Acuzat de Tonel că, după Alexandra, vrea s-o paraziteze și pe Luiza, Cumpănașu trece la amenințări de tip interlop

2
3674
Tonel Pop - Alexandru Cumpanasu

Au început să se încaiere „gândacii” care parazitează tragediile de la Caracal! Alexandru Cumpănașu („vărul” Alexandrei Măceșanu) și Tonel Pop (avocatul familiei Luizei Melencu) au produs o ceartă dizgrațioasă, duminică seara, la RTV.

Până acum, cei doi și-au împărțit „prada”: Cumpănașu a exploatat la maximum tragedia Alexandrei, iar Tonel pe cea a Luizei. Ambițiile politice ale lui Cumpănașu l-au împins însă pe acesta pe „teritoriul” lui Tonel, ca să tragă capital electoral și din suferința familiei Melencu. Cumpănașu a încercat să-și extindă mizeria morală de la Dobrosloveni (Olt) la Dioști (Dolj).

Avocatul Tonel Pop a reacționat violent, căutând să-și apere „teritoriul”. A ieșit o ciocnire de cea mai joasă speță, un spectacol grotesc, în care ambii combatanți au uitat de Alexandra și de Luiza, punându-se în prim-plan pe ei, coprofagii.

„Când o să ajung președinte, o să rad toţi şmecherii de avocaţi care se agaţă de familii!”

Totul a pornit de la anunțul lui Alexandru Cumpănaşu, care a spus că va avea o discuţie cu mama și bunicul Luizei Melencu, la Dioşti, după ce s-a întâlnit cu locuitorii din Dobrosloveni, sub pretextul că aşteaptă informaţii despre clanurile interlope care se ocupă de trafic de persoane.

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a reacționat iritat, aducându-i acuzații grele lui Cumpănașu. „Nu-i mai ajunge familia Alexandrei, acum se sprijină şi pe familia Luizei?!”, a spus Tonel, care consideră că de fapt acţiunea lui Cumpănaşu este una de pură campanie electorală.

Simțindu-se încolțit, Cumpănașu a trecut la amenințări de tip interlop. Aflat în mijlocul mai multor locuitori din Dobrosloveni, el a spus, în direct la RTV: „Îmi duc această campanie, sunt în campanie şi sper să ajung preşedinte, pentru că în momentul ăla o să rad toată mafia din România, inclusiv toţi şmecherii de avocaţi care se agaţă de familii!”.

Cumpănașu (stânga) și Tonel Pop (dreapta) pe vremea când își vedea fiecare de „prada” lui

Acuzațiile avocatului Tonel Pop

Nu-i mai ajunge familia Alexandrei, acum vrea să se sprijine şi pe familia Luizei?!

 • Domnul Cumpănaşu îşi face în mod clar campanie electorală pe acolo. La momentul la care a fost întrebat dacă va candida la Preşedinţie, a spus că este bărbat, nu este gândac să facă acest lucru.
 • Ne desolidarizăm total de acest fenomen, ce vrea să facă domnul Cumpănaşu pe-acolo. Nu înţeleg de ce vrea să vorbească cu familia Luizei, pe mine nu m-a contactat, nici măcar pe familia Luizei n-a contactat-o, n-a sunat-o, dar vrea să-şi facă campanie.
 • Nu-i mai ajunge familia Alexandrei, acum vrea să se sprijine şi pe familia Luizei?!  S-ar putea să nu-i meargă!
 • De ce nu merge cu mine? De ce nu vorbeşte cu familia? Ce, face el cercetări…. Păi, cum face acolo? Dacă eu vreau să vorbesc cu familia Alexandrei – cu toate că dânsul nu este nici avocatul, nici altceva -, eu nu-mi permiteam să mă duc fără să vorbesc, fără să spun, nici măcar…
 • Face campanie cu numele Luizei sau cu această familie, putea măcar să ne sune sau să ne anunţe că vrea să vină, unde să vină.
 • Ne dezolidarizăm, noi ne separăm total de această chestiune şi de campania la prezidenţiale a domnului Cumpănaşu.
 • Eu am avut încredere şi interese comune, dar din acest moment nu ne mai interesează. Problemele sunt reale, dar nu trebuie să ne cocoţăm pe ele pentru avantaje personale.
 • Poporul român este foarte sensibil la copii, dar nu este tâmpit, ţineţi cont!
 • A spus că nu candidează, i-a jignit pe toți cei care l-au acuzat că are interese electorale. A spus că e bărbat, nu gândac. Deci, ce este?

Contraatacul „unchiului” Cumpănaşu

S-a agățat și el de o familie. Eu nu ţin aproape de oameni care au fost avocaţii PSD-ului!

Cumpănașu la Dobrosloveni. În direct la RTV
 • Este un om cu o opinie, care s-a agăţat şi el de o familie, care nu aveau, săracii, o soluţie.
 • Ar trebui să spună domnia sa foarte clar cam ce înţelegere are şi cam cât a cerut despăgubiri statului român şi cam cât vrea să primească de la statul român.
 • Pe mine nu prea mă interează chiar toţi oamenii care s-au băgat în seamă în povestea asta. Dacă voia să facă ceva, făcea ceea ce am făcut eu, şi anume m-am implicat de la început, iar dânsul a încercat să vină pe lângă, aşa.
 • Mi-a trimis până acum zeci de mii de mesaje că vrea să comunicăm şi că vrea să ţinem aproape. Eu nu ţin aproape de oameni care au fost avocaţii PSD-ului, care au avut firmă care a lucrat cu PSD până acum.
 • Eu cred că oamenii ăştia care sunt de bună-credinţă, şi care sunt într-o situaţie complicată, şi care sunt într-o situaţie ca şi familia mea, empatizează şi sunt convins că vor vrea să afle adevărul despre ce s-a întâmplat.
 • În ceea ce priveşte candidatura mea, nu i-am cerut părerea deloc domnului avocat. Cred că l-a deranjat pe acesta faptul că în direct l-am rugat pe bunicul Luizei, să vedem dacă numărul de telefon de pe care a fost sunat la mai multe zile după ce a fost răpită nepoata domniei sale coincide cu numărul de telefon de pe care a fost sunată mama Alexandrei, asta a fost tot.
 • Dar văd că se comportă ca un stăpân, aşa, al familiei. Eu îi aduc aminte că e doar un simplu avocat, şi dacă vrea, intrăm în detalii ce fel de avocat este. Pentru mine contează în acest moment ce spun oamenii.
 • Îmi duc această campanie, sunt în campanie şi sper să ajung preşedinte, pentru că în momentul ăla o să rad toată mafia din România, inclusiv toţi şmecherii de avocaţi care se agaţă de familii.
 • Deja la fiecare postare pe pagina mea de Facebook depăşesc rating-ul oricărei televiziuni.

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIȚI ȘI:

A doua organizație importantă care se retrage din Coaliția lui Cumpănașu, pentru a nu-i face acestuia „jocul politic”

Un cretin, candidat la Președinția României. Dacă vreți să fiți ca el, votați-l!

Caracatița care-l susține pe Cumpănașu: sindicaliști, polițiști, masoni, foști șefi ai Guvernului, ai Armatei și ai SRI

VIDEO. „Pe Alexandra a omorât-o Ciuma Roșie! Iar Cumpănașu este un produs sută la sută Ciuma Roșie”

Dan Tăpălagă: „Primul candidat călare pe un cadavru”. Încă un text devastator la adresa „necrofagului” Cumpănașu

VIDEO. Planul abject al lui Cumpănașu. Cățărat pe cadavrul Alexandrei, vrea să fie „doi ani” președintele României! De o lună minte întruna că nu are ambiții politice

„Te-ai cățărat, indecent și oportunist, pe curajul și drama Alexandrei”. Text devastator al unui fost ministru la adresa lui Cumpănașu

Delir fascist-paranoic al lui Cumpănașu. ONG-istul parvenit e tot mai îndrăcit: „Bă, cretinii dracului!”. Escrocule, milionul înapoi! De euro!

Sondaj IMAS pe august: PNL 28,4%, USR-PLUS 25,3%, PSD scade sub 18%! Peste 56% pentru o guvernare PNL-USR-PLUS-PMP

Barometrul IMAS e necruțător cu PSD: Iohannis 44,6%, Dăncilă 8,4%! Se profilează o finală Iohannis-Barna. Sau Iohannis-Diaconu?!

* Hăituit de PSD și de Tudorel Toader, Augustin Lazăr a fost angajat să reformeze justiția din Republica Moldova

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here