luni, martie 4, 2024
AcasăDezvăluiriINML confirmă moartea Alexandrei, Cumpănașu continuă "s-o țină în viață", ca s-o...

INML confirmă moartea Alexandrei, Cumpănașu continuă „s-o țină în viață”, ca s-o folosească electoral

-

Medicii legişti au confirmat: Alexandra Măceşanu (15 ani) și-a găsit sfârșitul în casa lui Gheorghe Dincă (66 de ani), iar corpul ei a fost ars în butoiul de tablă din curtea acestuia. Deși expertiza INML este definitivă, impostorul Alexandru Cumpănașu („Unchiul”) continuă să susțină că Alexandra e în viață și că monstrul din Caracal n-a omorât-o.

Probele ADN prelevate de anchetatori din „casa groazei” au demonstrat „în proporție de 99,93%” că resturile umane găsite carbonizate îi aparţin adolescentei din Dobrosloveni, județul Olt.

Comunicatul DIICOT

„Biroul de Informare și Relații Publice din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

- Advertisement -

În cursul acestei zile, Institutul Național de Medicină Legală «Mina Minovici» a transmis DIICOT – Structura Centrală raportul de expertiză medico-legală prin examen ADN – expertiză genetică judiciară – în ceea ce privește pe victima minoră M.A.M.

Din concluziile raportului de expertiză medico-legală rezultă faptul că analiza genetică a probelor biologice de os, reprezentată de elemente dentare selectate din coletul cu fragmente osoase, găsite cu ocazia cercetării la fața locului în cenușa din butoiul metalic de la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe, a condus la evidențierea unui profil ADN unic, aparținând unei persoane de sex feminin.

De asemenea, din raportul de expertiză medico-legală rezultă faptul că persoana de sex feminin, evidențiată în urma analizelor genetice a probelor biologice de os, este victima minoră M.A.M, cu o probabilitate de 99,93%.”

- Advertisement -

Cinismul morbid al lui Cumpănașu

Alexandru Cumpănașu nu crede nici rezultatele definitive ale testelor ADN, care confirmă „în proporție de 99,93%” că oasele aparțin Alexandrei Măceșanu. El a contestat și rezultatele preliminare, comunicate de INML în urmă cu câteva săptămâni.

„Candidatul prezidențial” a declarat că familia Alexandrei cere în continuare o expertiză internațională pentru a compara rezultatele geneticienilor români.

„Nu e nicio noutate. Practic, INML nu face altceva decât să transmită acest raport final pe baza acelui raport intermediar de 99,99%. Dar, într-adevăr, acest raport final ne dă posibilitatea nouă, ca familie, să mergem către DIICOT, să cerem o ordonanță de la procurori să putem face o contraexpertiză. Am îndoieli mari. Gândiți-vă că în cronologia pe care Ministerul Sănătății a prezentat-o, oamenii au făcut acest test ADN într-un timp record”, a spus Cumpănașu după ce a citit comunicatul de luni al INML.

Interesul lui Cumpănașu este să mențină suspansul cât mai mult în jurul Alexandrei, să călărească valul de audiență pe „cazul Caracal” până spre luna alegerilor (noiembrie). Declararea oficială a morții Alexandrei l-ar lăsa pe „Unchiul” fără combustibil electoral.

Cumpănașu face un calcul cinic, jucându-se iresponsabil cu sentimentele și speranțele părinților Alexandrei.

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIȚI ȘI:

Se fuge de Cumpănașu ca de ciumă! A treia organizație importantă părăsește „Coaliția” impostorului

Acuzat de Tonel că, după Alexandra, vrea s-o paraziteze și pe Luiza, Cumpănașu trece la amenințări de tip interlop

Nu e vierme, e limbric

Caracatița care-l susține pe Cumpănașu: sindicaliști, polițiști, masoni, foști șefi ai Guvernului, ai Armatei și ai SRI

VIDEO. „Pe Alexandra a omorât-o Ciuma Roșie! Iar Cumpănașu este un produs sută la sută Ciuma Roșie”

Dan Tăpălagă: „Primul candidat călare pe un cadavru”. Încă un text devastator la adresa „necrofagului” Cumpănașu

„Te-ai cățărat, indecent și oportunist, pe curajul și drama Alexandrei”. Text devastator al unui fost ministru la adresa lui Cumpănașu

Sondaj IMAS pe august: PNL 28,4%, USR-PLUS 25,3%, PSD scade sub 18%! Peste 56% pentru o guvernare PNL-USR-PLUS-PMP

Barometrul IMAS e necruțător cu PSD: Iohannis 44,6%, Dăncilă 8,4%! Se profilează o finală Iohannis-Barna. Sau Iohannis-Diaconu?!

Hăituit de PSD și de Tudorel Toader, Augustin Lazăr a fost angajat să reformeze justiția din Republica Moldova

- Advertisement -

6 COMENTARII

  1. Cea mai ODIOASA consecinta a LICHELISMULUI lui Cumpănașu este… prelungirea AGONIEI INCERTITUDINII, pentru acei bieti oameni, simpli dar cu mult BUN-SIMT, parintii sarmanei copile !

    Acest NECROFAG, FARA NICIUN SCRUPUL, o sa ajumga, pana la urma, sa fie… BLESTEMAT chiar de catre rudele ADEVARATE ale Alexandrei, atunci cand vor realiza cat RAU le-a facut acest MIZERABIL !

    Una este sa mentii o SPERANTA si altceva este sa MANIPULEZI TOTUL, inclusiv rezultatele unei ANALIZE MEDICO-LEGALE COMPETENTE/PROFESIONISTE…

  2. Abia astept momentul cand bietii parinti ai Alexandrei il vor scuipa in fata pe nemernic pentru toate sperantele desarte pe care li le-a insuflat doar ca sa se catere el pe candidatura la presedintie!! Abia astept ca oamenii cu capul pe umeri sa nu mai inghita nemernicia omului astuia care merita sa primeasca exact… UN SUT IN FUND!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -