Vor fi date afară și pițipoancele lui Vâlcov: șefa Fiscului și cea a Casei de Sănătate

5
10796
Blonda și bruneta lui Vâlcov: Triculescu și Cotel

Căderea lui Darius Vâlcov atrage după sine alte două prăbușiri. Mihaela Triculescu (șefa ANAF) și Adriana Cotel (șefa CNAS) sunt îndepărtate din funcțiile pe care fuseseră impuse prin influența lui Vâlcov.

În aceeași zi în care Darius Vâlcov a fost silit să-și dea demisia din funcția de consilier al premierului Viorica Dăncilă, alți doi înalți funcționari publici sunt pe cale să-și piardă funcțiile. E vorba de două „pile” ale aceluiași Vâlcov:

 • Mihaela Triculescu – președinta Fiscului (ANAF);
 • Adriana Cotel – președinta Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS).

Mihaela Triculescu nu avea niciun fel de experiență în gestionarea unei instituții de talia Fiscului. Numirea ei a fost o aroganță marca Vâlcov, cu acordul șefului suprem din acel moment, Liviu Dragnea.

Adriana Cotel a fost propulsată la șefia Casei de Sănătate tot de Vâlcov. Ea este foarte bună prietenă cu Mihaela Triculescu. Demiterea Adrianei Cotel este cerută insistent de ministrul Sănătății, Sorina Pintea.
La ANAF, favorită să devină șefă a instituției este Mirela Călugăreanu, care a mai condus Fiscul în mandatul de premier al lui Mihai Tudose (2017). Călugăreanu este cea care, la comanda lui Liviu Dragnea, a declanșat controale la mai multe instituții media incomode pentru fostul lider al PSD, actual pușcăriaș.

CITIȚI ȘI:

REVOLUȚIA VOTULUI. Darius Vâlcov, calamitatea „programului de guvernare”, a fost forțat să plece din Guvern

* „Curățenie” à la Dăncilă: a scos din Guvern un condamnat în primă instanță (Vâlcov) și a angajat un condamnat definitiv (Borza)!

Diversiunea lui Carmen Dan: face pe „mama răniților” de la inundații ca să acopere moartea polițistului prost înarmat

Îi dăm în cap lui Pieleanu cu sondajele sale mincinoase! Un impostor al sociologiei: a umflat scorul PSD cu 10-17%

Să râdem de mincinoși! „PSD ia cel puțin 40%, PNL sub 19%, USR sub 12%, ALDE peste 12%, Băsescu și Ponta nu fac 5%”

PSD a furat Opoziției cel puțin două locuri în Parlamentul European. Păgubite: PNL și USR-PLUS

Cristian Bușoi, „mâna moartă” de la PNL București, demisionează dând vina pe Ludovic Orban și „ciupindu-l” pe Rareș Bogdan

Mircea Badea suferă cumplit pentru că poporul român „l-a trecut pragul pe Băsescu și nu l-a trecut pragul pe Tăriceanu”

VIDEO. Halucinațiile lui Cristoiu: „Mihai Gâdea va fi candidatul PSD la prezidențiale. Are șanse foarte mari să câștige. E patriarhul PSD-iștilor”

Firea și Pandele au încercat să-l eclipseze pe Papa cu Brâul Maicii Domnului. A ieșit o drăcovenie!

Orban, sub foc încrucișat după declarația privind „impozitarea IT-iștilor”. Un primar PNL îi cere demisia

O „penală”, fostă directoare în Ministerul Justiției, sugerează că Timmermans putea fi mituit de un infractor fugar din România!

VIDEO. Ziua îngerilor pe Câmpia Libertății. Papa îi trece în rândul sfinților pe cei 7 episcopi greco-catolici martiri ai terorii comuniste

VIDEO. Clipe magice la Iași: 150.000 de credincioși au spus „Tatăl Nostru” împreună cu Papa Francisc

VIDEO. Imagini extraordinare: 100.000 de oameni în ploaie la Șumuleu Ciuc, la liturghia oficiată de Papa Francisc

VIDEO. Ce i-a „şoptit” Klaus Iohannis Papei, la Palatul Cotroceni. Mesajul viral dedicat PSD

VIDEO/PAMFLET. Ciutacu, tonomatul care se pupă cu Dragnea jr. (Fane Porcarul) în fața pușcăriei Rahova

Acuzații grave. Poliția lui Carmen Dan a încălcat procedurile la arestarea lui Dragnea, creându-i un regim privilegiat

DOCUMENTE. Românii din Diaspora s-au bătut „ca la Rovine” pentru votul lor. Au fost scene de groază, din cauza unui guvern iresponsabil

Victoria în alegeri e folosită de PNL pentru a scăpa de „mâinile moarte” din partid. Cad capetele complicilor PSD și ale celor cu rezultate slabe pe 26 mai

Ambasadorul diasporei umilite din Londra, Dan Mihalache, și-a serbat ziua de naștere alături de doi „călăi” ai diasporei: jandarmul-șef Sindile și PSD-istul Corlățean!

Marș la pușcărie, nimicule!

Cele patru asasine de la Înalta Curte

5 COMENTARII

 1. Era mai simplu ca PSD să plece din unica țară România. Programul de taxare fiscală al SRI denumit de mine Dacia Visecol încă nu e implementat. Ar fi buget de 500 miliarde lei şi bani de cumpărat dolari.

  Canalizare nu am la Brădiceni. Voi face o fosă septică. Casa rămâne lui Alexandru Cornoiu, fiul lui Augustin Cornoiu, strănepotul unchiului Popescu Adrian. Voi merge la muncă în Bonn. Am câştigat cu votul meu pentru PNL la ora 07:00:35 la Brădiceni dreptul de a munci în Europa.

  Dragul meu Grigore, vei fi şi mai mare.

 2. Domnule Grigore Cartianu , am o rugăminte la dumneavoastră și va rog sa va aplecați și asupra modului in care își fac treaba , diverși indivizi din Spitalele din București , printre care și numita Alexandra Dobre, 26 de ani,Șefa Consiliului de Administrație de la Spitalul Filantropia, unitate medicală recunoscuta in București ,o apropiată a primarului general Gabriela Firea care NU nicio pregătire in domeniul medical dar culmea cu masterat la Academia SRI.
  Individa este după spusele celor din spital o adevarata pacoste pentru toate cadrele medicale. A reușit aceasta pițipoanca , practic o mucoasa de 26 de ani sa vâneze o serie de funcții publice fără nici un fel de jena, bătându-și-și joc de toți doctorii și asistente, cu experiența medicală recunoscuta.
  Rugămintea celor care au auzit, roagă sa intervenții pentru ca aceasta panarama sa plece cât mai urgent, creând adevărate conflicte in spital datorită managementului defectuos , incompetentei, a prostiei care o caracterizează pe aceasta Alexandra Dobre.!
  Astea sunt din păcate o parte din mostrele de oameni puși doar pe relații de prietenie, de primarul Gabriela Firea, care a dat și dovada de incapacitate managerială la nivelul întregii rețele medicale nefiind prima oară când a îndepărtat acessta primărița oameni valoroși cu oameni obedienti , fără niciun fel de expertiza managerială.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.