marți, mai 28, 2024
AcasăAlegeri 2024Criză majoră în AUR: "Gunoiul vrea control total, Stalin a fost copil...

Criză majoră în AUR: „Gunoiul vrea control total, Stalin a fost copil mic” / „Ai făcut blat pe București, Gunoiule!” / „Ești obsedat de putere, Gunoiule!” / „AUR este o iluzie dirijată de un Gunoi” / „Dracii au înlocuit idealurile” / Candidatul AUR la Sectorul 6 și-a dat demisia și-l demolează pe George Simion

-

Un nou șoc în Alianța pentru Unirea Românilor (AUR): candidatul la Primăria Sectorului 6, Valentin Florea, a anunțat vineri că demisionează din partid și lasă AUR fără candidat la Primăria condusă de 4 ani de Ciprian Ciucu (PNL).

Vaentin Florea a explicat motivele demisiei din AUR printr-un mesaj amplu, detaliat, postat pe Facebook. De la un capăt la altul, Florea i se adresează președintelui partidului, George Simion, cu apelativul „Gunoiule”.

Acuzațiile aduse de Valentin Florea lui George Simion sunt teribile. Demisionarul sugerează inclusiv faptul că liderul AUR încasează bani pentru candidaturi.

Florea spune că, pentru a finanța organizația AUR Sector 6 în ultimii trei ani, și-a vândut două apartamente și a cheltuit în total în jur de 130.000 de euro. Conducerea centrală nu l-a ajutat cu nimic, deși încasează sume uriașe de la stat, sub formă de subvenție pentru funcționarea partidului.

- Advertisement -

Mesajul acuzator al lui Valentin Florea

„Boschetaru’ și Gunoiu'”

„Astăzi am decis să-mi dau demisia din partidul AUR. Îmi pare rău doar de oamenii buni, oameni de care a profitat – și de care încă profită – un Gunoi.

3 ani de AUR. În 2021, AUR părea că vrea și că poate să facă lucruri bune pentru neamul nostru. Discursurile de excepție ale domnului Lavric în Parlamentul României, conduita și capabilitatea lui Claudiu, protestul din 21 Decembrie 2021, sângele tricolor al lui Tănasă, pilonii existenți cu adevărat în rândul membrilor AUR, starea frumoasă de Românie… am zis că nu-i adevărat, că după CDR-ul din ’96 vine un partid tras de locomotiva sa, care părea că e un om iubitor de Țară – alias Gunoiu’ – să schimbe mentalități, să schimbe România în bine. Iluzii…

În anul istoric 2024, totul este schimbat. Dracii au înlocuit idealurile, banii au acoperit principiile, amestecul a polarizat partidul în sute de mini tabere. Organizații destrămate, oameni buni, sufletiști, capabili, frumoși… dezamăgiți de Gunoi.

- Advertisement -
George Simion – Valentin Florea

Timp de trei ani, nu m-a întrebat nimeni dacă avem nevoie de ceva la sector. Ca organizație, desigur.

Chirii, utilități, acțiuni, autocare, veste, tricouri, șepci, tabără de vară, abonament imprimantă, cafele, ape, sucuri, mese, benzină, renovare sediu, mobilier, laptopuri și multe alte plăți.

130.000 de euro la prima strigare, potrivit unor socoteli pe care mi le-am mai pus în notițe. Două apartamente vândute, că e greu să faci politică fără bani. Și am considerat că este nevoie de sacrificii.

Nu ne-a ajutat centrul nici cu una de-un leu. Că nu intră în subvenții, o fac ei altfel. 🙂

George Simion, Valentin Florea, Sectorul 6…

Au solicitat mereu oameni. În «n» acțiuni gândite de Gunoi, cele mai multe fără sens. (AUR te aude sau nu, E nevoie de Hoți, «Jos Iohannis!» fără rezultat ș.a.m.d.).

Am zis «hai, că munca aduce plus valoare, că oferim și nu cerem nimic»…

Pe urmă, treaba cu coordonatorul interimar, practic neexistând entitate juridică, am zis «hai, că suntem oameni serioși, se apreciază munca, sacrificiile, timpul». Iluzii… totul pentru că Gunoiul vrea control total, Stalin a fost copil mic.

AUR Sector 6 a fost mereu la înălțime. Proteste, evenimente, acțiuni, resurse umane, suflet, timp ș.a.m.d.

Am lăsat familii, locuri de muncă, afaceri, tot. Asta, pentru că am crezut. M-am înșelat.

Am mai avut o încercare de a mă retrage, când a venit Gunoiu’ acasă după mine, m-am întors doar pentru echipă.

Valentin Florea – George Simion

Ultima «ispravă» a Gunoiului, astăzi de dimineață. După o întâlnire la miez de noapte aseară cu «fratele Mișu Enache», aflu că trebuie să mut de pe primele poziții câțiva candidați pentru Consiliul Local, după poziția 10, tot mai sus. Eu, desigur, că am rămas stupefiat, că oamenii au muncit, nu vreau să-mi bat joc de oameni.

Mă sună la 10.57 și spune: «Auzi, băi, boschetarule (cu toată diplomația pe care o am, dacă am fi fost față-n față, cred că ți-ai fi mușcat limba aia de Gunoi), zi mersi că nu mă bag peste lista ta cu oameni de-ai mei! Că tu vrei să și candidezi la Primăria Sectorului 6, vrei și locul 1 la Consiliu. Așa că nu-mi pui mie PSD-iști pe listă, în primii 10!». Abordare de președinte de partid în 2024.

Și uite așa s-a băgat peste tot, la toate sectoarele a pus oamenii pe care i-a vrut el, nu cei ce au muncit. S1, S2, S3, S4, S5. Mihail Dojană de la S1 a plecat, și-a dat seama de Gunoi! A băgat și el vreo 250.000 de euro ca să țină Organizația. Ulterior, i s-a oferit locul 2 la Consiliu. 🙂

Valentin Florea, George Simion și un cetățean-vot

Păi, normal, Gunoiule, că vreau să candidez, că așa ne-a fost vorba de trei ani, altfel nu mai investeam atâta. Că eu sunt idealist și vreau Dâmbovița navigabilă, că vreau Lacul Morii să bată Como, că vreau Școli de Arte și Meserii, că vreau locuințe pentru tineri, că vreau Hub-uri, că vreau Uși deschise la Primărie, că vreau să fac Istorie, nu bani, Gunoiule!!!

Motivul la Sectorul 6? Că cei doi au fost mulți ani la PSD. Da, au fost, dar sunt membrii AUR din 2022, au muncit doi ani de zile, sunt capabili și au expertiză, au dat timp și resurse Organizației, își merită locurile. Au promis că nu se bagă peste listele la locale, asta fac. Dar una de un leu nu au aruncat Organizațiilor.

Păi, la Iași, Alba Iulia și-n mai toată Țara, ai numit PSD-iști, PNL-iști, traseiști pe ultima sută de metrii – fie candidați la municipii, fie la consiliile județene. Acolo nu se mai pune? Sau s-a încasat?

Valentin Florea + George Simion + …

Gunoiul se bagă în liste, totul la AUR este pe impuse. Nu există secretar general, nu există vicepresedinți, președinți, nu există nimic, decât Gunoiul.

Eu sunt de părere că e suficient cât am muncit pentru acest partid, e suficient cât m-am certat pe la televiziuni pentru un Gunoi.

Mă întorc la muncile mele și voi mai accepta să mă implic politic într-un partid serios, cu un lider sănătos la cap. Nu violent cu femeile cum merge vorba în târg, nu cu un tripolar, nu cu un gunoi stradal.

Valentin Florea pe scena grotescă de la Târgoviște

Dacă domnul Gunoi crede că va fi vreodată Președintele României, se înșeală amarnic. Doamne-ferește! Nu te lasă nici americanii, Gunoiule, și nu te vor vota nici românii, pentru că nu ai nici anvergură, nici capabilitate. Încă nu reușești să faci diferența între dativ și acuzativ.

Nu mai vreau să candidez, pentru că tu vrei să te înconjori doar de lingăi care te mint.

Adevărul este crunt pentru tine. Eu iubesc boschetarii, merg să le ofer mese calde de ani de zile. Tu însă ești un Gunoi care a distrus organizațiile din Țară, un om care umilește, jignește, minte. Ești obsedat de putere.

Și tot pe scenă, la Târgoviște…

Sunt în Post și nu-ți doresc răul, Gunoiule (să fii sănătos și să te mustre conștiința pentru tot răul pe care l-ai făcut oamenilor care au crezut în tine).

Sper cât mai rapid să conducă acest partid Claudiu Târziu!

Respect tuturor oamenilor muncitori din acest partid, mulțumesc colegilor mei din Sectorul 6 pentru susținerea necondiționată.

Mulțumesc tuturor vecinilor din sector care cred în mine!

AUR este o iluzie la ora actuală, dirijată de un Gunoi!

„Boschetarul” și „Gunoiul”

Gânduri bune, tuturor! Mergem înainte!

Dumnezeu să mă ierte pentru duritatea cuvintelor, dar efectiv nu mai pot să am un lider de partid tomberonez.

P. S. Ai făcut blat, non-combat pe București, Gunoiule!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

3 COMENTARII

  1. Se ocupa cumva individul asta „plus-valoare” si de postari”fara numar” pline de osanale la orice deschidea gura simion pe paginile de facebook ale adversarilor politici?Mai mult ca sigur ca era ordin de la „gunoi”,fiindca toate au miros de tomberon.🥴😶👎👎👎

  2. Si-a mai dat unul demisia azi din haur,un Dojana de la sectorul 1,care are aceleasi nemultimiri,cred eu cam tardive,dar tot e bine ca vin inainte de alegeri, impactul la alegatorii lor fiind mai mare acum…tot raul spre bine,sa o tina tot asa pana la marea…dizolvare😏👍

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -