duminică, aprilie 14, 2024
AcasăNewsȘocantul sfârșit a doi milionari, unul român și altul francez. Au murit...

Șocantul sfârșit a doi milionari, unul român și altul francez. Au murit în timp ce se plimbau cu bicicleta, la Suceava și la Lille

-

O coincidență tragică a făcut ca, la distanță de numai câteva zile, doi milionari – un francez și un român – să decedeze în condiții neobișnuite, în timp ce se plimbau cu bicicletele.

E vorba de Jerome Bonduelle (51 de ani), directorul general și moștenitorul imperiului Bonduelle, marele producător de conserve de legume, și Florin Cusiac (44 de ani), fondatorul firmei Olint Com, una dintre cele mai mari din județul Suceava.

Jerome Bonduelle, miliardarul care deținea gigantul producător de legume conservate, a fost lovit de o mașină când se plimba cu bicicleta

Jerome Bonduelle, 51 de ani

Vineri, 28 august, în orașul Lille, în timp ce se plimba cu bicicleta, alături de soție și fiică, Jerome Bonduelle a fost lovit cu mașina de un șofer care a fugit de la locul accidentului. Miliardarul n-a mai putut fi salvat.

Bonduelle este una dintre cele mai mari firme de legume conservate din lume. Jerome intrase în conducerea companiei în 2003, preluând-o de la tatăl său. În 2019, Bonduelle a fost implicată într-un imens scandal după ce s-a descoperit că, între 2000 și 2013, făcuse un cartel cu alți doi giganți din domeniu pentru a controla piața Uniunii Europene și pentru a menține prețuri cât mai ridicate la aceste produse.

- Advertisement -

Anul trecut, Jerome Bonduelle a scăpat de pedeapsă după ce și-a recunoscut fapta, a colaborat cu anchetatorii și a plătit o amendă de 250 de milioane de euro.

Florin Cusiac, proprietarul uneia dintre cele mai mari firme din județul Suceava, a căzut de pe bicicletă și s-a lovit la cap. Rana i-a fost fatală

Florin Cusiac, 44 de ani. FOTO: monitorulsv.ro

La nici 48 de ore după tragicul deces al miliardarului francez, un prosper om de afaceri din România sfârșea la spital, tot după o plimbare cu bicicleta.

Suceveanul Florin Cusiac, proprietarul firmei Olint Com, una dintre cele mai mari din județ, a decedat după ce a căzut de pe bicicletă și s-a lovit cu capul de o piatră.

- Advertisement -

Cusiac, mare amator de mountain bike și de aviație – își achiziționase și un avion – a ieșit “să se dea” cu bicicleta, dar fără să poarte echipament de protecție. Martori oculari au relatat că milionarul a încercat să coboare o pantă, cu bicicleta, dar s-a dezechilibrat și a căzut, lovindu-se de o piatră pe drumul dintre localitățile Volovăț și Burla. A fost transportat la spital, dar era deja în comă de gradul IV și n-a mai putut fi salvat, decedând în noaptea de 30 spre 31 august.

Cusiac lasă în urmă o firmă prosperă, care în 2019 a avut 159 de angajați și 11,3 milioane de lei profit, la o cifră de afaceri de 125,5 milioane de lei.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Până să-l aresteze pe Rasdaq, Irina Loghin a fost lovită de Covid! Are 81 de ani, iar virusul i-a fost adus de soț și de fiu, de pe litoral

Patron de televiziune: “Respectă infractorii, mă! Cine nu e infractor în ziua de azi înseamnă că e prost! Nu are ce căuta în business!” / „Am furat atât de mult ca să vă dau și vouă bani, mă!”

* Cum era studentul Ludovic Orban. Poveste din vremea când actualul premier cânta la chitară, la muncile câmpului

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -