Exclus din PSD, deputatul “Mitralieră” a descoperit că partidul e condus de „corupți” și „analfabeți”, „indivizi de proastă calitate”

1
11485
"Eroul" Cătălin Rădulescu "Mitralieră", personificarea proverbului "după război, mulți viteji s-arată". FOTO: stiridiaspora.ro

Dat afară din PSD pentru că a chiulit luni de la votarea moțiunii de cenzură depuse de acest partid împotriva Guvernului Orban, deputatul Cătălin Rădulescu “Mitralieră” a intrat cu foștii săi colegi într-o polemică de un absurd desăvârșit. Ridicolul replicilor aruncate peste gard relevă nivelul acestor oameni care s-au aflat la conducerea României între 2017 și 2019.

PSD Pitești, filială de care aparținuse “Mitralieră”, a elaborat un comunicat în care invocă “semnalele cetățenilor” și spune că excluderea deputatului a fost cerută de colegi și, în repetate rânduri, de electorat! Bucățică ruptă din piesele lui Caragiale, comunicatul se încheie glorios: PSD Pitești nu va accepta acțiuni iresponsabile și neserioase!

Cătălin Rădulescu a răspuns în Adevărul cu o tiradă comică, acuzându-și foștii colegi din PSD că sunt o cloacă de corupți, informatori ai Securității, analfabeți și agramați!

PSD Pitești îl acuză pe “Mitralieră” că “s-a rupt de echipă”, că e iresponsabil și neserios, iar excluderea i-a fost cerută “în repetate rânduri” de electorat

Comunicatul PSD Pitești, semnat de șeful filialei, Cristian Gentea: “Excluderea parlamentarului Cătălin Rădulescu din organizaţia PSD Piteşti şi din rândul social-democraţilor din România este o decizie cerută de colegi şi – mai presus de atât – cerută, în repetate rânduri, de electorat.  Anumite funcţii ne obligă la responsabilitate socială şi la disciplină personală. Domnul Rădulescu, în repetate rânduri, s-a rupt de aceste reguli. S-a rupt de echipă. S-a rupt de semnalele cetăţenilor. Decizia organizaţiei PSD Piteşti este tranşantă: nu vom accepta niciodată acţiuni care denotă iresponsabilitate, neseriozitate sau duplicitate!”.

„Mitralieră”, rafale către foștii colegi: “Nu pot respecta corupții, informatorii Securității, analfabeții din PSD. Mă bucur că m-am separat de acești oameni de proastă calitate

Iată și replica lui Rădulescu-“Mitralieră”, dată în cotidianul Adevărul: “Afirmaţiile domnului Gentea sunt mincinoase şi exagerate. Domnul Gentea nu este cel care trebuie să mă critice pe mine.  Vreau să îi amintesc de momentul în care îşi dăduse demisia din toate funcţiile din PSD pentru că nu erau numiţi funcţii din organizaţia PSD Piteşti în funcţii pe la Bucureşti.  Am fost mai social-democrat decât el şi toată familia lui timp de 25 de ani. Am fost autor a peste 60 de legi. Mi-am apărat întotdeauna primarii. Am respectul primarilor din ţară. În cei opt ani de când sunt parlamentar am participat la toate acţiunile PSD-ului în prima linie.  Mi-am respectat mereu partidul. Dar nu pot respecta corupţii, informatorii Securităţii, analfabeţii şi agramaţii din PSD. Fapt pentru care am ales tot timpul să fac parte dintr-o echipă de oameni intelectuali, care reprezintă partidul şi pe care electoratul PSD îi respectă. (…) Mă bucur că m-au exclus, deşi au făcut-o ilegal şi nestatutar. Mă bucur că m-am separat de aceşti indivizi de proastă calitate. Pe termen scurt şi mediu, PSD va pierde mult. Pe termen mediu, PSD va fi o catastrofă pentru că în momentul în care vor pierde alegerile locale şi parlamentare, vor rămâne în opoziţie patru ani. Fapt pentru care cel puţin jumătate dintre primarii PSD vor pleca din partid“.

Nemuritoarele isprăvi ale “trompetei lui Dragnea”

Cătălin Rădulescu “Mitralieră” s-a făcut remarcat, în ultimii ani, prin ieșirile sale primitive și vehemente împotriva Justiției, a protestatarilor anticorupție, a Laurei Codruța Kovesi, Uniunii Europene și – mai nou – măsurilor de prevenire a infectării cu coronavirus.

Porecla “Mitralieră” i se trage de la un interviu în care s-a lăudat că are acasă un Kalașnikov și că l-ar folosi fără să ezite ca să-i împuște pe cei care protestează împotriva corupției. A intrat în garda pretoriană a lui Dragnea și, alături de alte personaje de aceeași teapă, precum Codrin Ștefănescu și Olguța Vasilescu, s-a transformat în vârf de lance al atacurilor asupra Justiției, începând cu 2017. A militat pentru grațierea și amnistierea infractorilor, apoi a participat activ la modificarea legislației penale.

A împrăștiat și el la greu fake news despre interesele ascunse din spatele oamenilor care ieșeau în Piața Victoriei, acuzând Occidentul imperialist, multinaționalele și pe Soroș că plătesc manifestanții.

Începând de astă-primăvară, Rădulescu-“Mitralieră” a schimbat registrul, propagând masiv teorii ale conspirației legate de epidemie. Primind tribună la televiziuni precum Antena 3, a intrat în direct de mai multe ori ca să explice cum măsurarea temperaturii, la intrarea în magazine, ascunde de fapt furarea datelor personale.

Prins în benzinărie fără mască și amendat de polițiști, personajul a dat un spectacol grandios, explicându-le agenților că nu e obligat să respecte legile pentru că e deputat!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Până să-l aresteze pe Rasdaq, Irina Loghin a fost lovită de Covid! Are 81 de ani, iar virusul i-a fost adus de soț și de fiu, de pe litoral

Patron de televiziune: “Respectă infractorii, mă! Cine nu e infractor în ziua de azi înseamnă că e prost! Nu are ce căuta în business!” / „Am furat atât de mult ca să vă dau și vouă bani, mă!”

* Cum era studentul Ludovic Orban. Poveste din vremea când actualul premier cânta la chitară, la muncile câmpului

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here