vineri, mai 24, 2024
AcasăMass-mediaBătăușul Olaianos se "accidentează" brusc și se agață de concedii medicale pentru...

Bătăușul Olaianos se „accidentează” brusc și se agață de concedii medicale pentru a nu fi dat afară din TVR! El trage de timp pentru a zădărnici finalizarea cercetării disciplinare

-

Marian Olaianos recurge la tacticile cele mai lașe, nedemne și penibile pentru a scăpa de concedierea din Televiziunea Română! După ce a snopit-o în bătaie pe o colegă din TVR, Nadine Vlădescu, și a lansat zvonuri mincinoase că ar fi fost „hărțuit sexual” de aceasta, comentatorul din Redacția Sport a TVR ales să fugă de cercetarea disciplinară.

De două luni, Olaianos se ascunde în spatele unor concedii de odihnă, urmate de un concediu medical „strategic”, pentru un „accident” care ar fi picat taman înainte de revenirea acestuia la muncă! Jurnalistul-agresor trage de timp pentru a scăpa de cercetarea disciplinară din TVR și de verdictul acesteia: desfacerea contractului de muncă.

Conform legislației în vigoare, cercetarea disciplinară trebuie încheiată în 6 luni de la declanșarea ei, termen în care e obligatorie și comunicarea oficială a deciziei Comisiei de cercetare disciplinară. Dar decizia nu poate fi comunicată unui angajat care se află în concediu!

Dacă procedura completă, inclusiv comunicare deciziei, nu se încheie în 6 luni, atunci cercetarea disciplinară se anulează, iar subiectul ei nu poate fi sancționat în niciun fel, indiferent de faptele pe care le-a comis.

Interpretarea corectă a legii este că termenul de prescripție de 6 luni se prelungește cu perioada în care cel cercetat s-a aflat în concediu, dar Olaianos, sfătuit de avocații săi, are propria interpretare, pentru că legea nu e explicită sub acest aspect. De aceea trage el de timp, pentru a nu-i putea fi comunicată decizia de concediere în termenul de 6 luni.

Conform unor surse din TVR invocate de Gazeta Sporturilor, cei trei membri ai Comisiei de cercetare disciplinară din TVR i-au recomandat președintelui-director general al televiziunii publice, Dan Turturică, să dispună desfacerea contractului de muncă al lui Marian Olaianos. Așadar, acesta să fie concediat.

Turturică a primit raportul final în cazul de agresiune Marian Olaianos. El trebuie să ia o decizie în cazul jurnalistului-agresor și să i-o comunice legal acestuia. Dar n-o poate face, pentru că Olaianos o ține din concediu în concediu, de peste două luni de zile!

Era sănătos-tun, dar s-a „îmbolnăvit” brusc când a început cercetarea disciplinară împotriva sa!

În noiembrie 2022, după izbucnirea scandalului de agresiune din TVR, lui Marian Olaianos i-a fost retrasă acreditarea la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar, iar în locul său a fost trimis Dragoș Bocanaciu, care s-a alăturat celorlalți trei comentatori acreditați (Cristi Mândru, Emil Hossu-Longin și Narcis Șelaru).

- Advertisement -

În decembrie, pe măsură ce cercetarea disciplinară avansa, Olaianos a solicitat concediu de odihnă, care i-a fost aprobat. În ianuarie a cerut prelungiriea concediului de odihnă, iar conducerea interimară a Redacției Sport i-a acceptat și această doleanță.

După ce și-a epuizat concediul de odihnă pe 2022, Olaianos a cerut și concediul de odihnă pe 2023, dar nu i-a fost aprobat. Atunci a trecul la planul B: concediu medical!

În weekendul trecut, el l-a anunțat pe șeful interimar al Redacției Sport, Mihnea Ionescu, că nu va veni luni la serviciu (așa cum ar fi trebuit, după încheierea concediului de odihnă aprobat), ci va aduce un certificat medical, pentru că vineri seară ar fi avut un accident!

- Advertisement -

Tactica lui Olaianos este ca, din concediu medical în concediu medical, să evite revenirea la serviciu înainte de luna iunie, pentru a se împlini termenul izbăvitor de 6 luni. Evident că TVR are posibilitatea să atace în instanță respectivele certificate medicale, invocând reaua-credință a celui ce apelează la ele, în absența unor suferințe reale și serioase care să le justice.

De altfel, după ce ani de zile a arătat o sănătate de fier, Olaianos a devenit brusc „bolnăvicios”, când a început cercetarea disciplinară împotriva sa, cu perspectiva de a fi concediat.

Diversiunea „găliganului” Olaianos: cică l-a „agresat sexual” o femeie cu 15 centimetri mai scundă și cu peste 30 kg mai firavă!

În prima săptămână a lunii noiembrie 2022, Marian Olaianos a fost acuzat de Nadine Vlădescu, colega sa de la Secția Cultură a TVR, că a bruscat-o și a lovit-o în mod repetat și violent.

Marian Olaianos (48 de ani) lucrează în TVR din 1999, adică de aproape 24 de ani. El a fost angajat în televiziunea publică la scurt timp după ce a fost obligat să-și dea demisia de la Pro TV Brașov, în urma unui incident penibil.

Nadine Vlădescu (în jur de 40 de ani) s-a angajat la TVR în urma unui concurs pe care l-a câștigat în urmă cu aproximativ un an. Ea e jurnalistă reputată pe domeniul său, colaborând cu mai multe edituri și publicații culturale, traducând opere literare importante și activând ca interpretă de conferințe.

Între cei doi s-a legat o relație de iubire fulgerătoare, care a durat circa două luni (din august până în octombrie 2022). Cel care a inițiat relația a fost Olaianos, care e căsătorit și are doi copii. Nadine Vlădescu nu are obligații de acest fel.

Cu toate acestea, atunci când Nadine Vlădescu i-a făcut plângere la Comisia disciplinară a TVR pentru tratamentul violent care i-a fost aplicat, Marian Olaianos a încercat – cu destul succes – să impună o teorie mincinoasă, conform căreia el ar fi fost victimă, nu agresor! Ca să fie convingător, i-a făcut plângere colegei sale, la Poliție, pentru hărțuire și hărțuire sexuală! Evident că și el este vizat de mai multe plângeri penale depuse de victima sa.

Dincolo de neadevărul acestei susțineri, ea este și caraghioasă, aruncându-l în ridicol pe emitentul ei: cum ar putea o femeie de sub 1,70 metri să-l „agreseze” și „hărțuiască sexual” pe un bărbat în toată puterea, cu 15 centimetri mai înalt și cu vreo 30 de kilograme mai corpolent decât ea?!

Nadine Vlădescu

După violențele la care a fost supusă, Nadine Vlădescu și-a scos certificat medico-legal și a depus plângere la conducerea TVR. Ea a mărturisit că Olaianos „m-a înjurat, m-a lovit cu palmele, cu pumnii și cu un set de chei, m-a strangulat și m-a dat cu capul de perete”.

Plătit de TVR, dar comentează ilegal la Prima Sport!

Din Comisia de cercetare disciplinară a TVR, care a analizat „cazul Olaianos” și i-a înaintat raportul final directorului general Dan Turturică, au făcut parte trei persoane:

 • Adelina Ciobanu – șef Control intern al TVR;
 • Silviu Gologan – directorul Departamentului de resurse umane;
 • Amelia Vasile – șef Achiziții și licitații.

Odată cu pornirea cercetării disciplinare împotriva sa, Olaianos a depus plângeri penale împotriva TVR (la are încă e angajat și de unde n-a încetat să-și ia salariul!), dar și a doi dintre membrii Comisiei: Silviu Gologan și Amelia Vasile. Acuzația: abuz în serviciu. Doar Adelina Ciobanu a scăpat de răzbunarea bătăușului de la Sport.

Acesta i-a făcut plângere penală, însă, și directorului general al TVR, Dan Turturică.

Între timp, Marian Olaianos continuă să „calce pe bec”. Deși nu are o aprobare în acest de la Comitetul Director al TVR, el comentează la televiziunea Prima Sport meciuri de fotbal din mai multe campionate. Această abatere este tot de competența Comisiei de cercetare disciplinară din televiziunea publică.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Catastrofă: Comisia Europeană ar fi blocat a doua tranșă de bani din PNRR, de 3 miliarde de euro! Regimul Iohannis-PSD a încercat să mintă Bruxelles-ul și să ia banii fără să facă reforme

* POZA TRĂDĂRII. Șoșoacă, lipită de obraznicul ambasador Kuzmin, sub steagul Rusiei! În plin război, putinista s-a lingușit din nou la ambasada statului-agresor

* Monstruos: Bode și Ciucă promovează proiectul de lege al lui Dragnea și Carmen Dan prin care protestele sunt pedepsite cu închisoarea până la 7 ani! Reacția societății civile

* VIDEO. Fost ministru al Apărării din Moldova: „Mai sunt în România – nu doar domnul ministru Dîncu – care fac jocul Rusiei. Cunoaștem tactica asta, așa fac întotdeauna rușii“

* Firea a închiriat un etaj întreg la World Trade Center pentru Ministerul Familiei, unde statul plătește 500.000 de euro anual. Ofertele RAAPPS pentru sediu gratis au fost considerate „necorespunzătoare“

* Antena 3 „CNN“, abordare conspiraționistă și panicardă: leagă cutremurele din Gorj de apariția unui „balon suspect deasupra României”!

De ce au dispărut știrile „de rău“ despre Putere: PSD și PNL au plătit „pentru propagandă și presă“ 90 de milioane de lei în 2022! Grosul banilor s-au dus la televiziuni

Înalt oficial BNR: pensiile speciale mănâncă 0,85% din PIB, iar în 2-3 ani vor ajunge la 1,5%. „Sunt o cheltuială bugetară nu doar inacceptabilă, ci și insuportabilă”

VIDEO. Blestemele drăcești ale preotului Longhin Jar, trompeta Moscovei. „Ți-e sete, Bartolomeu, nesăturatule și spurcatule! Jgheab bătrân și împuțit ce ești!”

EDITORIAL CARTIANU: La moartea unui ticălos. Onoruri militare, Academie, Cimitirul Bellu

- Advertisement -

1 COMENTARIU

 1. The idiot broke the first and foremost law. „Don’t stick your dick into crazy.” Citat din clasici.

  Acum, nebuna, plus o armata intreaga de cavaleri in armuri stralucitoare, calari pe cai albi ca spuma laptelui umbla dupa bietul idiot cu foarfeca cea mare.

  Bietul idiot. E distrus. „What a SIMP”, ca sa citez iar din clasici.

  Curios cum o individa mai mult decat mediocra din punct de vedere al valorii sexuale de piata poate crea o asemenea shitstorm, sa distruga atat de temeinic pe bietul idiot cat si pe familia acestuia, sa starneasca un val de simpatie, sa ridice si o armata de condeieri care sa dedice poeme in proza, lungi si indigeste, unei neprihanite brunete cu hormonii turbulenti, asta in timp ce-si ascut foarfecele de emasculare si danseaza extatic si shamanic in jurul focului.

  O tempora, o mores. Bine ca am imbatranit la timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -