Clotilde Armand: “Știu că le e greu să creadă, dar de azi sunt oficial primarul Sectorului 1. Contestațiile PSD împotriva mea au fost respinse ca neîntemeiate”

0
4307

Clotilde Armand, candidata USR-PLUS și a PNL la Sectorul 1, a anunțat duminică, după prânz, că Biroul Electoral al Municipiului București a respins definitiv toate contestațiile PSD, ceea ce înseamnă că, din acest moment, este noul primar. Clotilde și-a proclamat victoria pe contul său de Facebook.

Anunțul făcut de Clotilde Armand: “Biroul Municipiului Bucureşti a respins în urmă cu câteva minute (11 la 4 voturi) contestațiile PSD împotriva mea. Astfel, în Sectorul 1 nu se mai anulează alegerile și nu se mai renumără voturile. Telenovela pesedistă a contestațiilor s-a terminat. Manipularea abjectă s-a terminat. Știu că le este greu să creadă asta dar de astăzi sunt oficial primarul Sectorului 1“.

PSD și primarul Daniel Tudorache, susținuți de trustul mogulului Dan Voiculescu și de România TV, au făcut toate eforturile pentru a păstra puterea în Sectorul 1 – zona cea mai râvnită de mafia imobiliară în București. După fraude masive la vot, în special în zona Chitila, după ce s-a descoperit cum sute de voturi pentru USR-PLUS și Clotilde Armand au dispărut, fiind mutate în dreptul altor partide sau al altor candidați, dar mai ales după ce oamenii lui Tudorache au fost prinși cu sute de procese verbale necompletate sau completate pe jumătate chiar la etajul de deasupra Biroului Electoral, PSD a trecut la contraatac.

S-a recurs la o înscenare ridicolă. Poliția Locală a Sectorului 1 aservită total lui Daniel Tudorache a șterpelit imagini din camera securizată unde erau depozitate voturile. S-au decupat câteva secvențe în care șeful Biroului Electoral al Sectorului 1, însoțit de șeful unei Secții de votare și câțiva observatori au intrat în camera respectivă, pentru a monitoriza cum un reprezentant al partidului lui Dan Voiculescu (șofer de-al lui Tudorache) caută un sac cu voturi. Antena 3 s-a folosit de înregistrare pentru a pretinde că toți cei care intraseră în încăpere erau membri USR-PLUS care veniseră să fure voturi. Inclusiv șoferul lui Daniel Tudorache a fost prezentat la Antena 3 drept membru USR-PLUS!
Apoi, întregul aparat de propagandă a început să țipe că e fraudă și să solicite repetarea alegerilor. Televiziunile de casă ale PSD și toate publicațiile controlate de sistem, finanțate cu milioane de euro, în ultimii ani, de Primăria Generală condusă de Firea și de Primăria Sectorului 1 condus de Tudorache, au împrăștiat diversiunea. Nici comunicatele Jandarmeriei, date imediat după apariția fake-ului, nici dovezile clare că oamenii indicați drept “useriști” erau de fapt de la alte partide n-au fost luate în seamă.

PSD, Tudorache și Firea s-au agățat de această ultimă diversiune pentru a-și salva funcțiile. N-au reușit.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here