„Cutremur” pe scena politică: s-a rupt Laufer de Coita! Din cauza Covid-19, nu mai încap amândoi în același partid

3
5192
Alex Coita - Ilan Laufer

Mare nenorocire pentru politica românească: s-au despărțit cei doi fondatori ai unui partid-fantomă – Partidul Social Liberal (PSL). În urmă cu 6 luni pozau în reformatori ai României, umăr lângă umăr, acum „pornesc pe drumuri diferite”.

Anunțul l-a făcur caraghiosul Ilan Laufer, care a fost un fel de ministru în Guvernul Dragnea 2 (Tudose), apoi a țâpurit că-l discriminează antisemit Klaus Iohannis refuzându-i numirea pentru un nou mandat de ministru.

Luni, 8 iunie, Ilan Laufer a scris pe Facebook că „divorțează” de Alex Coita. Un fel de coitus interruptus politic.

Dar niciunul dintre cei doi „corifei” ai circului politic nu se lasă: amândoi „merg mai departe”, dar „pe drumuri separate”.

Anunțul lui Ilan Laufer

„Am demarat proiectul PSL alături de Alexandru Coita, în decembrie 2019, motivat de dorința de a învăța din greșelile trecutului și de a duce la îndeplinire un Proiect de țară care să transforme România. (…)

Din nefericire, criza Covid-19 a lovit pe nepregătite familiile, comunitățile și întreaga noastră țară, ne-a transformat viețile și a dat peste cap toată gândirea politică de până acum.

După câteva luni de consultări intense, eu și Alex am ajuns la o serie de concluzii importante.

În primul rând, am constatat că România se confruntă în continuare cu o lipsă acută de idei și de soluții din partea clasei politice. O bună parte dintre români nu sunt reprezentați și este nevoie de cât mai multe proiecte noi care să spargă monopolul marilor partide.

În al doilea rând, am constatat că nu există o soluție universal valabilă la actuala criză. Românii trebuie să aibă la dispoziție mai multe formule, mai multe opțiuni. (…)

Eu și Alex am dezvoltat în ultimele luni viziuni diferite privind soluția de răspuns la criză. Sunt viziuni complementare, care pot fi implementate în cadrul unor proiecte de țară separate, prin care să răspundem secetei de idei și de proiecte de pe piața politică din România.

Prin urmare, am decis de comun acord să continuăm munca noastră în formațiuni politice separate, dar cu același țel comun: de a aduce schimbarea în bine pe care românii o merită și de care au nevoie.”

Caraghioșii Cooita și Laufer, cu duduițe în cârcă, la Poarta Sărutului din Tg. Jiu

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Prin combinațiile cu turcii, Firea pune în pericol viața bucureștenilor! Troleibuz în flăcări, primărița și directorul STB fac diversiuni

* Moștenirea Epocii Firea: „O bag în p…da mă-sii pe Ana Ciceală” și dulapul cărat în brațe de „operatul” Bădulescu

3 COMENTARII

  1. Nu stiam de ce tremura frunzele din copacul de langa geam..😲😧Ma gandeam eu ca un asemenea partid o sa faca o asemenea unda de soc,caci cu capetele alea 2 poti sa schimbi cel mult o roata la bicicleta!😃🤣😅Ce,e putin lucru?🙃Ce alte „reforme” mai trebuiesc tarii?🤔😉Poate o hazna mai voluminoasa,pentru toate scursurile politicii romanesti!🤢🤮🤮🤭🤭

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here