Ce-a căutat steagul românesc de la Revoluție, cu stema decupată, să fie fluturat de trumpiștii violenți care au intrat în Congresul SUA. Explicația AUR 

0
3816

Imagini surprinzătoare, cu steaguri tricolore ale României de la Revoluția din 1989, au rulat în noaptea de miercuri spre joi pe ecranele posturilor TV care au transmis live protestul susținătorilor lui Trump la sediul Congresului SUA. A fost o zi grea la Washington, unde protestatari violenți au intrat în clădirea unde urma să fie validat mandatul noului președinte Joe Biden, iar forțele de securitate, în mod surprinzător, n-au reușit să-i oprească.

În toată această nebunie, încheiată până la urmă prin restabilirea ordinii și arestarea a zeci de persoane – dar și cu moartea a cel puțin 4 oameni –, secvențele cu drapelul tricolor roșu-galben-albastru, cu stema decupată, simbolul Revoluției române, au părut desprinse din alt film. Pe lângă acesta, în alte poze se pot vedea cel puțin încă două steaguri tricolore fără gaura din mijloc.

Capturi TV cu imaginile tricolorului românesc fluturând în prima linie a mulțimii uriașe au fost postate pe un cont al susținătorilor AUR, intitulat Călin Georgescu – Premierul Nostru. Aceștia au revendicat scena, prezentând-o în cheia susținerii pe care poporul român le-o dă patrioților americani în lupta cu Oculta Mondială.

Tricolorul românesc este prezent astăzi în Washington D.C la marșul de susținere a lui #Trump.

Patrioții americani au răspuns chemării de a protesta împotriva furtului electoral orchestrat de democrați împreună cu China, Rusia, Iran, Germania, Franța și alte puteri vrăjmașe și s-au strâns precum moții lui Horea, Cloșca și Crișan sau Avram Iancu la Țebea.

România este alături de frații americani“.

Postarea de pe contul controlat de AUR a făcut 2.000 de distribuiri, 8.200 de reacții și 1.500 de comentarii în 17 ore.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Guvernul blochează schema ticăloasă a PSD-istului Chiriță de la ANRE, eliminând haosul din piața de gaze. Clienții vor fi trecuți din oficiu la cea mai bună ofertă a furnizorului actual

* Fostul ministru Costel Alexe, șeful CJ Iași, acuzat de DNA că a luat șpagă 22 de tone de tablă

Ion Cristoiu naște pui vii: cică Grigore Cartianu a criticat „Revelionul lui Garcea” ca să vină el șef la TVR!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here