi susținută de 53,7% din populație. Dacă se alătură și PMP, suportul popular ar crește la 56,6%.

- Advertisement -

Sprijinul pentru coaliția PSD-ALDE, cea care a guvernat România până de curând, a scăzut la 25,3%. Rămas singur în Palatul Victoria, PSD guvernează ultra-minoritar, cu 17,9%. Prăpastia dintre guvernare și populație este uriașă.

Sondajul IMAS a fost realizat la comanda Europa FM în perioada 5 -28 august, pe un eșantion de 1.010 persoane cu vârsta de peste 18 ani. Eroarea de eșantionare este de +/- 3,1%.

O mare înșelătorie: Tăriceanu în opoziție. Imunitatea lui e în mâinile PSD. ALDE continuă să voteze alături de Ciuma Roșie

Bestia Drăghici își șantaja fetița de 10 ani, ca s-o violeze: „Dacă nu te ating, mă îmbolnăvesc și mor. Vrei să moară tati?!”

Director BNR: „Suntem într-o situație extrem de dificilă, politic și economic. Nu cred că mai rezistăm până la alegeri”

- Advertisement -

3 COMENTARII

 1. Cum are acest Klaus Iohannis 44,6% dat de o firma de sondare parca este adusă din Kazahstan și ni-l pune in capul candidaților? Ori romanii numai știu ce sa aleaga( cinstit la cât de slabi sunt nu ai de unde sa alegi) ori sunt resemnați ca nu au alt candidat ,dar sa-l dai cu peste 40% este cam mult.!!!!
  A fost votat ca a semnat o lege privind oprirea jafului pădurilor și revenirea lor la romani.
  A mai dat o lege prin care toate redursele naturale sunt redate poporului roman și probabil s-a inspirat din legea braziliana privind EXPLORĂRILE ȘI EXPLOATĂRILOR PETROLULUI ȘI GAZELOR CARE SE FAC DPAR DE FIRMELE BRAZILIENE Și ATENȚIE ROMANI ESTE DIN ANUL1954!!!!!!!
  Ce mai avem un președinte absolut cinstit, corect, care vine la Cotroceni doar cu metroul, nu are nicio paza de la SPP și pleacă acasă la nevasta-sa numai cu trenul la clasa aII-a ca sa facă economie la leafa.!!!! Apoi vizitează spitalele din România, la inundațiile catastrofale nici nu a catadicsit sa se ducă in zonele inundate ca sa nu cumva sa-și murdărească pantofii și costumul de firma!!!
  Atunci înțeleg ca a cert Presedinte sa fie votat de peste44% dintre romani
  Dar așa….. cel mai slab chiriaș de la Cotroceni cum nu a avut România in ultimii 30 de ani.!!!

  • România este republică semi-prezidențială cu valențe parlamentare. In prezent presedintele este un fel de bunica a lui Bula (moarta si pastrata la fereastra, s-o vada postasul cu pensia). Poate ti se pare ca e cel mai slab presedinte dar compensam cu un nivel mare de coruptie – sustinuta de guvernanti si parlamentari din coalitia aflata la putere.

 2. Mai avem PUTIN si scapam de „CIUMA – ROSIE” !

  Doar sa nu ne… inecam precum tiganu’ la mal (obicei care, din pacate, ne cam este caracteristic…), daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ?!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -