OPINIE. De ce să fure USR-ul voturi, când a șters cu PSD podelele secțiilor de votare în marile orașe?

1
1690
Pesedime: Ciolacu, Dâncu...

Cei din PSD au luat-o razna. Și nu-i de mirare. Dincolo de înfrângerea istorică în fața PNL, au fost loviți în moalele capului de un partid înființat în urmă cu doar 4 ani: USR!

Au pierdut în mod rușinos alegerile europarlamentare de anul trecut, apoi au rămas și fără Primăria Generală a Capitalei, dar și fără cel mai important sector: 1.

Au intrat imediat în fibrilații, inventând tot felul de scenarii, tocate ca pătrunjelul pentru salată la posturile pușcăriașului turnător Voiculescu (Antena 3) și la cel al fugarului escroc Ghiță (RTV).

Au ajuns infractorii de drept comun să dea lecții de moralitate cetățenilor onești ai acestei țări! Să-i acuze pe USR-iști că au măsluit scrutinul! Să ceară renumărarea voturilor!

De ce să fure USR-ul voturi, când a șters cu PSD podelele secțiilor de votare din marile orașe, în 2019 și 2020? Mai degrabă, dacă tot vorbim de hoții, PSD e specializat în așa ceva: 2017, „noaptea ca hoții”, OUG 13, modificarea legilor justiției… și e doar unul dintre exemplele negative. Asta se poate constata de-a lungul celor 30 de ani de când poluează politica mioritică.

Nici n-ar avea rost să înșiruim aici toate nenorocirile pricinuite de partidul creat de Ion Iliescu, fiindcă am realiza o teză de doctorat cu pagini mai multe și mai însemnate decât cele plagiate de politrucul „dottore” Ponta.

Un lucru e cert. PSD n-a dat României autostrăzi, căi ferate, trenuri de mare viteză, locuri de muncă bine plătite, prosperitate, ci numai hoți, penali, derbedei de top. Arestați de DNA, trimiși după gratii de judecători, alții pitiți după imunitate. Primari, miniștri, afaceriști aserviți, în frunte cu cireașa de pe tortul corupției, Adrian Năstase, și cu zeama sa mediatică, Dan Voiculescu.

Și-acum, după ce și-au croit veacul prin închisori și au „scris” cărți plagiate ca să scape mai repede de cătușe, vin să ne vorbească despre adevăr, dreptate, democrație. Absolut penibil! Îi macină gândul că nu vor mai vedea niciodată culoarea roșie întinzându-se precum o caracatiță peste județele patriei.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here