Codrin dă cu ranga în Grindeanu și Tudose: „Delațiunile mincinoase și imbecile ale unor colegi din PSD. Deja îmi vine să vomit“

4
2137
Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu, fostul paj al lui Liviu Dragnea pe când acesta era tartorul PSD, își face praf colegii de partid, reproșându-le că și-au trădat abject stăpânul. Într-o postare pe contul său de Facebook, publicată luni, la ora 21.35, Ștefănescu îi indică indirect pe foștii premieri Grindeanu și Tudose.

Nemulțumirea lacheului lui Dragnea este că primii doi premieri ai PSD în perioada 2017-2019 ar fi dat cu subsemnatul la DNA, dezvăluind cum a încercat liderul de atunci al partidului să cumpere bunăvoința unor afaceriști influenți din SUA în schimbul unei atitudini binevoitoare a americanilor față de asaltul său asupra democrației.

Printre martorii citați de DNA, care au mers acolo și au relatat presiunile făcute de Dragnea pentru semnarea unor contracte cu intermediari pentru achiziții de armament la suprapreț, s-au numărat și Sorin Grindeanu și Mihai Tudose.

Afacerea este strâns legată de povestea ceremoniei de investire a lui Trump la Casa Albă, când Dragnea a cumpărat de la omul de afaceri Cristi Burci două bilete care ar fi trebuit să-i revină președintelui din Republica Congo. Burci a mediat și întâlnirile dintre Dragnea și Broidy, sponsor al lui Trump care derula afaceri cu conducători ai unor țări din lumea a treia. Dragnea a promis achiziții de armament ale României în valoare de 3,5 miliarde de dolari pe an, timp de 4 ani. În timpul uneia din discuții, purtată acasă la Burci, în Snagov, Dragnea l-a chemat pe Grindeanu (pe atunci premier), ca să-i arate lui Broidy că el e șeful și că toată lumea se execută.

Acum, Codrin Ștefănescu – care așteaptă cu sufletul la gură eliberarea condiționată a stăpânului, anticipând că acesta „își va lua înapoi partidul“ – îi „tamponează“ pe Grindeanu și Tudose.

„Abia aștept să devină public dosarul Dragnea-Trump! Să citesc împreunā cu voi, din presā, pasaje din delațiunile mincinoase și imbecile ale unor colegi din PSD! Care se regăsesc azi în conducerea centrală a «noului» PSD! Și care vă țin vouă discursuri despre cum iubesc ei poporul și luptā pentru bunăstarea sa. Hai, că deja îmi vine să vomit!“, scrie Ștefănescu pe Facebook.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Terorism de stat în Belarus: Lukașenko a deturnat un avion de pasageri pentru a aresta un ziarist de opoziție, de 26 de ani!

* Cei 6 pasageri rămași la Minsk, după deturnarea avionului: ziaristul + prietena sa + 4 agenți KGB care au provocat diversiunea cu „bomba la bord”

* Lazarus a mințit! A fost internat cu Covid, iar acum se află în izolare la domiciliu. „Stau cu Miliția la ușă!”

* La o zi după Ion Dichiseanu, a murit un alt mare actor: Bogdan Caragea, consăteanul lui Grigore Cartianu

* Sinecură și pentru Carmen Dan: a fost angajată la Uniunea Notarilor Publici din România! Bani mulți, muncă puțină

* Caracatița Firea: funcționari ai Primăriei Capitalei și notari au “prăduit” 45 de apartamente ale statului în centrul orașului. DNA i-a săltat pe toți

Tehnici mafiote: Dragnea a lăsat un plic cu 40.000 de euro pe bancheta din spate a mașinii, pentru aranjorul întâlnirii cu Trump

* Rechizitoriu DNA: Meleșcanu a fost complicele lui Dragnea în numirea ilegală a unui consul pentru 45.000 de euro

* Chirieac își apără finanțatorul: „E un dosar aberant. PSD a plătit cinstit 250.000 $ pentru vizita lui Dragnea în SUA”

* Gigi Becali și-a pus antrenor după un singur criteriu: telefonul de la FCSB l-a găsit pe Todoran la mănăstire, „la duhovnic”! Dacă s-ar fi aflat la stadion, nu era bun

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here