Un apropiat al baronului Buzatu (PSD) și-a deschis bar cu semnături de la morți

2
1129

Faptul incredibil s-a petrecut la Vaslui, oraș aflat sub guvernarea deplină a celor din PSD – Dumitru Buzatu (președinte al Consiliului Județean) și Vasile Pavăl (primar al municipiului).

„Când au venit polițiștii locali și au deschis ușa, fanfara cânta. Îmi crăpau pereții în casă din cauza muzicii lor și ei făceau bășcălie ieftină”

Conform site-ului Vremeanoua.ro, locatarii blocului 377 nu pot dormi noaptea din cauza chefurilor organizate în bar fără a se respecta măsurile de protecție anti-Covid. Locatarii susțin că „nici poliția, nici jandarmii și nici Primăria Vaslui nu se grăbesc să ia măsuri, pentru că printre clienții fideli ai localului s-ar afla și Tudor Buzatu”. Adică, taman fiul baronului PSD, Dumitru Buzatu.

Asociație de locatari condusă de o persoană care a decedat în 2013!

„Pentru ca barul să funcționeze, ei trebuiau să prezinte la Primărie acordul vecinilor afectați de activitatea localului. S-au dus, în schimb, cu o listă semnată de niște persoane care ori nu au existat niciodată, ori au decedat cu mult înainte de întocmirea acelui acord. Înscrisurile false au fost aduse și în atenția Primăriei, însă nimeni nu ia nicio măsură”, a mărturisit revoltat Ioan Aionoaie, unul dintre locatarii blocului 377.

Culmea, până în 2017, asociația de locatari a blocului 377 din Vaslui a fost condusă de o persoană care decedase în 2013! Jurnaliștii de la „Vremea Nouă” dezvăluie: „În prezent, aproape nicio asociație din oraș nu are un cont bancar, așa cum prevede legea, iar uneori morții sunt soluția de avarie atunci când unii vor să facă pierdută urma banilor. Și toate acestea se întâmplă și pentru că Primăria Vaslui refuză să declanșeze controale serioase la asociațiile din oraș, așa cum cer din ce în ce mai mulți vasluieni”.

Farfuriile și paharele „dansau” pe ritmul tobelor

Localul cu pricina, care a stârnit furia proprietarilor blocului 377 din Vaslui, se numește Magic Cafe. „Magia” consta în muzica dată la maximum.

„În prima zi din 2021, la Magic Cafe din gară, administratorii barului au organizat o petrecere ca la carte, cu muzicanți, băutură și tot tacâmul. Muzica de fanfară a răsunat mai ceva ca la o nuntă, spre disperarea locatarilor din bloc, mai ales a celor de deasupra localului, ale căror farfurii și pahare de prin casă «dansau» și ele pe ritmurile tobelor. Pentru că se înserase și hărmălaia nu se mai oprea, aceștia au pus mâna pe telefon și au sunat la poliție. La fața locului a fost trimis un echipaj al Poliției Locale, care, potrivit directorului Sorin Catana, a confirmat că în interiorul barului se organizase o petrecere, cu zeci de participanți, dintre aceștia șase fiind membrii fanfarei. Martorii ne-au spus că în bar nimeni nu purta mască, iar de distanțare fizică nici nu putea fi vorba”, se arată în „Vremea Nouă”.

Proprietarul apartamentului de deasupra barului cu pricina, Liviu Andrei, își varsă oful: „Când au venit polițiștii locali și au deschis ușa, fanfara cânta. Erau foarte mulți oameni, fără măști, fără a respecta distanțarea. Polițiștii au cerut datele barului, apoi administratorul i-a luat de braț și au plecat împreună la mașina Poliției Locale, unde au vorbit aproape o oră. Le-am cerut polițiștilor să aplice legea, că dacă nu îi convine, administratorul nu are decât să conteste procesul verbal în instanță. Atunci proprietarul barului a strigat către mine să vorbesc mai încet că e posibil să fiu amendat. Îmi crăpau pereții în casă din cauza muzicii lor și ei făceau bășcălie ieftină”.

„Pila” baronului Buzatu a scăpat cu un avertisment verbal

Administratorul barului Magic Cafe s-a ales doar cu un avertisment verbal, deși a încălcat mai multe reguli: tulburarea ordinii și liniștii publice, nepurtarea măștii de protecție și

Proprietarii apartamentelor din blocul 377 nu s-au lăsat descurajați. L-au dat în judecată pe administrator. Au depus dosarul la Tribunalul Vaslui. Problema mare e, semnalează „Vremea Nouă”, că documentul cu ajutorul căruia s-a inaugurat barul, întocmit în 2018, a fost semnat de două persoane care au decedat în urmă cu 15 ani (Ghenghea Petrică), respectiv 10 ani (Petruț Costică).

Printre cei care au semnat pentru ca barul să obțină autorizație s-ar afla și soția proprietarului barului, care este și administrator al barului.

Scandalizați de petrecerile făcute în bar, localnicii au depus memorii la Compartimentul Autorizării Comerciale din cadrul Primăriei Vaslui, dar n-au primit niciun răspuns.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Guvernul blochează schema ticăloasă a PSD-istului Chiriță de la ANRE, eliminând haosul din piața de gaze. Clienții vor fi trecuți din oficiu la cea mai bună ofertă a furnizorului actual

* Fostul ministru Costel Alexe, șeful CJ Iași, acuzat de DNA că a luat șpagă 22 de tone de tablă

Ion Cristoiu naște pui vii: cică Grigore Cartianu a criticat „Revelionul lui Garcea” ca să vină el șef la TVR!

2 COMENTARII

    • Ei asi…
      Mai cititi odata articolul. Mortii din cimitire voteaza mai dihai decat cei vii. Chiar nu va e clar ce fraude electorale au putut astia organiza 30 de ani? Inclusiv la ultimele alegeri….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here