Cum a uitat Dăncilă de „Tatăl nostru” şi de Papa a doua zi după ce îşi făcea cruce în faţa lui. A purces imediat la „lucrarea diavolului”

2
1291

Viorica Dăncilă încearcă de la o vreme să îşi „spele” imaginea după ce a fost parte din atacul declanşat de PSD şi ALDE la România pro-europeană.

Una dintre operaţiunile de cosmetizare a percepţiei sale în ochii publicului a fost asocierea sa cu Suveranul Pontif. Prima dată, când Dragnea era pe cai mari şi ea abia venise la Guvern, Dăncilă s-a dus la Vatican şi a pozat alături de Papa Francisc.

N-a ajutat-o prea mult nici pe ea, nici pe şeful ei de partid. Poporul a continuat să dezavueze guvernarea şi totul a culminat cu votul masiv anti-PSD&ALDE la alegerile din 26 mai.

La o săptămână după alegeri, cu Liviu Dragnea plecat la Rahova după condamnarea definitivă la 3 ani şi 6 luni de închisoare, şefa Guvernului a încercat din nou să se „lipească” de Papa Francisc. A fost la Palatul Cotroceni, la ceremonia organizată de preşedintele Iohannis, în prima zi a vizitei sfântului părinte în România.

N-a ratat nici marea adunare de la Blaj, de pe Câmpia Libertăţii, în ultima zi a vizitei papale în România, acolo unde acum 171 de ani intelectualii transilvăneni au pus temelia „românismului” şi au fondat platforma paşoptistă pe care s-a construit ulterior România modernă şi statul unitar.

Cu ajutorul TVR, imaginea ei a ajuns pe ecranele imense din interiorul mulţimii de mai bine de 150.000 de oameni. A jucat carte smereniei şi a vrut să arate că este prea-credincioasă.

Numai că imediat după ce Papa Francis a părăsit România, foarte plăcut impresionat de felul în care a fost primit de români, Dăncilă a aruncat la coş şi bruma de emoţie lăsată de Suveranul Pontif.

Luni, Viorica Dăncilă a trecut imediat la butoanele „sataniştilor” puterii, prin două mari „lucrări ale diavolului”:

1 – Ordonanţa privind alegerea baronilor

Klaus Iohannis a denunțat ordonanța de urgență adiptată chiar astăzi de Guvern, privind revenirea la alegerea șefilor de Consilii Județene prin votul uninominal.

Conform legii în vigoare, aplicată în 2016, șefii Consiliilor Județene sunt aleși de către consilierii județeni. Cum calculele electorale nu mai dau bine pentru PSD, baronii locali ai acestui partid – dintre care Klaus Iohannis i-a nominalizat pe cei de la Vrancea (Marian Oprișan), Vaslui (Dumitru Buzatu) și Neamț (Ionel Arsene) – au optat pentru a fi aleși în mod direct, într-un singur tur, adică să-și poată păstra funcțiile „baronale” chiar și cu un vot minoritar.

Alegerea șefilor de Consilii Județene prin vot uninominal reprezintă „o concesie pe care premierul Viorica Dăncilă vrea să o facă baronilor din PSD, în încercarea de a le câștiga sprijinul”, a transmis Președinția României.

2 – votul anti-DNA pentru blocarea anchetării lui Tăriceanu

Parlamentarii PSD au votat cot la cot cu cei ai ALDE în favoarea lui Călin Popescu Tăriceanu. Ce rol are Dăncilă? Este preşedinte interimar al PSD, după ce-a moştenit funcţia de la condamnatul fost preşedinte de partid, ajuns la închisoare prin sentinţa definitivă a Înaltei Curţi.

Votul anti-justiţie în favoarea unui acuzat de şpagă de 800.000 de dolari este şi unul împotriva Europei. Dar şi împotriva Papei Francisc, un mare adversar al corupţiei politice, al banului murdar şi al puterii lipsite de scrupule.

Asta a înţeles Dăncilă din vizita Papei: nu Dumnezeu contează, ci banul ochiul dracului pe care ţi-l poate oferi puterea.

De ce au votat PSD-iştii lui Dăncilă de partea satanelor corupţiei? Pentru a nu pierde susţinerea ALDE, adică puterea de tip nociv pe care Papa a evocat-o în explicarea rugăciunii „Tatăl nostru”, de la Catedrala Neamului.

Ce păcat a comis Viorica Dăncilă!

Iată pasajul din rugăciunea Papei, pe care Dăncilă l-a aruncat la coş chiar a doua zi după ce Sanctitatea Sa a părăsit România:

  • În mijlocul atâtor lucruri trecătoare pentru care ne trudim, ajută-ne, Tată, să căutăm ceea ce rămâne: prezența Ta și a fratelui nostru.
  • Așteptăm să vie împărăția ta: o cerem și o dorim, pentru că observăm că mersul lumii nu o încuviințează. Dinamica lumii e dictată de logica banului, a intereselor, a puterii. Cufundați în consumerismul din ce în ce mai dezlănțuit care ne farmecă prin strălucirea sa scânteietoare, dar evanescentă, ajută-ne, Tată, să credem în ceea ce ne rugăm: să renunțăm la garanțiile comode ale puterii, la ispitirile înșelătoare ale lumescului, la aroganța goală a impresiei de autosuficiență, la ipocrizia preocupării pentru aparențe. Astfel, nu vom pierde din vedere Împărăția la care Tu ne chemi.

CITIȚI ȘI:

Șantajul lui Tăriceanu a devenit troc: PSD nu-l dă pe mâna DNA pentru șpaga de 800.000$, el nu aruncă în aer guvernarea

Vor fi date afară și pițipoancele lui Vâlcov: șefa Fiscului și cea a Casei de Sănătate

REVOLUȚIA VOTULUI. Darius Vâlcov, calamitatea „programului de guvernare”, a fost forțat să plece din Guvern

„Curățenie” à la Dăncilă: a scos din Guvern un condamnat în primă instanță (Vâlcov) și a angajat un condamnat definitiv (Borza)!

Diversiunea lui Carmen Dan: face pe „mama răniților” de la inundații ca să acopere moartea polițistului prost înarmat

Îi dăm în cap lui Pieleanu cu sondajele sale mincinoase! Un impostor al sociologiei: a umflat scorul PSD cu 10-17%

Să râdem de mincinoși! „PSD ia cel puțin 40%, PNL sub 19%, USR sub 12%, ALDE peste 12%, Băsescu și Ponta nu fac 5%”

PSD a furat Opoziției cel puțin două locuri în Parlamentul European. Păgubite: PNL și USR-PLUS

Cristian Bușoi, „mâna moartă” de la PNL București, demisionează dând vina pe Ludovic Orban și „ciupindu-l” pe Rareș Bogdan

Mircea Badea suferă cumplit pentru că poporul român „l-a trecut pragul pe Băsescu și nu l-a trecut pragul pe Tăriceanu”

VIDEO. Halucinațiile lui Cristoiu: „Mihai Gâdea va fi candidatul PSD la prezidențiale. Are șanse foarte mari să câștige. E patriarhul PSD-iștilor”

Firea și Pandele au încercat să-l eclipseze pe Papa cu Brâul Maicii Domnului. A ieșit o drăcovenie!

Orban, sub foc încrucișat după declarația privind „impozitarea IT-iștilor”. Un primar PNL îi cere demisia

O „penală”, fostă directoare în Ministerul Justiției, sugerează că Timmermans putea fi mituit de un infractor fugar din România!

VIDEO. Ziua îngerilor pe Câmpia Libertății. Papa îi trece în rândul sfinților pe cei 7 episcopi greco-catolici martiri ai terorii comuniste

VIDEO. Clipe magice la Iași: 150.000 de credincioși au spus „Tatăl Nostru” împreună cu Papa Francisc

VIDEO. Imagini extraordinare: 100.000 de oameni în ploaie la Șumuleu Ciuc, la liturghia oficiată de Papa Francisc

VIDEO. Ce i-a „şoptit” Klaus Iohannis Papei, la Palatul Cotroceni. Mesajul viral dedicat PSD

VIDEO/PAMFLET. Ciutacu, tonomatul care se pupă cu Dragnea jr. (Fane Porcarul) în fața pușcăriei Rahova

Acuzații grave. Poliția lui Carmen Dan a încălcat procedurile la arestarea lui Dragnea, creându-i un regim privilegiat

DOCUMENTE. Românii din Diaspora s-au bătut „ca la Rovine” pentru votul lor. Au fost scene de groază, din cauza unui guvern iresponsabil

Victoria în alegeri e folosită de PNL pentru a scăpa de „mâinile moarte” din partid. Cad capetele complicilor PSD și ale celor cu rezultate slabe pe 26 mai

Ambasadorul diasporei umilite din Londra, Dan Mihalache, și-a serbat ziua de naștere alături de doi „călăi” ai diasporei: jandarmul-șef Sindile și PSD-istul Corlățean!

2 COMENTARII

  1. Voi Ziariștii dacă o vedeți pe aceasta mare doamna din Primăria capitalei pe numele ei Gabriela Firea , rugați-o sa vina sa ne spună care este perfirmanta privind modul de realizare a investițiilor in București pentru ca de un an ne tot îndruga cu “ performanțele “ sale. Tare as fi curios care sunt in procente stadiul realizarii investițiilor. In locul dânșii mi-as face mari probleme ca peste un an vor avea loc alegeri locale și atunci precis o sa vina și o sa ne declare la foc automat ce “ mari realizări “ are și cât de mult a lucrat pentru dragii ei bucuresteni!

  2. mare lucru să-l transformi pe Papă în agent electoral [TVR – magma (sic!) cume laude!]
    tare’s curios dacă numita va mai călca și va da ochii cu oamenii locului pe unde s-a plimbat după Papă! 🙁

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here