„Daea ne-a interzis tradiția porcului de Crăciun! Importăm carne de porc de peste un miliard de euro”

1
428
Adrian Cozma

Adrian Cozma, consilier județean PNL în Satu Mare, l-a criticat pe ministrul Agriculturii, Petre Daea (PSD), considerând că din cauza măsurilor adoptate de acesta se pune capăt tradiției creșterii porcilor în gospodăriile individuale ale românilor.

Acuzațiile lui Adrian Cozma

  • Ministrul Agriculturii, Petre Daea, au reuşit performanţa ca prin două acte normative din 2018 să limiteze creşterea porcilor în gospodării.
  • În momentul de faţă, în regim de gospodărie de familie, au limitat creşterea porcilor la un număr de 5, peste acest număr fiind nevoie de autorizaţie sanitar-veterinară specială.
  • Marea majoritate a gospodăriilor de familie din judeţul Satu Mare nu ar putea îndeplini astfel de cerinţe.
  • În aceste condiţii, se doreşte în scurt timp, de către acest guvern PSDragnea, interzicerea creşterii porcilor în gospodării.
  • Prin această măsură putem să ne luăm adio de la porcul de Crăciun, o tradiție străveche a poporului român.
  • Este inadmisibil ca în 2018 să importăm carne de porc de peste un milliard de euro. Acest guvern nu a făcut nimic pentru sectorul agricol. Acest guvern este preocupat doar de problemele penale ale conducătorului suprem Dragnea.

CITIȚI ȘI:

Minciuna cosmică a Rovanei Plumb la Craiova: „România ocupă locul 1 în lume la productivitatea muncii!”

Minciună penibilă a lui Tăriceanu. A inventat o discuție „curajoasă” cu fiul disidentului-martir Gheorghe Ursu. Mesajul lui Andrei Ursu îl demolează pe impostor

1 COMENTARIU

  1. Petre Daea este un ministru complet depășit de problemele din agricultura. Nu înțelegem de ce la ministerul agriculturii guvernul tine un om de 70 de ani(!!!!!). Alt ministru nu ați găsit domnilor de la PSD sau nu aveți unul docil care sa va sufle in fund ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here