miercuri, mai 29, 2024
AcasăPoliticăCandidatul-surpriză la prezidențiale: John Banu - "politician român, om de afaceri american"....

Candidatul-surpriză la prezidențiale: John Banu – „politician român, om de afaceri american”. Contestă tot, de la stânga la dreapta

-

În bătălia prezidențială din această toamnă a intrat și un român care de aproape patru decenii este și cetățean american: John Ion Banu. Originar din Câmpulung Muscel, județul Argeș, acesta și-a derulat afacerile (prospere) în Florida, iar anul trecut a înființat un partid în România: Partidul Națiunea Română.

John Banu se lansează în campania prezidențială contestându-i pe toți ceilalți candidați, de la stânga la dreapta. Om cumpătat în viața de zi cu zi, departe de imaginea unui războinic, John Banu „schimbă placa” atunci când intră în scena politică. Obișnuit cu campaniile electorale dure din America, el atacă tot eșichierul politic de la noi – și pe cei care au avut responsabilități în stat până acum, și pe cei nou-intrați în joc.

Deși susținut de un partid mic, John Banu crede în șansa sa de a produce surpriza și a intra în turul 2.

- Advertisement -

Mesajul Partidului Națiunea Română

„Ba da, avem pe cine alege!”

„10 noiembrie 2019! O zi care ar trebui să schimbe soarta cetăţenilor români. Da, acum este acel moment, au mai fost multe, dar le-am ratat, moment care poate produce spargerea grupării de politicieni care s-a cocoţat în fruntea ţării, nefăcând altceva decât să creeze instabilitate şi neîncredere.

Candidaţii, unii dintre ei, mai ales cei care nu sunt actori pe scena politică actuală sau cei noi, necunoscuţi şi nesusţinuţi de vreo castă, au o misiune grea, din cauza a ceea ce au perpetuat politicienii actuali în aceşti ani, respectiv o mare deziluzie şi un întreg arsenal de minciuni.

Investirea într-o funcţie atât de importantă, cum este cea de Preşedinte al României, nu este o acţiune ce trebuie lăsată la întâmplare, pe principiul «nu am pe cine să aleg»!
Ba da, dragi cetăţeni responsabili de soarta ţării, avem pe cine alege, trebuie doar să avem curaj şi să deschidem larg ochii minţii.

- Advertisement -

Haideţi să lăsăm în urma vieţii noastre vedete politice ca Ponta, Tăriceanu, Iohannis, Dăncilă, chiar şi Barna sau Pleşoianu, iar lista poate continua, politicieni care fac jocuri personale, nicidecum grijulii de soarta acestei ţări şi a poporului lor.

Nici măcar Mircea Diaconu – actor şi la propriu, şi la figurat – nu poate fi considerat un nou început. Domnia sa, susţinut de ALDE şi Pro România – două partide nu neapărat puternice, dar cunoscute -, pleacă la luptă umil, aşa cum şi-a regizat singur atitudinea în faţa alegătorilor. Dl Diaconu joacă acest rol de «politician modest şi onest» crezând că atitudinea sa supusă va frânge inimile cetăţenilor sătui de mafia politică din România. Acceptând să fie iepuraşul din jobenul lui Ponta şi al lui Tăriceanu, actorul de Dâmboviţa uită, în «smerenia» sa, că este susţinut de mult huliţii politicieni pentru a juca rolul vieţii sale la Cotroceni.

Aşadar, aveţi pe cine alege! Dorim încredere, unitate şi prosperitate? Partidul Naţiunea Română, un partid mic şi nou, adoptă principii sănătoase, dorind să promoveze o balanţă echitabilă între libertăţile individuale şi cele comune societăţii. Ţelul politic al partidului este separarea puterilor executive în stat şi controlul lor printr-o legislaţie adoptată popular, acesta fiind singurul mod de a garanta şi respecta drepturile fundamentale ale cetăţenilor. Acest partid, necunoscut la scară largă precum PSD, PNL, ALDE etc., a desemnat un om nou, puternic, prosper deja şi dornic de a reînsufleţii starea naţiunii.

John Ion Banu, politician român şi om de afaceri american, candidat la prezidenţiale, are nevoie doar de susţinerea şi încrederea cetăţenilor României, nu a vreunei caste politice, pentru a demonstra că şi în ţara noastră este loc de calitate şi certitudini.
John Ion Banu este certitudinea românilor! Pentru Preşedinte!”

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIȚI ȘI:

Barometrul IMAS e necruțător cu PSD: Iohannis 44,6%, Dăncilă 8,4%! Se profilează o finală Iohannis-Barna. Sau Iohannis-Diaconu?!

Sondaj IMAS pe august: PNL 28,4%, USR-PLUS 25,3%, PSD scade sub 18%! Peste 56% pentru o guvernare PNL-USR-PLUS-PMP

* Demența turnătorului Roșca Stănescu: „Soldații americani au beneficiat de fete furnizate de Gheorghe Dincă”

* Blonda lui Voiculescu lucrează pentru ruși sau e doar proastă? Insistă că trebuie să facem exerciții militare comune cu Rusia, o țară agresoare, izolată de NATO

Te-am prins, țeparule! Cumpănașu a luat un apartament de lux de la Protocolul de Stat, din care și-a inundat vecinii, fără a-i despăgubi

INML confirmă moartea Alexandrei, Cumpănașu continuă „s-o țină în viață”, ca s-o folosească electoral

Se fuge de Cumpănașu ca de ciumă! A treia organizație importantă părăsește „Coaliția” impostorului

Caracatița care-l susține pe Cumpănașu: sindicaliști, polițiști, masoni, foști șefi ai Guvernului, ai Armatei și ai SRI

„Te-ai cățărat, indecent și oportunist, pe curajul și drama Alexandrei”. Text devastator al unui fost ministru la adresa lui Cumpănașu

VIDEO. Așa arată o jigodie PSD-istă! E consilier al deputatei Laura Moagher, conduce beat, parchează pe interzis, îi înjură și amenință pe polițiști, sună la 112 ca să se dea victimă

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Cu tot respectul, dar… nu ati uitat , cumva, sa puneti si un… „P”-in-cerculet (!), la acest articol ?!
    („P”-ul este, BINEINTELES, de la… PUBLICITATE !)

    Pe acest domn l-am vazut, PERIODIC, intervievat si la „NASUL Tv”, in ultimii ani…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -