Deputatul „Mitralieră”, cipat cu prostie: „Prin termoscanare se anunță poliția, care vine și te ridică” / „Se accesează toate datele personale”

13
6392
Cătălin Rădulescu

Deputatul coruptofil Cătălin Rădulescu (PSD), supranumit și „Deputatul Mitralieră” pentru că voia să-i mitralieze pe manifestanții pro-justiție din Piața Victoriei, se înscrie în corul bezmeticilor care spun prin termoscanare (aflarea temperaturii cu un termoscaner ca un pistol) îți sunt luate date personale.

„Mitralieră” – care, culmea, are pregătire de medic! – și-a expus teoriile fantasmagorice la Digi 24. El a răspândit o mulțime de fake news-uri, dintre care cel mai gogonat a fost acesta: „Din ce am înțeles de la ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, în momentul în care temperatura este peste 37,3 grade, prin termoscanare se anunță o secție de poliție, care vine și te ridică”.

În niciun caz nu e anunțată poliția că ai temperatută!

În niciun caz nu vine poliția „și te ridică”!

În niciun caz nu a declarat ministrul Tătaru o asemenea gogomănie!

Totul e o invenție a PSD-istului „Mitralieră”! Un fake news de tip rusesc.

Aberațiile deputatului Cătălin Rădulescu

Eu am studiat și ca medic chestiunea asta,gfe și din punct de vedere al legalității și a respectării drepturilor omului. Măsurarea temperaturii nu poate s-o facă decât un cadru medical. Nu poți să pui pe unul să măsoare temperatura, care n-are nicio specialitate medicală, nici măcar asistent medical nu e.

Eu am înțeles că prin termoscanare deja se accesează toate datele personale, deci e fără acordul persoanei. Nu se respectă legea care îți asigură dreptul la informații private. Înțeleg că prin termoscanare facială… deja în momentul ăla autoritățile respective monitorizează într-un fel sau altul orice fel de persoană din România, pentru că îți ia datele.

Pe de altă parte, orice răceală o să-ți dea o temperatură mai mare fără să ai Covid. Nu trebuie să ai Covid ca să ai 37,3. Eu, de exemplu, am avut pneumonie la un moment dat, altă dată bronșită cronică, și am făcut temperatură. Orice stare de gripă, viroză gripală îți dă temperatură peste 37 de grade.

Ca să interzici intrarea într-o locație a unui om să facă cumpărături pentru că are 37 de grade iarăși este o prostie, deci este o încălcare a dreptului fundamental de mișcare.

Să vină cei de la o secție de poliție să-l ridice și să-l ducă la spital – iar este îngrădirea unui drept, pentru că cel puțin omul ăla trebuie să meargă acasă. Dar din ce am înțeles de la ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, în momentul în care temperatura este peste 37,3 grade, prin termoscanare se anunță o secție de poliție, care vine și te ridică.

Toate astea trei la un loc reprezintă niște încălcări grave. Nu poate să existe o autoritate care să mă urmărească pe mine fără să aibă niciun fel de motiv să știe în orice moment unde sunt, unde intru, de ce intru.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Lista celor 103 municipii cu zone metropolitane pe 30 km, în care nu e obligatorie declarația pe proprie răspundere

13 COMENTARII

  • O fi fost medic mai stii. Eu cred ca au dreptate cu vaccinurile astea.
   Nu-i vezi pe astia de la PSD-Puie Monta si TRadiceanu.
   Parca sant vaccinati cu prostie si nesimtire.
   Nu gasesti unul sa zici ca-i om mai de Doamne Ajuta.

 1. Normal că omul pedalează pe subiectul momentului.. dacă toți proștii își dau cu părerea de ce să nu-și dea și el…păi dacă ăștia de la guvernare te zăpăcesc zilnic începând cu Raed rahat, Cercel, Tătaru tatăl măștilor din România,geniul suduri din Caransebeș,…atunci de ce să nu vină și un omolog din opoziție… aceeași școală de cretini numai că au altă culoare .. unii galben , alți roșii

  • Ramsch Stein

   In cazul tau este riscanta enuntarea diagnozei de cretinism, deoarece o probezi imediat prin ceea ce scri.
   Ca un exemplu grotesc, pe tine te ” zapaceste” si simpla lectura a recomendarilor oficiale pentru situatia de
   alerta.
   Prinn aceasta te dai de gol, cat esti de simplist si gaunos mental.
   Despre reaua ta credinta de troll naimit nu mai are rost sa discutam. Risipesti banii pesedeului degeaba si aceia sunt bani munciti din greu de fete la video-chat.

 2. Declaratiile acestor cretini, papusati de Moscova, sunt o insulta la adresa inteligentei romanilor,
  iar prezenta lor in parlament este un blamaj sever al celor care i-au ales.

 3. Numai Mordechaii civili și Mordechaii Masonii își pierd dinții în oxigen și mai ales creierul în fața Negurii. Grigore e ziarist. PSD a fost asasinat cu dibăcie de Negura Antimaterie, deci erau ciripitori.
  Lecția pentru Hades Sarumanondera cel care e cunoscut ca Elrond Rivendel: lupta dintre Elves și Mordechai e pe final. Szia

 4. Până la 31 Decembrie 2021 închid viața și în Carpații de Sud în păduri cuantice verzi. Pământul era singura planetă verde cu viață unde Hades trăia în oxigen. Hades nu era criminal. Biblia: cel ce ridică sabia Hades de sabia lui Hades piere zilnic.

 5. Cu cat apar hotii astia sa sustina astfel de diversiuni,cu atat trebuie sa ne fie clar ce urmaresc :cat mai multi nemultumiti fara creier ,pentru a-si reasigura locurile in parlament,la locale,fiindca le tremura ranza de frica puscariei daca raman fara imunitatea pe care si-au asigurat-o de 30 ani de zile ca sparlamentari..

 6. Va dati seama ca acest individ este posesorul al unei diplome de medic pe care sincer dupa aceasta declaratie nu inteleg cum a primit-o si mai este si deputat in Parlamentul Romaniei deci va dati seama cam ce fel de oameni au ajuns in Parlamentul Romaniei si culmea este si posesorul unei indemnizatii de revolutionar desi la vremea revolutiei a facut revolutia in pat deci la alegerile viitoare cascati bine ochii pe cine votati si aveti grija ca cei pe care-i votati sa aiba in spate o cariera profesionala realizata prin munca si efort si nu pe pile pentru ca altfel nu mai scapam de astfel de oameni.

 7. Toate acesta se intampla pentru ca guvernul liberal de prosti si impostori nu a invitat alaturi de caricaturile Vela, Arafat si Rafila la conferinta de presa si un fizician care sa explice pe intelesul poporului cum functioneaza termoscanerul. Jurnalistii care aduc argumentul ca nici acasa nu iti masoara temperatura un cadru medical sunt la fel de prosti si impostori ca guvernul liberal pentru ca majoritatea romanilor nu au acasa termoscanere!

  • Mergeți înapoi la clasele primare și o să primiți explicații, iar cei care urlă contra termoscanării sunt niște inculți sau vor să facă provocări contra guvernului ce mai, sunteți psdiști și numai pagubă produceți, megeți la școală și învățați!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here