miercuri, februarie 28, 2024
AcasăNewsDe ce trebuie închise haznalele TV: Ciutacu a speculat oribil tragica dispariție...

De ce trebuie închise haznalele TV: Ciutacu a speculat oribil tragica dispariție a jurnalistei Iulia Marin, la postul oligarhului fugar Sebastian Ghiță

-

Derapaj oribil al postului România TV miercuri seara – televiziunea oligarhului fugar Sebastian Ghiță a speculat în mod josnic tragica moarte a jurnalistei Iulia Marin, transformând-o într-un circ livrat în prime-time, direcționat către „dușmanii de clasă“, adică presa independentă.

Ore în șir, pe ecranul postului de televiziune au rulat titluri care mai de care mai senzaționale: „Controversa morții vedetei. Cum au lăsat-o să moară” – cu poza Iuliei Marin pe ecran, ori burtiere precum „S-au folosit de ea și au lăsat-o să moară”. Subiectul a fost anunțat mai întâi pentru ora 21.00, apoi amânat pentru ora 22.00 – în emisiunea haznalistului-șef Victor Ciutacu. Într-un final, ceea ce a urmat pe acest post a fost, efectiv, de neurmărit.

Iulia Marin a fost un jurnalist cinstit, care a scris cu mult talent tocmai despre mafiile care controlează România. Investigațiile și reportajele ei au vizat achizițiile din pandemie, impostura academică, abuzul de putere și de funcție, felul în care partidele politice își bat joc de electoratul pe care-l manipulează cu promisiuni, mici și bere etc. În acest context, nu surprinde că, după dispariția fetei, România TV s-a năpustit asupra amintirii ei.

În purulența lui morală, Ciutacu a ajuns să-și întrebe invitații de ce o asemenea „smintită” a fost lăsată să scrie în ziare precum „Libertatea”. Până și invitații RTV s-au simțit jenați de o asemenea factură a discuției. Adevărul e că, în „sminteala” ei, Iulia Marin și-a făcut meseria impecabil, a scris texte memorabile, a dat dovadă de bună-credință în toate articolele sale, a luptat pentru adevăr și a dinamitat minciuna. În tot acest timp, Ciutacu cel „nesmintit” și cei de teapa sa au infectat societatea cu fake news-uri oribile, cu minciuni îngrozitoare, cu diversiuni scabroase, cu o rea-credință de-a dreptul penală.

- Advertisement -

RTV – ticăloșii fără margini, minciuni fără sfârșit

În cursul zilei de miercuri, mulți dintre colegii de breaslă care au scris despre tragicul deces al Iuliei Marin și-au închis opțiunea de comentarii pe Facebook. La fel au făcut și conturile unor publicații. Explicația: mulți dintre cei care intră să comenteze se transformă în lupi moraliști, dau verdicte, emit sentințe, acuză și fac judecăți de valoare.

Moartea unui om care suferea de o depresie profundă, pe fondul unei boli grave declanșate de moartea mamei sale în urmă cu mai mulți ani, nu doar că nu e înțeleasă de mulți dintre români, dar nici măcar respectată în virtutea unei minime decențe. Este publicul pe care posturi de televiziune precum Antena 3 și România TV l-au format în ani și ani, sub protecția clasei politice care are nevoie de asemenea comportamente deviante sădite în mintea unei categorii cât mai largi de populație.

Publicul lipsit de empatie de acum este același care în 2017-2018 era îndopat, de televiziunile oligarhilor, cu ideea că protestatarii anticorupție sunt plătiți de Soros, iar în pandemie dresat să creadă că e „plandemie” și „dictatură medicală”, virusul e nu există sau – dimpotrivă – a fost scăpat intenționat de „Oculta Mondială” pentru a decima populația planetei, iar vaccinul nu salvează vieți, ci omoară, bagă CIP-uri, condamnă femeile la sterilitate ori face să crească solzi.

- Advertisement -

Deloc întâmplător, oamenii „crescuți“ de aceste televiziuni cred azi că Nicușor Dan și Clotilde Armand au furat alegerile locale din 2020 (niciun PSD-ist sau PNL-ist n-ar fi făcut așa ceva!), că UE ne obligă să mâncăm gândaci, ucrainenii ne seacă Delta, iar despre războiul din Ucraina spun că a fost provocat nu de invadatorii ruși, ci de aceeași „Ocultă Mondială“ care îi sprijină pe „naziștii ucraineni“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Nicușor Dan a reușit să facă Bucureștiul mai credibil financiar decât România! Agenția Fitch a acordat rating A orașului și remarcă „planul de investiții ambițios“

* PSD „prelungește“ Revoluția cu 3 zile ca să-l salveze pe Ciolacu! Impostorul vrea certificat de luptător cu rol determinant, deși în Buzău n-a existat fenomen revoluționar în 1989

* Ce șarlatanie! După modelul „Vadim – omul anului în lume”, ex-PRM-ista Olguța Vasilescu a cumpărat cu 22.900 de euro, din bani publici, titlul de „cea mai căutată destinație de Paște din Europa” pentru Craiova, de la un SRL belgian!

* Oamenii Rusiei în Biserică: Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei le-a transmis enoriașilor mesajul Patriarhului Kirill, anunțându-i că se vrea „o resetare a lumii“, iar „stăpânitorii Pământului“ au provocat războiul din Ucraina

* „Venerarea științei, tehnologiei și progresului este noul păgânism. Biserica Ortodoxă Rusă i se va opune activ!“ – Patriarhul Kirill, în predica de Paște

România a plătit în 2022 peste un miliard de lei pentru pensiile speciale ale magistraților. Pensia medie a acestora este de 21.000 de lei, din care doar 1.400 de lei din contribuție, restul fiind subvenție

- Advertisement -

5 COMENTARII

  1. Haznalele nu pot fi inchise atita timp cit patronii lor sunt parte a puterii subterane ce conduce tot. Antena3 a fost la un moment dat pe punctul de a fi executata silit. Cine i-a luat apararea si A3 a scapat? Iohannis. Cel care teoretic e seful serviciilor swcrete insa de fapt e subordonat lor. Serviciile mostenitoare ale securitatii fac legea in tara.

  2. Credeam pana acum ca acest Ciutacu e doar un derbedeu de felul celor care din garda de corp a unui interlop. Ca minte, fura si loveste daca interlopul ii comanda.
    Acum vad ca si ucide, ca se deda la orice crima.
    Sa-i fie in cap, iar pe biata ziarista sa o odihneasca si sa o aline Dumnezeu, acolo, unde nu sunt ciutaci.

  3. CocinaTV este troaca lui Ghita Sebastian, om al sistemului protejat de regimul criminal de la Moscova. Asa a reusit sa ramana cu banii in buzunar si sa dea tepe Statului Roman de sute de milioane, sa fie influent cu politicienii. Aduceti-va aminte cum ii vorbea lui Ponta, „vino ba in pizda ma-tii”. Cocina lui a adunat toti mercenarii care au Rusia in suflet, tot borhotul societatii. Asa ceva nici nu ar trebui sa existente insa este protejata de un grup de interese. Amenzile sunt frectie la piciorul de lemn, suspendarea emisiei este prima lovitura si apoi inchiderea. Nu poti sa minti, sa manipulezi, sa propagi ura proletara cu atata inversunare si sa nu patesti nimic. Cat despre Ciutacu, asta nu este om de presa, este un bolsevic care dintr-o nulitate s-a impus prin tupeu si gura mare. Nici macar logica nu are, ca sa nu mai zic ca este cu dictia la pamant, are prune-n gura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -