sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăPropagandăCoruptul Netanyahu și-a găsit lingăul la Antena 3! Gâdea: "Vă admir modul...

Coruptul Netanyahu și-a găsit lingăul la Antena 3! Gâdea: „Vă admir modul în care vă conduceţi ţara, curajul pe care-l aveţi, tăria cu care duceţi bătăliile!”

-

Premierul Israelului are trei dosare penale, dar în România e apărat de un lingău devotat.

Beniamin Netanyahu, premierul Israelului, este de joi, în mod oficial, inculpat în trei dosare penale. Procurorul general Avichai Mandelblit l-a pus sub acuzare pentru luare de mită și abuz de încredere în „Cazul 2000” (s-a înțeles cu proprietarul ziarului Yedioth Ahnoroth pentru a obține articole favorabile în schimbul unor măsuri dure aplicate unei publicații concurente, Israel Hayom), în „Cazul 4000” (a favorizat o firmă de telecomunicaţii din Israel la schimb cu nişte articole care să-i cânte în strună) şi în „Cazul 1000” (s-ar fi ales cu daruri în valoare de 280.000 de dolari din partea unor oameni de afaceri).

Această ştire ne-a reamintit de interviul pe care Mihai Gâdea, directorul Antenei 3, i l-a luat anul trecut lui Netanyahu, în cadrul unei întâlniri la Varna. Trimis special acolo pentru a-l peria pe premierul israelian, în orașul bulgar în care se afla și Viorica Vasilica Dăncilă.

- Advertisement -

A fost o mostră de lustruire, de pupincurism autentic al lui Gâdea la adresa lui Netanyahu. Vizibil flatat, Netanyahu i-a propus slugii lui Voiculescu să fie ziaristul său personal. După câte se vede din dosarele sale penale, chiar are nevoie de unul ca Mihai Gâdea. Nu ştim însă dacă-l lasă „Varanul” să plece în Israel. Şi el, alt infractor, fost puşcăriaş, are mare nevoie de Gâdea!

Netanyahu către Gâdea: „Mihai, ai putea veni să fii jurnalist în Israel? Ar îmbunătăţi modul în care ne tratează presa”

Gâdea, prima limbă: „Înainte de toate, domnule Prim-Ministru, vreau să vă spun că sunt foarte fericit să am această discuție cu dumneavoastră. Vă mulțumesc pentru amabilitate”.

Gâdea, a doua limbă: „Vreau să vă spun un lucru pe care nu l-am spus niciodată în timpul unui interviu, în întreaga mea carieră. De obicei, nu spun lucruri bune politicienilor cu care fac interviuri, dar vreau să știți că vă admir modul în care vă conduceți țara, curajul pe care-l aveți, tăria cu care duceți bătăliile pentru convingerile țării și ale națiunii dumneavoastră. Vreau să vă spun că mă simt foarte apropiat de un eveniment din istoria familiei dumneavoastră. E un lucru cunoscut de telespectatorii noștri. E vorba despre fratele dumneavoastră, Yoni. M-am întrebat ceva și mereu am zis că, dacă o să vă întâlnesc, va trebui să vă întreb. Ce credeți că l-ar putea face pe fratele dumneavoastră să fie mulțumit de modul în care conduceți Israelul ca Prim-Ministru?”.

- Advertisement -

Netanyahu: „În primul rând, Mihai, apreciez foarte mult atitudinea ta. Ai putea veni să fii jurnalist în Israel? Ar îmbunătăți modul în care ne tratează presa. Acum, foarte serios, nu trece o zi în care să nu mă gândesc la fratele meu și la ce a lăsat în urmă. A pierit ducând o luptă militară împotriva terorismului. Iar eu am avut oportunitatea să fiu conducător pentru țara mea, atât pe câmpul de bătălie, dar și în bătăliile politice împotriva teroriștilor și împotriva regimurilor teroriste”.

„Parcă eşti o piţipoancă constipată”

Interviul lui Gâdea a stârnit, la momentul respectiv, indignarea internauţilor. Toţi s-au prins de limbajul său slugarnic, taxându-l dur şi cu ironie.

Magic Seller: „Ce interviu de rahat din partea ta, Gâdea! Gâdea, din banii pe care îi faci la Artera 3, cred ca ai putea să investești în niște cursuri de limba engleză, astfel încât să nu te mai caci pe tine când vorbești, să nu te mai stoflocești, să nu te mai scremi ca să ne arăți nouă, proștilor, ce pronunție bună ai tu. Parcă ești o pițipoancă constipată când vorbești. În altă ordine de idei, se observă clar cât de lingău și prost ești, pentru că ești nenatural, ai emoții și te piși pe tine că vorbești cu un om mai șmecher, în opinia ta, decât tine. Ai cap mare, dar creier mic!”.

Vlad Drăculea: „Ai crezut că-l faci la sentiment, derbedeule! Ai avut în fața ta pe singura persoană care învârte după deget pe orice cocoțat politic, indiferent ce poziție ar avea pe pământul ăsta. Nu ți-a fost un pic de rușine… ai crezut că dacă serbezi Sâmbăta ca el, ai vreun atuu??? Ai fost un nimic, un gunoi în fața lui. Trebuia să-ți piară cheful de sentimentalism după primul răspuns, dar tu ai crezut că ești cu proștii tăi de la televiziunea de două parale a tâlharului pe care îl slujești. Mândria merge înaintea pieirii, mojicule pupincurist! Cu jupânul de la Ierusalim nu ți-a mers, te-a făcut praf, ți-a arătat cum se manipulează, cum se face din vorbe, cum se obține ce vrei din încondeierea câtorva vorbe prin care să te facă de rușine și să urce pe alții în slăvi, chiar dacă nu merită. Las-o baltă cu inițiative de genul ăsta de a curta oameni mari, ocupă-te de prostimea cu care te-ai obișnuit s-o manipulezi!”.

Marian Marin: „Ce tare! În galeria infractorilor ce se produc zilnic la A3 lipsea Netanyahu. Pentru că se știe că și acesta are niște dosare de corupție în Israel”.

Doar propaganda rusă i-a adus osanale

Sputnik.md, oficiosul Kremlinului, titra în noiembrie 2018: „Mişcare de 10 pentru guvernul PSD şi România”.

Textul era în aceeași notă.

„Întâlnirea de la Varna a prilejuit României o manevră de nota 10: o acțiune de apropiere de puternicul premier israelian Beniamin Netanyahu, de mare impact, de genul celor care nu se uită ușor.

Este vorba de un interviu de excepție acordat de Netanyahu lui Mihai Gâdea, în care cunoscutul realizator TV i-a pus premierului nu numai întrebări esențiale pentru relația România – Israel, dar și din viața tumultoasă a marelui om politic”.

Explicaţia foto îl ridică în slăvi pe Gâdea: „Mihai Gâdea – un interviu de excepţie. Un serviciu imens pentru România şi pentru Guvern”.

CITIȚI ȘI:

O carte-document: „10 august”. Lansarea: vineri, de la ora 18.00, la Gaudeamus. Autori: Grigore Cartianu și Laurențiu Ciocăzanu

* Tudor Chirilă: „Votez Iohannis. Că doar nu m-am tâmpit, după ce am stat doi ani în stradă la proteste!”

În timp ce românii erau gazați în Piața Victoriei, Dragnea chefuia la Scroviștea. Ți-a plăcut, Bușcule? S-au asortat icrele negre cu șampania franțuzească?

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Mi se confirmă încă odată (pentru a câta oară ?!) pe cine slujesc aceste subspecii malefice abjecte (asa-ziși politicieni, asa-ziși jurnaliști, interlopi, borfași, trădători, penali, criminali … ), respectiv pe ruși (diavolul terorist Putin, KGB / FSB, GRU, mafia rusă … ), pe unguri (limbrikul pro Putin – V Orban) și pe evreii khazari (Netanyahu … ) !!!
    Oare cât mai sunt lăsați să ‘zburde’ acești trădători (șobolani) nemernici ?! Porcii afectați de pesta porcină africană sunt localizați și exterminați imediat ! Aceasta este o boală de mii de ori mai gravă / periculoasă decât pesta porcină africană !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -