duminică, mai 26, 2024
AcasăMainPatimile lui Mitralieră-cel-Exclus: "Am tușit cu sânge. Eu nu mă duc în...

Patimile lui Mitralieră-cel-Exclus: „Am tușit cu sânge. Eu nu mă duc în Parlamentul României să mor!”

-

Deputatul Cătălin Rădulescu, zis „Mitralieră”, va fi exclus din partid pentru că s-a numărat printre cei 5 parlamentari PSD care au lipsit la votarea moțiunii de cenzură. El îl face „mincinos ordinar” pe Alfred Simonis, liderul Grupului PSD din Camera Deputaților, care pusese absența lui „Mitralieră” pe seama unei înțelegeri subterane cu liberali din Guvernul Orban.

Liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, a relatat, luni seară, că deputatul Cătălin Rădulescu, membru PSD, care a lipsit luni după-amiază la şedinţa în care urma să fie votată moţiunea de cenzură, i-ar fi spus că a fost abordat de membri ai Guvernului pentru a fi convins să lipsească de la şedinţă.

Simonis și Rădulescu s-au „duelat” în declarații, indirect, la Digi 24.

Alfred Simonis: „i-a spus că membri din Guvern au luat legătura cu el, să lipsească”

 • ”Domnul Rădulescu mi-a mărturisit mie că a fost contactat de către cei de la PNL să lipsească de la moţiunea de cenzură.”
 • „Eu v-am spus că domnul Rădulescu mi-a relatat faptul că membri din Guvern au luat legătura cu el, să lipsească. Dacă a fost convins de aceştia sau nu, trebuie să relateze domnul Rădulescu.”
 • „Eşecul acestei moţiuni de cenzură nu a stat nici în domnul Rădulescu, nici în ceilalţi patru parlamentari.”

Cătălin Rădulescu: „E o minciună ordinară!”

 • ”Nu e adevărat că PNL m-a sunat să nu mă prezint. E o minciună ordinară acest lucru!”
 • ”Eu sunt medic! Nu sunt nici vânzător de cârnaţi, ca unii din colegii mei, nici conducător de baruri, ca alţii. Te prezinţi la Camera de Gardă atât timp cât eşti bolnav.”
 • „Eu ieri i-am anunţat că nu mă simt bine. M-am programat la spital, am cerut prin colegii mei medici să mă duc într-un spital unde pot să fac radiografie pulmonară, EKG, să-mi fac analizele.”
 • „M-am simțit rău, am tușit cu sange. La ora 14.30, când începea ședința de la Parlament, mă aflam la spital, pentru a face analize medicale. Am plecat din spital la ora 19.30.”
 • „Eu nu mă duc în Parlamentul României să mor şi să-mi las familia pe drumuri pentru că vrea Simonis sau Ciolacu!”
 • ”Acum 3-4 zile i-am spus… nu numai lui Alfred Simonis, ci şi lui Grindeanu şi Ciolacu, că suntem sunaţi de diferite persoane să mergem la o cafea.”
 • „Faptul că ei acuză că au avut un eşec, că nu au ştiut să se organizeze… vor să excludă oameni bolnavi sau izolaţi – este numai problema lor. Acum, din cauza eşecului lor de proşti organizatori, vor să dea vina pe oameni care nu au putut să se prezinte.”
 • „PSD nu trebuia să facă niciun fel de moţiune acum! Trebuia s-o facă în urmă cu patru luni.”
 • ”Eu nu am văzut astfel de mişcări haotice, cum se întâmplă acum în partidul nostru, şi după aceea vinovaţii sunt bolnavii. Să-şi asume aceste eşecuri!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -