FOTO. Parodie: s-au pozat pe Vârfurile Negoiu și Moldoveanu cu rochie mulată, pantofi cu toc cui, șlapi și labe de scafandru

1
2567
Cei trei pasionați de excursii montane i-au parodiat pe "excursioniștii de duminică". FOTO: Facebook Mugurel Tilimpea

Mugurel Tilimpea, Ancuța Zamfir și Dani Coman, trei pasionați de munte, s-au distrat în weekend urcând pe cele mai înalte creste din România, Vârful Moldoveanu și Vârful Negoiu, unde s-au pozat parodiindu-i pe turiștii care vor să facă trasee echipați ca de plajă. Pozele au fost publicate pe contul de Facebook al lui Mugurel Tilimpea, spre amuzamentul celor care-l urmăresc.

În ultimele săptămâni, știrile despre o aglomerație de nedescris pe Vârful Moldoveanu, dar și despre persoane care au plecat pe traseu cu trolere, boxe din care bubuiau manele și sacoșe, “echipate” cu șlapi, pantofi cu toc și teniși, au făcut ocolul internetului. Așa le-a venit ideea, celor trei pasionați de drumeții montane, să monteze o parodie.

La Vârgul Negoiu și la Vârful Moldoveanu, Mugurel Tilimpea s-a pozat cu ochelari și labe de scafandru, Daniel Coman s-a încălțat în șlapi chinezești de plastic, iar Anca Zamfir și-a luat o rochie mulată și pantofi de nuntă, cu toc cui.

Pozele au fost însoțite de următorul text: “Cocalari pe munte, în rolurile principale: Dani de la Olt (Dani Coman), Pițimunțomanca (Ancuța Zamfir) și Scafandru’ (JE)… Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Până să-l aresteze pe Rasdaq, Irina Loghin a fost lovită de Covid! Are 81 de ani, iar virusul i-a fost adus de soț și de fiu, de pe litoral

Patron de televiziune: “Respectă infractorii, mă! Cine nu e infractor în ziua de azi înseamnă că e prost! Nu are ce căuta în business!” / „Am furat atât de mult ca să vă dau și vouă bani, mă!”

* Cum era studentul Ludovic Orban. Poveste din vremea când actualul premier cânta la chitară, la muncile câmpului

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here