După ce și-a trimis gealații peste Nicușor Dan, Firea și-a comandat 4 interviuri pe 4 posturi TV în 24 de ore!

0
2150

Lupta dintre Nicușor Dan și rețeaua Gabrielei Firea pare, într-adevăr, precum înfruntarea lui David cu Goliat. După ce și-a trimis vineri gealații, în frunte cu viceprimarul-smardoi Aurelian Bădulescu, să-i strice conferința de presă candidatului Opoziției, primărița Bucureștiului și-a programat nu mai puțin de 4 interviuri la posturi diferite de televiziune!

Nicușor Dan și-a ținut intervențiile în stradă: una în Prelungirea Ghencea, alta în fața unui depou de troleibuze. În schimb, Gabriela Firea a avut mass-media la picioare. S-au setat, astfel, încă din primele zile coordonatele unei confruntări electorale care se anunță mai disproporționată decât oricând, din punct de vedere mediatic.

Nicușor Dan n-a fost lăsat, vineri dimineața, să-și țină conferința de presă organizată la margine de drum de angajații Primăriei trimiși de Firea să-l terorizeze. Viceprimarul Bădulescu nu l-a lăsat să vorbească pe candidatul Opoziției, în timp ce aproximativ 10 gealați s-au așezat ostentativ în jurul vorbitorului, ca să-l intimideze

Năvala Gabrielei Firea: România TV, B1 TV, Realitatea Plus și Antena 3 în nici 24 de ore! Cu două zile înainte, Nicușor Dan nu fusese lăsat să vorbească de gașca trimisă de primăriță 

Mașinăria de propagandă a PSD și a Gabrielei Firea începe să tureze motoarele, iar resursele par, într-adevăr, copleșitoare.

Primărița nu se dă în lături de la a-și teroriza contracandidații pe care-i consideră periculoși prin acțiuni de tip mafiot. Trimiterea unui viceprimar, însoțit de vreo 10 gealați, la conferința de presă la care Nicușor Dan a venit singur spune totul despre ceea ce e în stare să facă gruparea organizată cu care Firea a capturat resursele Bucureștiului.

Gabriela Firea și consultanții săi au stabilit că e momentul „să iasă pe sticlă”. Prima intervenție – la televiziunea de casă România TV, a lui Sebi Ghiță

Nemulțumită că matematicianul care candidează din partea PNL și USR a reușit să se facă vizibil, primărița Bucureștiului s-a grăbit, la rândul ei, să asedieze telespectatorii.

În nici 24 de ore, adică între ziua de duminică, ora 19.00, și cea de luni, ora 15.00, Gabriela Firea a reușit performanța să apară la 5 televiziuni, din care la 4 în interviuri aranjate din timp.

Primărița Bucureștiului și-a anunțat fanii din timp, pe contul de Facebook, când sunt programate interviurile electorale.

Primul a fost cel de la România TV – duminică, ora 19.00.

Cel de-al doilea a fost la postul B1 TV – tot duminică, dar de la ora 21.30.

Al treilea a fost la Realitatea Plus – luni, de la ora 10.15.

Cel de-al patrulea a fost la Antena 3 – luni, de la ora 15.05.

Firea cumpără anual, din banii Primăriei, publicitate de milioane de euro la posturile TV, în special la cele de știri.

Al doilea interviu de duminică al Gabrielei Firea a fost programat la 21.30, pe B1 TV

Despre imensele resurse pe care le poate mobiliza grupul de interese reprezentat de Firea s-a discutat și într-o ședință a PNL. Cei de la discuții au ajuns la concluzia că nu se pot compara cu ceea ce are la dispoziție PSD.

Gabriela Firea îl vede în stare de orice pe Nicușor Dan. I se pare suspect un personaj care merge cu metroul și cu autobuzul, nu cu coloana de BMW-uri

Ziua de muncă de luni a fost deschisă de primărița Bucureștiului la Realitatea TV

În afara celor patru interviuri prestabilite, în weekend a mai fost unul, de data aceasta neprogramat. Edilul-șef al Capitalei a intrat în direct la Digi 24 duminică, la ora 16.00, după ce a luat foc un troleibuz în centrul Bucureștiului.

Gabriela Firea a avut astfel ocazia să le spună telespectatorilor că la mijloc a fost, foarte probabil, un sabotaj, o mână criminală – probabil, a “acoliților” lui Nicușor Dan – sau poate chiar el în persoană.

Turul televiziunilor de știri prietene a fost încheiat de Firea luni după-amiază, cu un interviu la postul său de suflet, Antena 3

Probabil că Firea îl vede pe candidatul Opoziției în stare de orice, din moment ce e atât de dubios încât merge cu metroul și cu autobuzul prin oraș, nu cu coloana oficială de BMW-uri.

În plus, Nicușor Dan – dublu medaliat cu aur la Olimpiada Internațională de Matematică și posesor de doctorat în matematică luat în Franța – are și ciudățenia de a interacționa cu oamenii spontan, pe stradă, fără să se teamă de reacțiile lor.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Moștenirea Epocii Firea: „O bag în p…da mă-sii pe Ana Ciceală” și dulapul cărat în brațe de „operatul” Bădulescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here