Cum numește PSD șef la Jandarmerie: Carmen Dan își pune om din Teleorman, Fifor își aduce „fratele” mason

4
7532
Masonul Florea și masonul Fifor

Numirea generalului Constantin Florea la șefia Jandarmeriei Române arată că miniștrii de Interne ai PSD consideră această instituție ca fiind feuda lor, pe care trebuie s-o conducă prin oameni de casă.

Imediat după intervenția barbară din 10 august 2018, ministrul de Interne, Carmen Dan, l-a numit șef al Jandarmeriei Române pe colonelul Ionuț Sindile. Ea din Teleorman, el din Teleorman. Protectorul lor, Dragnea, tot din Teleorman. Era și acest un criterul pe baza căruia să numești șeful Jandarmeriei.

Actualul ministru interimar de Interne, Mihai Fifor, a aplicat alt criteriu: apartenența la masonerie.

Publicația Newsweek România a dezvăluit că între generalul Florea și cel care l-a numit la șefia Jandarmeriei, ministrul Mihai Fifor, există o legătură specială, care-i pune pe cei doi într-un conflict de interese.

Trei înalți reprezentanți ai statului român se află în sfera de infuență a controversatului afacerist craiovean Marian Petcu, scrie publicația. Cei trei sunt:

  • Mihai Fifor – ministrul interimar de Interne;
  • Constantin Florea – general, fostul șef al Jandarmeriei Dolj, actual șef al Jandarmeriei Române;
  • Cristian Marian Șovăilă – subprefectul de Dolj.

Toți trei, ca și Petcu, sunt masoni.

Mihai Fifor a intrat în masonerie în 2008, unde a fost introdus de către afaceristul Marian Petcu, recunoscut în Oltenia drept un mason influent. Fifor a fost inițiat în Loja Armonia, apoi s-a transferat la Loja Basarab, unde staroste era chiar Petcu. De acolo, și-a luat transferul către o lojă din București, care reunește mai mulți parlamentari. Tot din Loja Basarab face parte și generalul Constantin Florea.

„Fifor a fost adus de Florea și de Petcu, constructorul de casă al Primăriei Craiova și al Consiliului Județean”, a spus, pentru Newsweek România, o sursă din masonerie.

Însă nici Fifor și nici generalul Florea nu și-au declarat apartenența la masonerie, în declarațiile de interese. Complet ilegal: masoneria este o organizație non-guvernamentală, iar apartenența la o astfel de organizație, conform legii, trebuie declarată. În funcție de motivele omisiunilor din declarațiile de avere și/sau interese, sancțiunile pot fi de la o amendă (aplicată de Agenția Națională de Integritate) până la dosar penal.

„Dacă zici ceva de Fifor, Florea e în stare să-ți dea cu ceva în cap”

Generalul Constantin Florea (fost prelucrător prin așchiere) a fost șeful Jandarmeriei județului Dolj. El are o relație specială cu ministrul Mihai Fifor, dar și cu subprefectul Cristian Marian Șovăilă. Ultimul a fost adus în masonerie chiar de Florea. Cei trei masoni sunt prieteni la cataramă.

O sursă apropiată celor trei masoni a explicat pentru Newsweek România că generalul Constantin Florea a fost primit ca mason direct în Loja Basarab. „Este și acum în Loja Basarab. Acest Florea Costică aștepta de ani de zile să fie pus secretar de stat la Interne ori șef la Jandarmerie. Stătea pe lângă Fifor, îl pândea pe la grătare. Îl laudă în stânga și-n dreapta. Dacă te aude că spui ceva de Fifor, e în stare să-ți dea cu ceva în cap.”

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

* „Ciorapii roșii” ai Antenei 3 intră în Guvern! Ieri propagandist la Gâdea, azi consilier onorific la Dăncilă

* Efectul Rareş Bogdan: traseiştii PSD-ALDE-Pro România au interzis în PNL!

Nepotism nerușinat: din manevrant de vagoane, fratele baronului PSD a ajuns director la Compania de Apă-Canal a Consiliului Județean

Cumpănașu l-a pus pe tatăl Alexandrei să facă o scrisoare-blestem în apărarea sa. Criticii „Vărului” sunt considerați „necreștini”

Dezvăluire-șoc sau mizerie à la Gâdea? „Mătușa Alexandrei era destul de des în preajma lui Dincă. Servicii sexuale contracost”

DOCUMENT. Iată cine a ucis-o pe Alexandra! PSD și ALDE au scos din pușcării 3.592 de „Gheorghe Dincă” în 20 de luni

Oltul, Sicilia României. Mafia PSD Olt care a condamnat-o pe Alexandra: Iordache – Vâlcov – Stănescu – Ciocan

STENOGRAME. Apelurile Alexandrei la 112. Dialoguri dureroase. Disperarea fetei e tratată de polițiști cu ironii criminale

„Adio, țară de căcat!” Bătut în fața casei sale, umilit de „112”, batjocorit la spital, scriitorul Gabriel Bota va părăsi România

FOTO-VIDEO. Un zâmbet larg de peste Ocean. Sorina a scăpat de spaimele unei Românii care-și terorizează copiii

4 COMENTARII

  1. Sr trebui o LEGE CARE SA MENȚIONEZE CA CEI CARE SUNT IN SISTEMUL BUGETAR SA NU ÎNTRE IN ACESSTA ORGANIZAȚIE NUMITA
    MASONERIE!!!!
    Ce cauta un militar ca din Jandarmerie sau din armata sau din servicii in masonerie?? Ce faceți , va bateți joc de romani ???

  2. N-avem (CHIAR !) nimic cu masonii, nu credem in PRIMITIVA teorie a „conspiratiei mondiale”, atat de draga ultra-nationalistilor de tip ortodox-conservator-antisemit-antioccidental (putinistilor „y compris” !), d(o)ar remarcam/semnalam ooo… hai s-o numim anomalie: Patriarhul B.O.R., „Preafericitul” (Sic !) Daniel, este un… NOTORIU (!) FRANCMASON, daaaaaaaaaaaaa ?!!!

  3. Si inca ceva: NICI (CHIAR) MASONERIA… NU MAI E CE-A FOST ! In vremurile ei bune, in Masoneria din România erau VARFURI precum „pasoptistii”, Al.I. Cuza, M. Kogalniceanu, Regele Carol al II-lea, Mihail Sadoveanu si altii de calibrul intelectual si de personalitate al acestora. Acum…, diferitele loji sunt pline de MOACE precum Fifor, jandarmul Florea sau panarama de actoras George Ivascu, pe care ei, masonii, il pusesera ministru al Culturii. Asta ca sa nu mai vorbim de fel de fel de INTERLOPI, PUSCARIASI, bulibase si „imparati” sau „regi” ai romilor… Vai de mama lor: cum e România (de astazi), asa-i si masoneria !…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here