duminică, mai 26, 2024
AcasăNewsPână să-l aresteze pe Rasdaq, Irina Loghin a fost lovită de Covid!...

Până să-l aresteze pe Rasdaq, Irina Loghin a fost lovită de Covid! Are 81 de ani, iar virusul i-a fost adus de soț și de fiu, de pe litoral

-

Cântăreața de muzică populară Irina Loghin, în vârstă de 81 de ani, a fost diagnosticată cu Covid-19. Artista, soțul și fiul ei sunt internați la Institutul „Matei Balș” din Capitală.

Contactată de Știrile PROTV, artista a confirmat că s-a îmbolnăvit. “Până acum nu m-am simțit deloc rău. Nu m-am plâns în niciun moment de vreun simptom”, a spus Irina Loghin.

Soțul acesteia, Ion Cernea (84 de ani), precum și fiul lor, Ciprian Cernea, sunt și ei în același spital. Doar Ion Cernea are simptome și se simte rău.

Irina Loghin crede că a luat virusul după întoarcerea de la mare a soțului ei și a fiului lor. Cei doi s-au infectat pe litoral și au adus virusul acasă.

- Advertisement -

Conf. dr. Emilian Popovici, vicepreședintele Societății Române de Epidemiologie:S-a văzut nerespectarea regulilor, în anumite situații, în locurile de vacanță. Acei oameni care nu au respectat regulile… o parte se vor infecta. Vor reveni în localitățile de domiciliu, unde, cu siguranță, vor genera cazuri”.

Conf. dr. Carmen Chifiriuc: ”La mare sunt curenți. Curenții ăștia favorizează deplasarea rapidă a aerosolilor. Dacă respecți distanța, tot nu ești protejat. Dacă ar tuși cineva în parc la 5 metri de tine, una e dacă e vânt și e fix pe direcția ta și alta e dacă nu sunt curenți”.

Irina Loghin a fost 4 ani deputat de Dolj (2000-2004) și 4 ani senator de Giurgiu (2004-2008), din partea Partidului România Mare (PRM) al lui Corneliu Vadim Tudor. Din toată activitatea ei politică, a rămas celebră o frază spusă în anul 2000: „Rasdaq să fie arestat, dacă a furat!”. Nu știa că Rasdaq nu e un individ corupt, ci o piață de capital… Piața Rasdaq a fost închisă în 2014, la 14 ani de la afirmația stupidă a Irinei Loghin.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -