Victor Socaciu, internat în spital cu Covid. Acum 10 zile a participat la festivalul de folk “Om bun“

3
1386

Cunoscutul muzician Victor Socaciu (68 de ani) a fost internat vineri în spital cu Covid-19, a dezvăluit pentru Agerpres prietenul pacientului, Ducu Bertzi, folkist celebru și el.

Victor Socaciu a participat, alături de numeroși alți cântăreți, la tradiționalul Festival de folk “Om bun”, desfășurat la Breaza timp de trei zile (31 martie – 2 aprilie) și difuzat online.

Ducu Bertzi spune că Victor Socaciu a ajuns târziu la spital din cauză că testul rapid efectuat acasă i-a ieșit negativ. “Ştiu că a avut febră, şi-ar fi făcut un test care ar fi ieşit negativ, şi practic a întârziat internarea în spital. Asta ştiu. Nu am alte amănunte“.

Victor Socaciu are diabet, iar în urmă cu mai mulți ani a făcut un transplant de rinichi. Potrivit unor surse citate de BZI.ro, cântărețul ar fi într-o stare destul de gravă, cu ambii plămâni afectați de virus. Informația nu este confirmată oficial.

Cu doar câteva zile înainte de a fi testat pozitiv, artistul organizase, la Breaza, Festivalul „Om Bun”, care are loc în fiecare an, din 1991.

Organizatorii, printre care şi Victor Socaciu, au ţinut cont de regulile impuse de autorităţi, iar evenimentul s-a desfăşurat în mare parte în mediul online. Cu toate acestea, în sală s-au aflat aproximativ 20 de persoane.

„În sala în care vom performa, live, vom avea o mână de spectatori, pur şi simplu pentru atmosferă, crearea unei atmosfere, să nu cântăm la un perete, ci să cântăm la 20-30 de oameni şi atunci acel schimb energetic pe care îl presupune dialogul artistic să fie posibil”, transmitea Victor Socaciu, cu puţin timp înaintea desfăşurării evenimentului.

Conform cântăreței Maria Gheorghiu, niciun alt participant la “Om bun” n-a mai reclamat probleme de sănătate.

Victor Socaciu a fost deputat PSD (2012-2016) și consul general la Montreal, Canada. El a fost căsătorit cu Marina Almășan, realizatoare de emisiuni la TVR.

În ultima perioadă, numeroși artiști au decedat din cauza Covid. Chitaristul trupei Cargo, Adi Bărar, dar și lăutarii Gabi Luncă, Cornelia Catanga și Nelu Ploieșteanu au pierdut lupta cu boala. În cazul ultimilor trei a fost vorba despre internări tardive.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Trei greșeli majore ale lui Vlad Voiculescu la evacuarea Spitalului Foișor

* VIDEO. Cerva îmbrâncește un ambulanțier cu bolnav pe targă. Țipă isteric: „Fir-ați ai dracu’ cu Salvarea mamii voastre! Criminalii dreacu’ care sunteți!”

* Doi deputați PSD la protestele CapVid: după agramatul Daniel Ghiță, a ieșit și coruptul Daniel Tudorache. Amândoi, din „clanul Firea-Pandele”

* Jurnalistul Mălin Bot l-a executat pe infractorul Dan Andronic! Executorul a extras 3.000 de lei din contul EVZ, după un proces pierdut de mogulul Mafia Media

* Radu Moraru vrea să se unească urgent cu Șoșoacă și George Simion, să adune pe Nașul TV toate forțele rusofile, anarhiste. Cică o așa dictatură n-a fost nici sub Ceaușescu!

* Șoșoacă simte ceva: “Eu cu bărbatu-meu și Lazarus – se caută motive să fim internați la spitalul de nebuni! Dacă dispărem, căutați-ne la spitalele de nebuni! E posibil să fim internați acolo!”

3 COMENTARII

  1. Sa il faca PSD consul onorific si sa-i trimita printre capvizii de bastina, din Romania … e clar de de data asta s-a lipit ceva de el. caci data trecuta cand a primit jucaria de consulul onorific in Montreal nu a invatat nimic, merge vorba ca a fost invizibil pentru romanii din provincia Quebec

  2. Care Covid bre, ca dupa capul psd-ist al astuia nu exista asa ceva!!!! I se potrivea postul de consul precum oala in capul cainelui!!!!!
    Ia intrebati-l pe bittman „saracu”, ce e cu covid-ul asta, ca omul se vaieta ca acu mor „artistii” de foame, nu de covid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here